|
Bildirim

|
Bizim paraları bizim için bizden koruyorlar.Allah razı olsun
|
|
ATM den paralar çekilebiliyor. Günlük limit 2000₺ bırakmayın paranızı hesapta, çekin.
|
|
3 farklı banka hesabı denedim üçüne de çekmedi parayı. Bu ülkeden de problemlerinden de bıktım yemin ediyorum. Neyseki ufak bı miktar
|
|
İstediğiniz kadar güvende deyin, şu saatten sonra kim parasını tutar ki! |
|
Tosuncuk reloaded
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogzoidre -- 28 Mayıs 2025; 15:36:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İstediğiniz kadar güvende deyin, şu saatten sonra kim parasını tutar ki! |
|
|
paranızı bankanıza aktarın ne olur ne olmaz |
|
|
Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Ufak miktarsa harca gitsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Mayıs 2025; 17:40:8 > |
|
Meali Yaprağı tuttuuuzzz... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Dell XPS 15 - 9570 I7-8750HQ 16GB DDR4, Nvidia GTX 1050TI 4GB , 2TB WD Sn850X SSD , WD Red 4TB + Asustor Drivestor 2 AS1102T - 2 Bay NAS, 1.4GHz Quad Core, 2.5GbE Port, 1GB RAM DDR4, NAS, Dell Premier Collaboration Keyboard and Mouse - KM900, Samsung LU28H750U 28-Inch 4K Ultra HD Quantum Dot 1ms LED Monitor
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Papara gibi bir kartta yatırım amaçlı altın bulunduran, maden bulunduran ya da 5 bin TL'den fazla para bulunduran biri bence bunu hak etmiştir. Dün bir eleman vardı, "300 bin getti" diyordu. Neden bastın paraları ergen kartına? Yani 3 - 5 ben de atmıştım ama 300K falan nedir yani? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Mayıs 2025; 13:25:20 > |
|
|