Şimdi Ara

Kaza yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forumdaslar bugun saat 4 civari tahliye yoldan ana yola cikarken gireceğim seritteki arkadas bana yol vermeyip döndü ve bende geç farkedip onun aracinin (mazda 2) sağ arka camurlugu ve kapi altina vurdum. Benim aracimda(toyota yaris) 3 tane kilcal cizik var fakat arkadasin aracinda 2 parmak gocukler oldu 2 parcada. Sigorta polis vs derken goturduk tutanak tuttuk. 465 tl onun 278 lira benim masrafim cikti. Tampon komple boyanicak benim, forumda çok kaza yazisi goruyordum hep gecmis olsun diyordum sanirim sira bizdeymis Allah kimselere kaza bela vermesin
     Kaza yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliyürek_116 -- 6 Ekim 2016; 1:54:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim araç
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kaza yaptım. Kaza yaptım. Kaza yaptım.

• Geçmiş olsun hocam, küçük hasarlar bunlar Allah büyüklerini göstermesin.
  • Aynen hocam Allah kimseye kaza bela vermesin

• geçmiş olsun hocam
  • Aracı ilk aldığımda ana yoldan sokağa bodoslama girdim ve transite daldım. Benim ön tampon tırnak yerinden çıktı. Neyse adam indi arabadan acıyan gözlerle bana baktı. Yazık değil mi arabana dedi. Utandım valla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    arac neydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza yaptım yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

arac neydi

308

• Geçmiş olsun

• Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
  • Geçmiş olsun, ben buna kaza bile demem basit kaporta hasarı,Allah daha büyüğünü göstermesin. Polis çağırmanıza bile gerek yoktu fotoğraf çekip tutanak tutacak geçecektiniz rahat rahat.
  • geçmiş olsun tamponu niye komple boyatıyorsunuz ufak rötüş ile halledilir

• en buyuk kazaniz bu olsun, daha az hasarlisini ben de yasadim on panjur ve tamponun onundeki siyah kisim hafiften cizildi. karsi taraf sirket araciydi ben hakli oldugum icin tutanak falan ugrasmadan bastim gittim. hala durur boyatmadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamponu komple bayatmaya gerek yok bence de.
  • Iyi dilekleriniz icin tesekkurler ancak ben Kibris'da yaşiyorum ve burada lokal boya yapan yok bir parçaya çizik dahi olsa komple boyada çözüm aliyorlar. Polis cagirmadim aramizda hallettik ama polisi arayip danistik

• Geçmiş olsun hocam.

• Tesekkurler Allah kaza bela yaşatmasın kimseye valla boşa can sıkıntısı

• geçmiş olsun allah büyük kazalardan korusun, ben ilk kazarı olumlu buluyorum ufak çapta olanları insan daha bir tecrübeleniyor. Benim ilk kazam virajı kaçırıp dönemeyeceğim halde dönmek oldu araç yoldan direk aşşağıya uçtu uçurum olsa aşağıya uçmuştum ön 2 lastik aşağı sarkıyordu ben indim saçma saçma etrafa bakarken jandarma geldi ve ford minibüsleri ile benim aracı çekip çıkardılar işin garip yani ehliyet sınavını geçtim ama ehliyet daha çıkmamıştı sormadı bile ehliyet varmı yok mu

• Sizinki fenaymis iyice ya biz bunla yirttigimizi sükür edelim valla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.