Şimdi Ara

Kayseride oturanlar= Misafirhane/otel seçenekleri nelerdir? Önerileriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: emrerok_rc

quote:

quote:

00:00'a kadar havaalanından şehir merkezine otobüs var. Diğer türlü taksiler de var ama çok pahalı. Havaş falan yok. Konaklamayı şehir merkezinde yapabilirsin, öğretmen evinde falan.

eyv hocam.. hangi kurumların misafirhaneleri var acaba? yada sen hangisini önerirsin? öğretmen evi haricinde..

Öğretmenevinde neden kalmıyorsun ki? Gayet güzel bir yer. Öğretmen ya da öğretmen yakını olman da gerekmez bildiğim kadarıyla. Fiyatları zaten malum. Onun dışında PTT misafirhanesi var merkezden bineceğin tramvay ile 10 dakikada ulaşırsın. Alparslan semtinde. Ucuz ama iç açıcı bir yer değil. Başka da bilmiyorum. :)

hocam öğretmen eviyle alakalı hiç de içacıcı olmayan bir durum yaşadım.. ondan sebep.. uzun hikaye biraz..

öncelik, misafirhane.. ama koşullarını bilmem gerek.. mesela dediğine göre ptt pek de iyi değilmiş.. başka misafirhane hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Yaşadığın olumsuz bir olayı genele yaymak doğru değil ama sen bilirsin. :) Kayseri öğretmenevi bence senin için en ideali olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

00:00'a kadar havaalanından şehir merkezine otobüs var. Diğer türlü taksiler de var ama çok pahalı. Havaş falan yok. Konaklamayı şehir merkezinde yapabilirsin, öğretmen evinde falan.

eyv hocam.. hangi kurumların misafirhaneleri var acaba? yada sen hangisini önerirsin? öğretmen evi haricinde..

Öğretmenevinde neden kalmıyorsun ki? Gayet güzel bir yer. Öğretmen ya da öğretmen yakını olman da gerekmez bildiğim kadarıyla. Fiyatları zaten malum. Onun dışında PTT misafirhanesi var merkezden bineceğin tramvay ile 10 dakikada ulaşırsın. Alparslan semtinde. Ucuz ama iç açıcı bir yer değil. Başka da bilmiyorum. :)

hocam öğretmen eviyle alakalı hiç de içacıcı olmayan bir durum yaşadım.. ondan sebep.. uzun hikaye biraz..

öncelik, misafirhane.. ama koşullarını bilmem gerek.. mesela dediğine göre ptt pek de iyi değilmiş.. başka misafirhane hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Yaşadığın olumsuz bir olayı genele yaymak doğru değil ama sen bilirsin. :) Kayseri öğretmenevi bence senin için en ideali olur.

bir kere yaşadığımda bende aynı şeyi demiştim de, 3 kere aynı muahbbet farklı yerlerde olunca iş değişiyor hocam..

• arkadaşların dediği gibi öğretmen evi çok uygun sizin için.merkezde oteller var ama fiyatları ne düzeyde onu bilmiyorum yinede tavsiye etmem.tcdd nin misafirhanesi var ama biraz merkeze uzak yerde o yüzden öğretmen evi size uygun şehrin tam merkezinde diyebiirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsdrgn

arkadaşların dediği gibi öğretmen evi çok uygun sizin için.merkezde oteller var ama fiyatları ne düzeyde onu bilmiyorum yinede tavsiye etmem.tcdd nin misafirhanesi var ama biraz merkeze uzak yerde o yüzden öğretmen evi size uygun şehrin tam merkezinde diyebiirim

hocam öğretmenevi inan bana son seçeneğim benim.. ama herkesin yorumlarını dikkate alıyorum.. son çare oraya giderim.. daha uzun bir zaman var..
    merkezdeki oteller biraz tuzlu gibi 60-70 liradan başlıyor sanırım.. en azından benim gördüklerim.. daha uygunu da vardır belki..
    tcdd'ninki merkeze uzaksa olmaz zaten.. eyv hocam..

başka misafirhaneler de var ama yorumda bulunacak kimse var mı acaba?

