Şimdi Ara

Kayseri ve Konya'da Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
5.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yıldır bu şehirlerin ufak versiyonlarından birinde yaşıyorum. Şu an ise Tıp bakımından listeme yazıp yazmamada kararsızım. Biraz daha modern, özellikle denizi olan, ferah, insanı daha ilerici bir yerde yaşamak istiyorum bundan sonra lakin bu şehirlerin okulları da gayet kaliteli okullar. Alternatif bol tabi ama mutlu olur muyum, emin değilim şehirden. Ne düşünürsünüz?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarınınteksırrıcalısmak -- 22 Ekim 2020; 13:51:32 >
  • Ben normalde doğma büyüme Çanakkaleliyim. Akrabamı ziyarete gittim Konya'ya yaklaşık 10 gün orda kaldım. Beklediğimden daha gelişmiş bir yer. Çanakkale'den daha fazla imkan sunuyor bence. Ben yine de Marmara Bölgesi dışında okumak istemezdim çünkü buranın iklimine alışığım ama 3 tane kuzenim Konya'da okudu ve bence gayet yaşanabilir bir şehir. Ama tabi bi İstanbul'un sunacağı imkanların yanından bile geçemez. Ama bana Ankara Konya'dan daha sıkıcı geldi. Tabi bunlar kişisel kanaatler, herkesin izlenimi farklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp her yerde okunur hocam.
  • Teşekkürler cevaplar için.

Başka fikirleri de bekliyorum.
  • konyada yaşanmaz hocam, öğrenci düdükleyen bir şehir yazmamanızı tavsiye ederim doğma büyüme konyalıyım, şehrin içinde erkek olmama rağmen şortla bile dolaşamıyorum cık cık cık çekerler anca rahat edemezsin
  • Bana da öyle geliyor da üniversiteler gayet güzel olduğu için emin olamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Okuyamamak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben de ilçesi yahyalıdayım sanki Arabistan + bağcılar karması gibi bişey. Gelme!(şehir için tabi) ancak üni güzel kampüsüde dahil kocaman bi kampüs yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NEPENTHEnd kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi fakülteler, okullar şahane ancak şehir benlik değil gibi, bir tık küçük versiyonlarında yaşıyorum bu illerin de biraz daha modernite görmek istiyorum diyeyim. Yine de fikirlere açığım.
  • Bandobrass kullanıcısına yanıt
    Tramvayı var modernlik arıyorsan. İki avmsi var her gün adım atacak yer yok pek bi aktivitesi yok ancak dediğim gibi üni ortamı güzel üninin güzel kulüpleri var tırmanış gibi çünkü Erciyes dağının dibinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 1:25:19 >
  • + Selçuk kampüsü geregi 100bin nüfuslu ögrenci mahallesi olan bosna mahallesiyle konya ile alakası yok diyebilirim. Hı bu arada 2.senem bitti tıp fakültesinde. İnsan vs bakımından cevremde hep ögrenci oldugundan mıdır bilmiyorum dogma büyüme Ankaralı olarak yabancılamadım cok fazla 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Foreman -- 22 Temmuz 2019; 22:58:23 >
  • Up

• konyada yaşıyorum. öğrenci kısmı bosna diye geçer ve sırf karı kız düşürmek için dayılar buraya gelir yani pek şehirle alakası yok. ama esnaf her yerde aynı düdüklemeye çalışır :D
  • 10 küsür senedir konyadayım
    Selçuk ve necmettin tıp yazacağım
    Hele selçuğun olduğu kısım konyadan bağımsız. tam öğrenci yeri. dümdüz sakin bi yer.yol boyu tramvay var tramvaylar iyi bayağı. Üniden 5 6 tramvay durağı boyu yazır denilen yer oluyor orda her ihtiyacını karşılarson zafer denilen tramvayın son duraklarına gitmene getek yok (tramvayın başlangıcı selçuk üni)
    tramvayın önüne kongre merkezi açıldı bir sürü sanatçı geliyor çokça kafe açıldı 5 6 avm var yani sosyalleşme açısından gayet iyi
    İnsanların iyisi de var kötüsü de her memlekette olduğu gibi. Denildiği kadar yobaz bi şehir değil. Kayseriye gitmedim ama ben olsam konyayı tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramm27stein -- 22 Temmuz 2019; 23:19:49 >
  • Konyada oturuyorum Eskişehirde okuyorum konya biraz olumsuz bakımdan fazla abartılıyor ama esnaf konusunda tamamen hakli üsteki arkadaşlar ve yobazlık konusunda da katılıyorum ama şehir büyük en fazla avm gezip kafeye gidersin ama

• ramm27stein R kullanıcısına yanıt
    hocam ben 6 senede sıkıldım siz nasıl dayanıyorsunuz
  • Kayseriye gelme genelde iç anadoluya gelme. En aktif yasantını böyle ortadogu zihniyetinden cıkamamıs insanlarla geçirme. Zaten okumaya gelsende kendini geliştiremezsin kayseride. Gezilecek hiçbiryeri yok artı insanlarıyla ugrasmak zorunda kalırsın. Üni okunacak en güzel yerler hangi il olursa olsun mutlaka kıyısı denizi görsün.
  • Galiba iş, benim tercihimde bitiyor. Kimi arkadaşlar üniversite çevrelerinin şehirden bağımsız olduğunu söylüyor, kuşkusuz haklılar da ancak en az 6-7 yılı da bir mahallede geçirmem sanıyorum, emin değilim. Öte yandan deniz görmek çok isterim ve daha ileri kafalı insanlarla yaşamayı. Ama içinde bir süre bulunmadan eleştiremiyorum ve yerli arkadaşlara kalıyor yorum. Ben kararsızım, kimisi iyi, kimisi ise kötü diyor. Belirtmem gereken en önemli şey; alışveriş merkezi, kafe yahut ulaşım olanaklarının varlığından ziyade hem öğrenci hem halk profili olarak daha nezih bir yerde yaşamak. Yoksa AVM'si olmasa da dert değil benim için. Umarım meramımı anlatabildim.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • Dr.Foreman kullanıcısına yanıt
    Selçuk ve necmettin erbekan hakkında bilgi verebilir misin hocam? Nasıldır? Gerçekten Konya internette denilen gibi mi?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.