Şimdi Ara

KAZA YAPTIM- BİR SORUNUMUZ VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilen arkadaşları yardım ederse sevinirim

    2 gün önce bir kavşakta kaza yaptım dönüşte. BEnim kapıda biraz hasar var onun tampon soyuldu ama tampon çamurlığunu kastırmış olmalı ki sağ kapısı açılmıyordu adamın. BAşka çizik bile yok adamda.Benim kaskom yok. Diğer Arabayı süren Fotoğrafları çekti ve kenara çektik polisin yanında tutanak tuttuk. adamın yanında poliçe yoktu. Adam aracın ruhsat sahibi de değil. Neyse tutanağı ben aldım yarın fotoğrafları-poliçeni getir tutanağı veririm dedim tamam dedi. Bana bir telefon verdi irtibata geçtik meğer rent a car arabasıymış ve kaza yaptığım da müşterisiymiş. Şahıs arabasını ren a car olarak kullanıyorlara anladığım kadarı ile. Poliçeyi verdi fotoğrafı getirmedi. Fotoğrafları ruhsat ve ehliyet fotokopisini getir ben de aynılarını ve tutanağı vereyim dedim. KAzada benim de kusurlu olma ihtimalim var. O adamı arıyorum cevap vermiyor meşgule atıyor.Zaten aracın resmi sahibi ortalıkta yok.

    Sizce ne yapmalıyım. Trafikte 2 polise sordum bir şey olmaz dediler. Sigortayı aradım trafik mahkemesine ver dedi savdılar. Bu adamalrın sonradan benim hakkımda şikayette bulunma durumu veya varsa kaskoları bana sıkıntı çıkarma durumları olabilir mi? Bu adam şayet ararsa aracın sahibini çağır onunla muhatap olayım şeklinde mi davranayım. Adamların ne yapmaya çalıştığı hakkında en ufak bir fikrim yok. Hatta evvelsi gün isterseniz sigorta dışı herkes kendi arabasını yaptırsın dedim hayır dedin bende OK sigorta işlemine başlatalım demiştim.

    Görüşleriniz bekliyorum arkadaşlar.







  • karışık bir durum, geçmiş olsun
  • bence biraz daha bekle, zaman zaman ara hocam. çünkü rent a car sahipleri cidden kurnazdır, yarın karşına çıkma ihtimali olabilir.
  • forumda sigora experi var ona drek sorsanız net bir yol çizer size
  • Sonra biz kaskoya 1000 lira verince bize "mal" diyorlardı forumda bazı arkadaşlar.

    Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda halledersiniz.
  • Hergün aynı saatte ara açar eninde sonunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.