• Misafirhaneler hakkında bilgim yok. Bunca yıldır hic ihtiyaç duymadım çünkü. Merkezde cok buyuk olmayan otellerin uygun olabileceğini düşünüyorum. Internetten araştırıp fiyat alin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahuu koca kayseride yuzlerce otel var hala nerede konaklayacagim derdindesin arkadas... kayseri dedigin yer Turkiyenin en duzenli sehri. Toplu tasima aracari yeterli her yere bir iki alternatif tasima ile ulasabilirsin. Nedir bu nerede kalacam yokmu misafirhane falan muhabbeti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

Misafirhaneler hakkında bilgim yok. Bunca yıldır hic ihtiyaç duymadım çünkü. Merkezde cok buyuk olmayan otellerin uygun olabileceğini düşünüyorum. Internetten araştırıp fiyat alin isterseniz.

internette çok büyük olmayan otelleri bulamıyorum.. booking.com'dan baktım 5-10 tnae çıktı o kadar..

quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

Yahuu koca kayseride yuzlerce otel var hala nerede konaklayacagim derdindesin arkadas... kayseri dedigin yer Turkiyenin en duzenli sehri. Toplu tasima aracari yeterli her yere bir iki alternatif tasima ile ulasabilirsin. Nedir bu nerede kalacam yokmu misafirhane falan muhabbeti?

yüzlerce birazCIK abartı olmuyor mu.. otel paramı sen karşılayacaksan gider kalırım otelde, hiç sorun değil.. ama karşılamayacaksan karışma bir zahmet..

• Yuzlerce otel birazcik abarti olmuyor. Sen Kayseriyi ne zannediyorsun arkadasim? Nigde Yozgat Nevsehir gibi koyden bozma il mi? Dogma buyu kayseriliyim bana kendi memleketimi mi ogretiyorsun?

Otel parasini ben verirdim eger yurt disinda yasamiyor olsaydim suan ama sen iki uc kurusluk otel parasini dert ediyorsan hic cikma evinden disari. Fakir edebiyati yapmanin bir anlami yok yanlis anlama ama kendini kucultuyorsun...

Sana iyi yolculuklar...
  • quote:

Kayseride oturanlar=Kayseri havalimanı-şehir merkezi ulaşım ve misafirhane/otel seçenekleri?

kayseri havalimanı-şehir merkezine ulaşım ne şekilde sağlanıyor?

birde kalacak yer konusunda, uygun, temiz mümkünse misafirhane değilse otel seçeneği önerebilir misiniz lütfen? şimdiden teşekkür ederim..

arkadaşlar, öğretmen evinden ziyade devlet kurumu misafirhanesi önermenizi rica ediyorum...

edit: ulaşım öğrenildi.. kalacak yer sorunu var

kayseriliyim oğretmen evi idealdir taksiler pahalı toplu taşıma gayet iyi heryere gidiyor

• quote:

Yuzlerce otel birazcik abarti olmuyor. Sen Kayseriyi ne zannediyorsun arkadasim? Nigde Yozgat Nevsehir gibi koyden bozma il mi? Dogma buyu kayseriliyim bana kendi memleketimi mi ogretiyorsun?

Otel parasini ben verirdim eger yurt disinda yasamiyor olsaydim suan ama sen iki uc kurusluk otel parasini dert ediyorsan hic cikma evinden disari. Fakir edebiyati yapmanin bir anlami yok yanlis anlama ama kendini kucultuyorsun...

