Şimdi Ara

Kayseri ve Konya'da Okumak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
5.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam orada "Ekonomo çok eyi yegenim" diyen dedeler oluyo mu
  • Ögrenciyseniz şehrin insanıyla alışveriş dışında ne alakanız olacak da? Eğitim olarak Konya da Kayseri de kötü degil.
    Öyle laf atmakmis, sorta karismakmis vs. gibi bir şeyle hiç karşılaşmadım ama olursa da tüm şehirlerde olma ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 23 Temmuz 2019; 14:34:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konyada Selçuk üniversitesinde okuyorum

Avantajları
    *Akarı kokarı yok sessiz sakin güvenli bir yer[bosna]
    *ulaşım güzel tramvay var otobüs çilesi çekmiyorsun
    *hızlı tren var istanbul ankara eskişehir vs istediğin zaman gider gezer gelirsin
    *Antalya side vs 200-250km

Dezavantajları
    *Sıkıcı bir yer
    *havası çok kötü kışın aşırı soğuk karlı ve belediye yolları vs açmıyor kaldırımda yolda kaya düşe gidiyoruz
    *sürekli rüzgarlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaninoğlukemal

hocam ben 6 senede sıkıldım siz nasıl dayanıyorsunuz
    ben de sıkıldım ama seçebilceğim en mantıklı şehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Selçuk ve necmettin erbekan hakkında bilgi verebilir misin hocam? Nasıldır? Gerçekten Konya internette denilen gibi mi?
    diğerlerini bilmiyorum ama necmettin bayağı yeniledi selçuk da bence ikisini de yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: basarınınteksırrıcalısmak

.
    Ferah değil derken ? Bende kayseriliyim istabulda yaşıyorum ama inan kayseriye temelli taşınmak istiyorum ne zaman gitsem dönesim gelmiyor
  • The-Undertaker kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarınınteksırrıcalısmak -- 22 Ekim 2020; 13:54:11 >
  • babaninoğlukemal B kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarınınteksırrıcalısmak -- 22 Ekim 2020; 13:54:21 >
  • ERÜ Tıp dönem2 ye geçtim hocam Kayseri batıdan geliyorsanız size hafif değişik gelebilir ama iç anadoluda yaşıyorsanız zaten Kayseri'de büyük bir iç anadolu şehri olduğu için sıkıntı çekmezsiniz. Erünün tıp eğitimi gayet iyi diş eğitimi de iyidir gene de orda okuyan insanlarla konuşmakta fayda var daha detaylı eğitim için
  • Bandobrass kullanıcısına yanıt
    erü
  • kampüste takılırım heralde zaten tıp öğrencisinin çok sosyal hayatı olmayacak bunu göze alıyorum yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yodanın Bastonu

konyada yaşanmaz hocam, öğrenci düdükleyen bir şehir yazmamanızı tavsiye ederim doğma büyüme konyalıyım, şehrin içinde erkek olmama rağmen şortla bile dolaşamıyorum cık cık cık çekerler anca rahat edemezsin
    4 yıl boyunca şortlu gezdim kimse cık cık çekmedi. Yazacak arkadaşlar rahatlıkla yazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babaninoğlukemal B kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarınınteksırrıcalısmak -- 22 Ekim 2020; 13:54:51 >
  • Hocam kayserili olarak ve konyayı da görmüş biri olarak konuşmam gerekirse rutin hayat seven kişiler için ideal yerlerdir ancak gece hayatı ve biraz da atraksiyon arayan kişiler için pek tavsiye edilmez.Erciyes tıp türkiyedeki en iyi 10 fakülteden biri yazarsanız pişman olmazsınız ancak ilerde ufkunuzu açmak isterseniz mesleki hayatınızda farklı yerler görmenizi tavsiye ederim
  • Kreutz kullanıcısına yanıt
    Necmettin erbakan ve kto karayay Üniversitesi hakkında bilgi verebilir misin hocam

• ramm27stein R kullanıcısına yanıt
    Peki necmetttin mi karatay mı end. müh. Karatayda %100 geliyor

• Keeporino kullanıcısına yanıt
    Mühendislikleri bilmem ama ktoyu önermem apartmandan bozma bi üni
    Necmettin çok iyidir ama tam bi kampüsü yok fakülteler dağınık yerleşmiş bence selçuk >necmettin çoğu bölüm için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramm27stein -- 24 Temmuz 2019; 21:59:39 >
  • ramm27stein R kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler end.müh. selçukta yok işte mecbur neü
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.