Şimdi Ara

Kaza muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar, yılbaşı üzeri aşağıdaki kazayı atlattık , kamyonet benim kontrolümdeydi, önümde bir araç vardı o döndü arkasından ben dönüşü tamamlarken kaza gerçekleşti,( işin ilginç yanı önümdeki araç dönerken adam orada yoktu sanırım park yerinden çıktı) tutanaklar falan tutuldu, sizce kim suçlu ? Binek araçta iki parça hasar oluştu, benimkinde bir şey yok sadece sıyrık oluştu tamponda.

Tutanağa tabikide parktan çıktım demedi düz gidiyordum dedi. Sanırım suç bende çıkacak gibi.

Kaza muhabbeti
     Kaza muhabbeti

• Evet suçun sizde olacağı anlaşılıyor bu resimlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Hocam suç sizde gibi gözüküyoda olsada bişey yokki özür dilenip gidilcek kaza hiç bişey yok ortada bu arada aracınız on numara duruyo american park filen

Teşekkürler hocam allah daha iyilerini sizlere nasip etsin. Bakalım salı yada perşembe çıkacakmış rapor. ben suçlu çıkarsam cebimden yaptıracağım artık trafik sigortası uçmasın diye.
  • Yollar esit gozukuyor. Adam sizin saginizda siz onun solundasiniz. Yol vermeniz gerekiyordu. Hatali sizsizniz bu resimde bana gore. Ama o size carpmis gibi duruyor. %20 oraya %80 kabahati size verirler bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Herkese selamlar, yılbaşı üzeri aşağıdaki kazayı atlattık , kamyonet benim kontrolümdeydi, önümde bir araç vardı o döndü arkasından ben dönüşü tamamlarken kaza gerçekleşti,( işin ilginç yanı önümdeki araç dönerken adam orada yoktu sanırım park yerinden çıktı) tutanaklar falan tutuldu, sizce kim suçlu ? Binek araçta iki parça hasar oluştu, benimkinde bir şey yok sadece sıyrık oluştu tamponda.

Tutanağa tabikide parktan çıktım demedi düz gidiyordum dedi. Sanırım suç bende çıkacak gibi.

Kaza muhabbeti
     Kaza muhabbeti

sis lerin hikmeti nedir acaba?araçtaki hanfendiyide bulanıklaştırırsanız iyi olur.

• Ya bu plakalar neden kapatılır acaba? Klonlanmasın diye mi? Geçen gün ehliyet için trafik şubedeydim. Plakayı yenilemek isteyenlerin eski plakaları makasla 2 ye kesilip atılıyordu. Bu durumda bile hala neden kapatıyorsunuz?
    Adam klonlamak istese çıkar dışarı bir ton araç var onlarınkini de klonlar.

Yoksa yoksa siz de bir apaçi misiniz ?

Geçmiş olsun bu adamı siz dönerken görmediyseniz o da sizi mi görmedi ? Yani park yerinden tam o sırada çıksa tam görüş alanındasınız çünkü . Kamera falan yok mu yakınlarda ?

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Suç sizde , sağınızdakine yol vermediniz diye.
    Kullandığınız aracı trafikte görünce hemen kenara kaçıyorum. Nedense bu aracı kullananlarda fena bir özgüven var. Yol benim diyerek çok kez atlıyıveriyorlar yola.

Teşekkürler yorumunuz için insanlar üzerinde böyle bir etkisinin olduğunun farkındayım ama emin olun ki düşündüğünüz gibi kullanmıyorum. Artı bu kazada atlama gibi bir durum söz konusu değil.

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Herkese selamlar, yılbaşı üzeri aşağıdaki kazayı atlattık , kamyonet benim kontrolümdeydi, önümde bir araç vardı o döndü arkasından ben dönüşü tamamlarken kaza gerçekleşti,( işin ilginç yanı önümdeki araç dönerken adam orada yoktu sanırım park yerinden çıktı) tutanaklar falan tutuldu, sizce kim suçlu ? Binek araçta iki parça hasar oluştu, benimkinde bir şey yok sadece sıyrık oluştu tamponda.

Kaza muhabbeti
     Kaza muhabbeti

sis lerin hikmeti nedir acaba?araçtaki hanfendiyide bulanıklaştırırsanız iyi olur.

Bakın bilip bilmeden yorum yapmayın dün manisa-izmir arasında sis vardı açık unutmuşum, kontağı kapatıncada sanırsam kısa farlar söndü sisler açık kaldı. Haa açıklamam yeterli değilse apaçiyim ondan.

Öndeki siyah şey taş gelirse aracın üzerinden atlatmaya yarıyor. @TheCaliph_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 1 Ocak 2016; 13:41:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxkowboyxx

Ya bu plakalar neden kapatılır acaba? Klonlanmasın diye mi? Geçen gün ehliyet için trafik şubedeydim. Plakayı yenilemek isteyenlerin eski plakaları makasla 2 ye kesilip atılıyordu. Bu durumda bile hala neden kapatıyorsunuz?
    Adam klonlamak istese çıkar dışarı bir ton araç var onlarınkini de klonlar.

Aynen klonlanmasın diye, sonuçta app plaka gerçeği var ülkede istediğin plakayı yaptırabilirsin. Burada plakayı kapatarak bu riski azaltıyorum kendimce.
  • Evet beyler rapor geldi %100 bana vermişler kusuru. Karşı tarafın iki parça lokal boyası olacak gibi kendi cebimden mi yaptırayım yoksa trafik sigortasımı yapsın. Gelecek sene primim çok artar mı acaba ?

Evet beyler rapor geldi %100 bana vermişler kusuru. Karşı tarafın iki parça lokal boyası olacak gibi kendi cebimden mi yaptırayım yoksa trafik sigortasımı yapsın. Gelecek sene primim çok artar mı acaba ?

zaten zamları dayadılar bari verdiğinizin karşılığını alın.
  • Hocam Manisada mi yasiyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    1990 Favorit 1.3LX -- 1993 Samara 1.5 -- 1987 Broadway 1.4 -- 1992 Tempra 1.6 Sxa -- 1993 Excel 1.5 GLS -- 1998 Twingo 1.2 -- 1998 Saxo 1.4i -- 1985 3.16i E30 -- 1999 Tipo 1.4ie -- 1999 3.16i E36 -- 2008 Fiorino 1.3 Mj -- 2008 Megane 1.5Dci -- 1999 Passat 1.8T -- 2005 Caddy 1.9TDI -- 2005 407 2.0Hdi -- 2008 C4 1.6Hdi -- 2005 Astra HB 1.6 -- 2004 Sorento 2.5 -- 2000 3.18i E46 -- 2007 Astra GTC -- 2005 Octavia 1.9 -- 2013 Punto 1.2 -- 2004 Golf 1.6 -- 2005 C180K - 2008 3.20D - 2005 206 1.4 - 1998 Ford Ka - 1998 Tigra - 2007 Albea - 2006 Berlingo - 2005 Hyundai Matrix - 2010 Spark - 2013 Polo 1.6

Önceden sahip olduğum araçlar hakkında her türlü bilgi verebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

Hocam Manisada mi yasiyorsunuz?

yok hocam izmirde yaşıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lokal boyayı cebinizden yaptırın çok büyük bir meblağ değilse.hiç kimse demesin sigorta var boşuna mı yapılıyor falan.adam kazaya karışmadığı halde 400 e yaptırdığı trafik sigortası 950lira çıkıyor birde kazaya karışsa en ufak ödeme yapsa 2000 e kadar yolu var.geçmiş olsun.Amarok çok güzelmiş bu arada.Kazasız belasız maşallah.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.