Şimdi Ara

KAZ TÜYÜ MONTUMU NASIL YIKAYACAĞIM ? (RESİMLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
183.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

benim montuda yanlışlıkla yıkamışlar şimdi tüyleri dışarı çıkıyor. bi giyiyorum her tarafım tüy kümese girmişim gibi oluyor.gidip iade edicem.yerlerse

Alıntıları Göster
    Makinaya 2-3 tenis topu atıp denemiştik işe yaradımı hatırlamıyorum ama makinada yıkarsanız tüyleri tek tek kabartmanız gerekir kuru temizlemeye verin en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Truman Show

Makinaya 2-3 tenis topu atıp denemiştik işe yaradımı hatırlamıyorum ama makinada yıkarsanız tüyleri tek tek kabartmanız gerekir kuru temizlemeye verin en iyisi

Alıntıları Göster
    Bende konuyu güncelliyim arkadaşlar benim nike kaz tüyü montum hiç yıkamadım daha fakat her yerinden tüy fışkırıyor anlamadım gitti dur diyemiyorum giyer giymez tüyleri üstümdeki kıyafete yapışıyor sinir oluyorum giymeye artık korkuyorum fakat içi çok sıcak oluyor bu yüzden de vazgeçmek istemiyorum hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz içinden tüy çıkarmaması yeter şimdiden sağolun...

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Bende konuyu güncelliyim arkadaşlar benim nike kaz tüyü montum hiç yıkamadım daha fakat her yerinden tüy fışkırıyor anlamadım gitti dur diyemiyorum giyer giymez tüyleri üstümdeki kıyafete yapışıyor sinir oluyorum giymeye artık korkuyorum fakat içi çok sıcak oluyor bu yüzden de vazgeçmek istemiyorum hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz içinden tüy çıkarmaması yeter şimdiden sağolun...

Alıntıları Göster
    kuru temizlemeye ver kuş tüyü olduğunu belirt onlar gerekeni yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

Hocam kuru temizleme nasıl tüy çıkışını engelleyecek anlamadım bi de model tavsiyesi varsa çoki yi olur

quote:

Hocam kuru temizleme nasıl tüy çıkışını engelleyecek anlamadım bi de model tavsiyesi varsa çoki yi olur

nasıl yıkanıcağı hakkında söylemiştim onu ben

benim montun markası loft ama tam olarak modeli ne bilmiyorum ama tüy çıkışı olmuyo bende ayda yılda bir oda bir iki tane

quote:

quote:

nasıl yıkanıcağı hakkında söylemiştim onu ben

benim montun markası loft ama tam olarak modeli ne bilmiyorum ama tüy çıkışı olmuyo bende ayda yılda bir oda bir iki tane

Alıntıları Göster
    Rahatça at makinaya hiç bi şey olmuyor... Kuruyunca eski haline geliyor...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    adidas mont vardı kaz tüyü aldık,sonra okul kıyafetine falan tüyleri çıkmaya başladı tutup maviden aldık yeni mont bu da kaz tüyü idi ve gene çıkıyor artık o kadar tüylendim ki derste çıkaramıyorum bunun çaresi yok mudur? tüy çıkmaması için

• quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

Tüylenme sorununu nasıl çözebilirim kafayı yiyicem yoksa bi de tüylenme sorunu olmayan monta tavsiyeniz varsa çok iyi olur

quote:

Tüylenme sorununu nasıl çözebilirim kafayı yiyicem yoksa bi de tüylenme sorunu olmayan monta tavsiyeniz varsa çok iyi olur

TENİS TOPUYLA YIKAMAYI DENEYECEĞİM BENDE OLMADI ÇÖPE ATİCAM .

Orijinalden alıntı: RECEP____KOVBOY

quote:

quote:

TENİS TOPUYLA YIKAMAYI DENEYECEĞİM BENDE OLMADI ÇÖPE ATİCAM .

Alıntıları Göster
    Üstad tüylenme sorunu hiçbir zaman geçmez bende iki tane; hem montu hemde yelek modeli var Tımberland den almıştım,bi arkadaş yazmış çöpe atıcam şeklinde eğer atıcaksan ben ALABİLİRİM,yıkanma konusuna gelince ben makineye atıp 30 derece de sıkma yapmadan likit deterjanlar var piyasada bulabilirsin,yada özel kaz tüyü montlar için üretilmiş likit deterjanlar var onlarla da yıkayabilirsin bir dönem tenis topu benimde kafama takıldı ama almaya gidip üşendim,ilk yıkamada şok olmuştum koskoca mont yağmurluk gibi oldu moralim sıfır olmuştu sandalyenin üstüne astım öylece bıraktım on gün sonra yine eskisi gibi olmuştu onun için dert etme hatta bende hava üfleme makinesi var pc nin parçalarını temizlemek için kullanıyorum arada direk onuda tuttun mu aynen mağazadaki gibi kabarık oluyo hiç dert etme ben 8 senedir kaz tüyü monttan başka birşey giymiyorum onun için yıkamayı dediğim şekilde yap ama her markada tüyler mutlaka dışarı çıkar KAÇARI YOK.

