Şimdi Ara

KAZA YAPTIM ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Mayıs 2022; 19:21:22 >

• Hocam bu kaza nerede oldu*
  • öncelikle geçmiş olsun,,kış lastiği varmıydı acaba q5 de..?
  • Tek taraflı kaza diye beyan verin sigortacıya o zaman tutanağa gerek yok. Yani sanki araba kaydı da başka bi yere vurdunuz gibi.
    Ben yağmurda kaydım, jant ön tampon ve radyatör kaldırıma vurdu hasar gördü, öbür gün sigortacıya gittim , tutanağa gerek yok dedi. Beyan yazdım kasko halletti. 3250 tutmuştu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Tek taraflı kaza diye beyan verin sigortacıya o zaman tutanağa gerek yok. Yani sanki araba kaydı da başka bi yere vurdunuz gibi.
    Ben yağmurda kaydım, jant ön tampon ve radyatör kaldırıma vurdu hasar gördü, öbür gün sigortacıya gittim , tutanağa gerek yok dedi. Beyan yazdım kasko halletti. 3250 tutmuştu..

size arkadan çarpmışlar onun için tutanak tutun ve hasarsızlığınız bozulmasın diğer yürlü bir sonraki sigorta ve kaskonuzda süpriz fiyatlar gelebilir pişman olursunuz...

tutanakta aracınız duruyorken diğer aracın gelip vurduğunu ( tabi duruyorsanız) yazmayı unutmayın....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Tek taraflı kaza diye beyan verin sigortacıya o zaman tutanağa gerek yok. Yani sanki araba kaydı da başka bi yere vurdunuz gibi.

size arkadan çarpmışlar onun için tutanak tutun ve hasarsızlığınız bozulmasın diğer yürlü bir sonraki sigorta ve kaskonuzda süpriz fiyatlar gelebilir pişman olursunuz...

tutanakta aracınız duruyorken diğer aracın gelip vurduğunu ( tabi duruyorsanız) yazmayı unutmayın....

Arkadaş tutanak tutmamış kaza anında, şimdi nasıl o kaza yaptıklarını bulup tutacak ? Onların imzası kimlik bilgileri falan gerekmıyo mu ?
    Ek olarak ilk önce öndeki arabaya çarpmış yani suçlu kendisi bundan dolayı zaten hasarsızlık bozulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tariiik

tutanak tutulmadı zaten tutsakta sis farının parçalanmasına sebep olan araba çoktan gitmişti ve ben suçluyum. birde merak ettiğim sigortayı deldirmeme açısından dışarda bir yerde yaptırabilir miyim bunu yaptırırsam ne kadar tutar bir bilgisi olan var mı?

araçta da kış lastiği yoktu bunu okuyan herkes en kısa sürede taktırsın lütfen hakikaten çok farkediyor sadece mal değil canımız yada başkalarının da canı yanabilir.r

arabanın yıllık kaskosu ne kadar ? Eğer servise yaptırıp hasarsızlık bozulursa seneye kasko yaptırırken indirim alamaz araç sahibi. Kasko miktarı bir miktar artar çok değil. Sonuçta aracı pert olmamış.
    O kadar kasko parası boşuna ödenmiyor. Bence kaskodan yaptırın.

Yok kaskodan yaptırmam derseniz kasko bozulmasın diye sanayide özel servise ödeyeceğiniz miktar, kaskodan yaptırdığınız taktirdeki seneye kaskoya yapılacak zamdan çok çok daha fazla olabilir.

Yani sanayide yaptırma miktarı, kaskonun yapacağı zamdan çok daha fazla olabilir bence.
    Şöyle bir yol seçilebilir, araç kaskoya yaptırılır yeni kasko yapıldığı zaman gelen zammı ve yapılmayan indirimi siz karşı tarafa sebinizden ödersiniz.
    Aracın kaskosu ne kadara yapılmış ve araç tahminen ne kadara tamir edilecek bunları bilmeden yazdım. Önemli olan bunları öğrenmek.

Kendimden örnek vereyim ben aracı kaskodan yaptırdım, 3250tl tuttu serviste. Kasko ödedi. Diğer sene kaskoya 250 - 300 tl civarı fazla ödedim o kadar. Yani bi önceki sene kaskoya 1700 verdiysem, diğer sene 2000 civarı verdim ama 3250 de cebimden çıkmadı. Hasarsızlık bozulmasın diye de kendi cebimden yaptırmak saçma olurdu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 18 Şubat 2015; 3:36:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza yaptım yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tariiik T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Yalnız size bir sorum olacak merakımdan soruyorum. Aracınıza neden kar lastiği taktirmadiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.