Sana iyi yolculuklar...

hocam sana veya bir başkasına birşey öğretmek bana düşmez.. ama aynı şekilde seninde bana öğretmek sana düşmez.. tabiki değil ama 100 tane otel de yoktur hani.. ben merkez için konuşuyorum.. erciyes dağı, dağ teğeindekiler vs için değil..

hocam yurtdışından da para gönderebilirsin.. eğer derdin buysa vereyim hesabımı gönder 5 günlük otel paramı öz veriyorum o parayı otelde kalmaktan başka bir amaç için harcamayacağım.. ama nasılsa gönderemezsin.. o yüzden "yapamayacağın şeyleri söyleme".. 15-20 liraya kalabilecekken neden gidip 45-50 lira vereyim günlüğüne? mantıklı bir açıklaman var mı? ben fakir edebiyatı yapmıyorum, yapmam.. sadece akıl, fikir sahibi her insanın yapacağı ve yapması gereken şeyi yapıyorum..

dediğim gibi, parayı göndereceksen vereyim hesabımı gönder.. günlüğü 50 liradan yapar sana 250 lira.. 250 lira gönderecek misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 13 Ocak 2013; 12:53:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heraksos

quote:

Kayseride oturanlar=Kayseri havalimanı-şehir merkezi ulaşım ve misafirhane/otel seçenekleri?

birde kalacak yer konusunda, uygun, temiz mümkünse misafirhane değilse otel seçeneği önerebilir misiniz lütfen? şimdiden teşekkür ederim..

arkadaşlar, öğretmen evinden ziyade devlet kurumu misafirhanesi önermenizi rica ediyorum...

kayseriliyim oğretmen evi idealdir taksiler pahalı toplu taşıma gayet iyi heryere gidiyor

sağol hocam ama belirttiğim gibi, öğretmen evi ile ilgili hiç iyi anılarım yok.. bu sebepten son tercihim ama mecbur kalırsam gideceğim elbette..

• quote:

Yuzlerce otel birazcik abarti olmuyor. Sen Kayseriyi ne zannediyorsun arkadasim? Nigde Yozgat Nevsehir gibi koyden bozma il mi? Dogma buyu kayseriliyim bana kendi memleketimi mi ogretiyorsun?

Sana iyi yolculuklar...

bende öyle tahmin etmiştim..

• novotel , ibis havalanına daha yakın ve lüks yerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

novotel , ibis havalanına daha yakın ve lüks yerler

lğks bir yer aramıyorum hocam.. arasam direk hiltona filan giderim
  • quote:

kayserideyim soruları alayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsı38

quote:

zaten sordum hocam gördüğün gibi..

hangi devlet kurum yada kurumlarının misafirhanesini önerirsin? otel olarak uygun fiyatlı olan hangileri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 13 Ocak 2013; 13:35:34 >

• quote:

quote:

quote:

hangi devlet kurum yada kurumlarının misafirhanesini önerirsin? otel olarak uygun fiyatlı olan hangileri?

kardeşim sen ne amaçla geleceksin kayseriye orası önemli.ben bugune kadar buraya gelipte öğretmen evinde falan kalanı görmedim.15-20 tlye hiçbiryerde kalamazsın onu söyleyim.en ucuz turizm otelcilik okullarıdır bildiğim kadarıyla 40 tl.devlete bağlı olduğu için temiz olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim sen ne amaçla geleceksin kayseriye orası önemli.ben bugune kadar buraya gelipte öğretmen evinde falan kalanı görmedim.15-20 tlye hiçbiryerde kalamazsın onu söyleyim.en ucuz turizm otelcilik okullarıdır bildiğim kadarıyla 40 tl.devlete bağlı olduğu için temiz olur.

niye orası önemli olsun? ben bir iş meselesi için gelebilirim.. niye görmedin? herkesin babası mıhtar mı?.. günlüğü 10 liraya daha önce bir misafirhanede kaldım.. dersen ki nasıl bir yerdi? 4 yıldızlı otel konforunda gıcır gıcır bir misafirhane.. lcd tv, wifi, 24 saat sıcak su, klima vs vs.. sadece kahvaltı filan yoktu.. kayseride bu kadar ucuz değildir.. ona birşey diyemem ama 20 liraya vardır illaki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.