• quote:

Orijinalden alıntı: frodo26

Üstad tüylenme sorunu hiçbir zaman geçmez bende iki tane; hem montu hemde yelek modeli var Tımberland den almıştım,bi arkadaş yazmış çöpe atıcam şeklinde eğer atıcaksan ben ALABİLİRİM,yıkanma konusuna gelince ben makineye atıp 30 derece de sıkma yapmadan likit deterjanlar var piyasada bulabilirsin,yada özel kaz tüyü montlar için üretilmiş likit deterjanlar var onlarla da yıkayabilirsin bir dönem tenis topu benimde kafama takıldı ama almaya gidip üşendim,ilk yıkamada şok olmuştum koskoca mont yağmurluk gibi oldu moralim sıfır olmuştu sandalyenin üstüne astım öylece bıraktım on gün sonra yine eskisi gibi olmuştu onun için dert etme hatta bende hava üfleme makinesi var pc nin parçalarını temizlemek için kullanıyorum arada direk onuda tuttun mu aynen mağazadaki gibi kabarık oluyo hiç dert etme ben 8 senedir kaz tüyü monttan başka birşey giymiyorum onun için yıkamayı dediğim şekilde yap ama her markada tüyler mutlaka dışarı çıkar KAÇARI YOK.

Alıntıları Göster
    Millet evde kedi köpek mi besliyon diye soruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Svelto

Size iyi demişler yine. Bana tavuk kümesinden yumurta mı çalıydın diyorlarOlsun varsın desinler. Belki 30 tane mont giymişim, ama kaz tüyü gibisi yok. Düşünün, kış ortasında motosiklet üzerinde bile zerre soğuk geçirmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

quote:

Orijinalden alıntı: Svelto

Size iyi demişler yine. Bana tavuk kümesinden yumurta mı çalıydın diyorlarOlsun varsın desinler. Belki 30 tane mont giymişim, ama kaz tüyü gibisi yok. Düşünün, kış ortasında motosiklet üzerinde bile zerre soğuk geçirmiyor...

Alıntıları Göster
    konuyu hortlatayım ben de aynı dertten müzdaribim ah forumdaşlarım... orta gelirlinin şaşkını olarak gri mont aldım az kirleniyo ama kirleniyo tamam tabiri caizse ön tarafı bok götürüyo haftalardır kuru temizlemeye vercem diye lekeleri bekletiyorum Ukrayna, Donetsk merkezinde tam meydanda 3 katlı saray gibi bi kuru temizlemeci var Beliy Kot(Ak kedi) diye.. Gittim deuşka'nın eline verdim bana "bu kuruda yıkanmaz arkadaşım" dedi. Ulan makinada çıksa ne âlâ.. Velhasıl kabul etmediler. Nike kaz tüğü montum var aynen, ilk sene daha yıkamadan giyip çıkardığımda bile kümeste yaşadığım izlenimini verirdim şimdilerde de lekesini çıkaramıyorum gri diye, kuruya versem ne olur patlar mı ne dersiniz veriyim mi başka yere?
    HAVA DA SOĞUK ULAN -15 DERECE DERSE GİDEMİYOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierFire -- 8 Şubat 2013; 0:42:17 >
    Asrock 990FX Extreme4 (altn mobo) | AMD PhenomII x2 555 Callisto(BE) @ x4 4.20GHz FSB 250 &amp; Su Soğutma | HIS HD7850 @ HD7870 1050/5600MHz QDR(aka gddr5) | 8GB Transcend DDRIII-1666 7-7-7-12-20 1T | Raid0 2xVelociRaptor WD6000HLHX
    Carbon black SX1 Linux Qtopia, o bir telefon değil.....

• quote:

Orijinalden alıntı: XavierFire

konuyu hortlatayım ben de aynı dertten müzdaribim ah forumdaşlarım... orta gelirlinin şaşkını olarak gri mont aldım az kirleniyo ama kirleniyo tamam tabiri caizse ön tarafı bok götürüyo haftalardır kuru temizlemeye vercem diye lekeleri bekletiyorum Ukrayna, Donetsk merkezinde tam meydanda 3 katlı saray gibi bi kuru temizlemeci var Beliy Kot(Ak kedi) diye.. Gittim deuşka'nın eline verdim bana "bu kuruda yıkanmaz arkadaşım" dedi. Ulan makinada çıksa ne âlâ.. Velhasıl kabul etmediler. Nike kaz tüğü montum var aynen, ilk sene daha yıkamadan giyip çıkardığımda bile kümeste yaşadığım izlenimini verirdim şimdilerde de lekesini çıkaramıyorum gri diye, kuruya versem ne olur patlar mı ne dersiniz veriyim mi başka yere?
    HAVA DA SOĞUK ULAN -15 DERECE DERSE GİDEMİYOM

Alıntıları Göster
    kaz tüyü ceketimi 30 derece 400 devirde sıktırarak makinanın kuştüyü programında yıkadım.Sonuç ılk bakısta rezalet bakalım kuruyunca nolcak.Meret cok sıcak tutuyor vazdagecemiyoruz

• Sanki bizim ki eşek tüyü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Arkadaslar kas montum vardi annem camasir makinesine atmis fiyati 500 lira ip ince oldu :( Ne yapabilirim

Bembeyaz atleti yıkayıp mosmor yapmış adamım ben. Bana bide kaz tüğü montu mu soruyorsun !!!11!11!!11!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Makinede yıkayın ilk çıktığında havası inik olur, kuruynca bi sallayın silin eski haline döner. Narin yıkamada yıkayın

Hocam bu kaz tuyu montların nasıl yapıldığını biliyomusunuz ?

LG 32GK850G-B | Logitech G710+ | SteelSeries Rival 710
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.