Sigorta basamağım 7 ve hiç kazam yok yeni araç alacağımdan dolayı trafik sigortası yaptırdım ve 4. Basamak olarak yapılmış bu normal mi neden 7 den 4 e düştü ?
Demirdöküm atromix f75 ve f20 arızası
Bazen iki günde bir bazen her gün bu arızaları veriyor kimi zaman f75 kimi zaman f20 ne zaman hangi arızayı vereceği belli değil servis geldi basınç sensörünü temizledi geçmedi sorun nedir ?
Kia sportage 1.6 t-gdi hybrid
Bu aracın elegance konfor paketini baya bir ısındım ancak kullanan veya bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum kronik sorunları yakıtı artısı eksisi vesaire . . .
F75 hatası demirdöküm atromix
F75 hatası veriyor kombim sürekli bir hafta önce servis çağırdım basınç sensörünü temizledi içi pislenmiş dedi taktı temizleyip düzeldi ama yine başladı şimdi hatta sıcak suyu açtım direk f75 hatası verdi bir türlü çıkamadım için işinden yine mi servis çağırıcam :(
Max. 1.650.000 tl suv önerisi ?
Araç tercihim benzinli ve cherry haricinde . Gönlümden geçen ateca 2021 model civarında aile arabası iki tane küçük çocuğum var uzun yıllar binebileceğim sorunsuz sıkıntısız bir araç bakıyorum
Max 850.000 tl ye kadar otomatik vites öneri
İkiz çocuklarım var araç büyütmeyi düşünüyorum sedan suv farketmez km çok yüksek olmaması ve tüplü olmaması tercihim (ilk tercihim benzin dizelde olur)
Acer Nitro 5 AN515-58-503P Intel Core I5 12500H 8 GB 512 GB SSD Rtx 4050 - 6 GB Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar NH.QLZEY.001
Clio4 2015 1.2 turbo trigeri nedir???
Trigeri kayış mı zincir mi bilen var mı ?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.052)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0