Şimdi Ara

Kayseri'yi beğenmeyenler bir gelip nedenini yazabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kayak, paraşüt, yamaç paraşütü, rafting, futbol, basketbol, dövüş sporları, binicilik, paten parkurları, tenis, yüzme, su sporları, yöresel danslar, türkü evleri, cafeleri, avm'leri, tarihi mekanları, parkları, sosyal yaşam alanları vs herbirşey var arada görüyorum kayseriyi kötülemeye çalışanlar var geneli üniversiteliler ve ilginçtirki üniversitelerin bir sürü kulüpleri var her şey ellerinin altında malak gibi yatıyorlar çıkıp gezmiyorlar sonra güzelim şehri kötülüyorlar neyini beğenmiyorsunuz çok merak ediyorum yazarsanız sevinirim. Konya konusunda gördüm fıttırdım gene İnsanları yobaz diyorsunuzda hangi ilimizde yokki yobaz izmirde dahil her ilimizde maaşallah sürüsüyle yobaz kaynıyor. İzmirliler alınmasın orayı kötülemek değil amacım orayıda çok seviyorum. Ama ülkemizin geneli bu yani yapacak bişey yok herşey gençlerin elinde oturduğu yerden kötülüyeceğine bişeyler yap sen değiştir çevreni!

• Doğan ve şahinle drift yapan bukalemunların insan canını tehdit etmesi 1

Esnafın pazarlık ayağına müşteriyi düdüklemesi 2

İldemle organize sanayi arası 1 saat 45 dakika olurmu la tramway ile

Ha bak teselli olsun şunu yazayım. Kızlarının başı kapalı olmasa bir çoğu kumral sarışın kızları var. Boylarıda uzum uzun. O konuda izmirin kızlarından ilerde Kayseri ama gel görki çoğu hadis müslümanı bağnaz tipler olunca bir çekiciliği kalmıyor.

Ulen aslında izmir kızı Sivas kızı kayseri kızı falan hikaye.

Edirne ve rumeli kızları gibi kızlar yok. Buradan selamlar olsun onlara. Umarım bir gün tanışıp sohbet etme fırsatım olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.