Max 850.000 tl ye kadar otomatik vites öneri
İkiz çocuklarım var araç büyütmeyi düşünüyorum sedan suv farketmez km çok yüksek olmaması ve tüplü olmaması tercihim (ilk tercihim benzin dizelde olur)
Acer Nitro 5 AN515-58-503P Intel Core I5 12500H 8 GB 512 GB SSD Rtx 4050 - 6 GB Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar NH.QLZEY.001
Clio4 2015 1.2 turbo trigeri nedir???
Trigeri kayış mı zincir mi bilen var mı ?
Maç , film ve playstation İçin kendinden wifili
Maç, film ve playstation oynamak İçin kendiliğinden wifili projeksiyon arıyorum terasıma koycam katlanır camlı güneş bazen alıyor bazen almıyor . Verdiğim paraya değecek bir ürün arıyorum tavsiyelerinizi yorumlarınızı bekliyorum
Hangi aküyü almalıyım ?
2015 clio 1.2 turbo edc icon için hangi akü almalıyım star stop dedikleri araba durunca devreye giren mi yoksa aramayı çalıştırmak için olan star stop dan mı bahsediyorlar ?
2015 Otomatik clio 1.2 turbo İcon Nasıl ?
Öncelikle şimdiden teşekkür ederim herkese . Bu araç için yorumlarınızı merak ediyorum ilgilendiğim almayı düşündüğüm bir araç sizin yorumlarınızı bekliyorum
Clio 1.2 turbo icon otomatik 2015 alınır mı ?
Selamlar herkese .2015 Clio 1.2 turbo icon 87.000 kmde değişen yok sol arka kapı sol arka çamurluk lokal boyalı içi kozmetiği de gayet iyi temiz sizce alınır mı yorumlarınız nedir ?
3.0 ve altı motor peugeot 607 nasıl ?
yorumlarınızı merak ediyorum
290bin tl ye kadar hb otomatik öneri
Maksimum 290 a çıkabiliyorum. 100.000 km ve altı olursa önemli kazası belası olmayan hb otomatik araç bakıyorum tüplü tercih etmiyorum . İlginize şimdiden teşekkür ederim .
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 5.929 (Bu ay: 155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası