Şimdi Ara

Kayseride oturanlar= Misafirhane/otel seçenekleri nelerdir? Önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayseride oturanlar=Kayseri havalimanı-şehir merkezi ulaşım ve misafirhane/otel seçenekleri?

kayseri havalimanı-şehir merkezine ulaşım ne şekilde sağlanıyor?

birde kalacak yer konusunda, uygun, temiz mümkünse misafirhane değilse otel seçeneği önerebilir misiniz lütfen? şimdiden teşekkür ederim..

arkadaşlar, öğretmen evinden ziyade devlet kurumu misafirhanesi önermenizi rica ediyorum...

edit: ulaşım öğrenildi.. kalacak yer sorunu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 7 Ocak 2013; 13:50:44 >

• 00:00'a kadar havaalanından şehir merkezine otobüs var. Diğer türlü taksiler de var ama çok pahalı. Havaş falan yok. Konaklamayı şehir merkezinde yapabilirsin, öğretmen evinde falan.

Orijinalden alıntı: emrerok_rc

00:00'a kadar havaalanından şehir merkezine otobüs var. Diğer türlü taksiler de var ama çok pahalı. Havaş falan yok. Konaklamayı şehir merkezinde yapabilirsin, öğretmen evinde falan.

eyv hocam.. hangi kurumların misafirhaneleri var acaba? yada sen hangisini önerirsin? öğretmen evi haricinde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    The Blacklist Atlantis The Mentalist Intelligence Hostages Helix
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Webbi~

Meydanda hilton var oraya git kayserinin en luks yeri sevmiyorum bu sehri

hocam parayı verirsen giderim neden olmasın..

işin şakası bir yana da, uygun fiyatlı bir yer arıyorum ben.. mümkünse herhangi bir devlet kurumunun misafirhanesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

işin şakası bir yana da, uygun fiyatlı bir yer arıyorum ben.. mümkünse herhangi bir devlet kurumunun misafirhanesi..

Orduevi ve polisevi var ikiside merkezde hiltona yakınlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Niye lan ne güzel şehir....desem de inanma. Kaç kurtul oradan

Orijinalden alıntı: InTeRTEcH

quote:

quote:

Orduevi ve polisevi var ikiside merkezde hiltona yakınlar.

polis evinde yada askeriye kalamam.. çünkü asker/polis yakınım yok..

kurumların misafirhaneleri varmış.. ama hangisini tercih etmeli bilemedim.. şehir merkezinde olan hangisi mesela..

• yardımmmmm
  • Kayserideki otellerde misafirhanelerde genelde merkezde.Zaten Kayseri'de merkezi birşehirdir.Toplu taşıma yönünden sıkıntısı yok.Otel olarak maalesef hiçbirinde kalmadım ama öğretmen evine bakmıştım,kalınabilir.Önceden rezervasyon yaptırmadan gitmeyin tabi.Telefonu internette var.

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Kayserideki otellerde misafirhanelerde genelde merkezde.Zaten Kayseri'de merkezi birşehirdir.Toplu taşıma yönünden sıkıntısı yok.Otel olarak maalesef hiçbirinde kalmadım ama öğretmen evine bakmıştım,kalınabilir.Önceden rezervasyon yaptırmadan gitmeyin tabi.Telefonu internette var.

eyv hocam.. bazı oteller dağ eteğinde filanmış nette okuduğum kadarıyla.. acaba dedim misafirhaneler de öyle mi? insan hiç bilmeyince ve daha önce gitmeyince sormak iyi oluyor böyle..

öğretmen evine alternatif bir yer önerebilecek var mı arkadaşlar? başımdan geçen kötü bir anı varda öğretmeneviyle ilgili..

• yardımcı olmanızı rica etmekteyim...
  • Askeriyenin misafirhanesi dağda,kayak otelleri de var tabi.Gerçi dağ diyoruz ama toplu taşıma mevcut oraya da.Öğretmenevi hariç oteller gördüm ama sormadım maalesef kaç para diye.Ama nette hepsinin telefonu var ara sor,sorun olmaz alışıklar fiyat sorulmasına.

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Askeriyenin misafirhanesi dağda,kayak otelleri de var tabi.Gerçi dağ diyoruz ama toplu taşıma mevcut oraya da.Öğretmenevi hariç oteller gördüm ama sormadım maalesef kaç para diye.Ama nette hepsinin telefonu var ara sor,sorun olmaz alışıklar fiyat sorulmasına.

ilginç bir yer olmalı kayseri.. merak ediyorum doğrusu.. eyv hocam ama ben otelde ziyade özellikle belirttiğim gibi "misafirhane"de kalmak istiyorum.. bu konuda öneriis olan olursa çok sevinirim.. bilen bilir, kimi misafirhaneler çok eskidir, kötüdür kimi de yepyenidir.. bunu da arayıp soramam o yüzden yardım rica ediyorum zaten..

• yardim lutfen

quote:

00:00'a kadar havaalanından şehir merkezine otobüs var. Diğer türlü taksiler de var ama çok pahalı. Havaş falan yok. Konaklamayı şehir merkezinde yapabilirsin, öğretmen evinde falan.

eyv hocam.. hangi kurumların misafirhaneleri var acaba? yada sen hangisini önerirsin? öğretmen evi haricinde..

Öğretmenevinde neden kalmıyorsun ki? Gayet güzel bir yer. Öğretmen ya da öğretmen yakını olman da gerekmez bildiğim kadarıyla. Fiyatları zaten malum. Onun dışında PTT misafirhanesi var merkezden bineceğin tramvay ile 10 dakikada ulaşırsın. Alparslan semtinde. Ucuz ama iç açıcı bir yer değil. Başka da bilmiyorum. :)

• quote:

quote:

quote:

Öğretmenevinde neden kalmıyorsun ki? Gayet güzel bir yer. Öğretmen ya da öğretmen yakını olman da gerekmez bildiğim kadarıyla. Fiyatları zaten malum. Onun dışında PTT misafirhanesi var merkezden bineceğin tramvay ile 10 dakikada ulaşırsın. Alparslan semtinde. Ucuz ama iç açıcı bir yer değil. Başka da bilmiyorum. :)

hocam öğretmen eviyle alakalı hiç de içacıcı olmayan bir durum yaşadım.. ondan sebep.. uzun hikaye biraz..

öncelik, misafirhane.. ama koşullarını bilmem gerek.. mesela dediğine göre ptt pek de iyi değilmiş.. başka misafirhane hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.