|
Bildirim
Bizim paraları bizim için bizden koruyorlar.Allah razı olsun
|
ATM den paralar çekilebiliyor. Günlük limit 2000₺ bırakmayın paranızı hesapta, çekin.
|
3 farklı banka hesabı denedim üçüne de çekmedi parayı. Bu ülkeden de problemlerinden de bıktım yemin ediyorum. Neyseki ufak bı miktar
|
İstediğiniz kadar güvende deyin, şu saatten sonra kim parasını tutar ki! |
Tosuncuk reloaded
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogzoidre -- 28 Mayıs 2025; 15:36:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İstediğiniz kadar güvende deyin, şu saatten sonra kim parasını tutar ki! |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
paranızı bankanıza aktarın ne olur ne olmaz |
funds are safu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
paparadaki parayı bankana göndermeyi dene |
Ufak miktarsa harca gitsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Mayıs 2025; 17:40:8 > |
|
Meali Yaprağı tuttuuuzzz... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Papara gibi bir kartta yatırım amaçlı altın bulunduran, maden bulunduran ya da 5 bin TL'den fazla para bulunduran biri bence bunu hak etmiştir. Dün bir eleman vardı, "300 bin getti" diyordu. Neden bastın paraları ergen kartına? Yani 3 - 5 ben de atmıştım ama 300K falan nedir yani? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Mayıs 2025; 13:25:20 > |
Ben netflix için kullanıyordum. Uzun zamandır cashback de yokmuş. Rakam komik ama 69TL var içerde. Netflix için cashback veren başka yer var mı başımızı belaya sokmayacak ? |