Şimdi Ara

Kayseri Şehir Hastanesi Göz Lazer Ameliyatı Bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, forumda çokça diğer özel hastaneler de operasyon geçirmiş olanlar var. Ben bu noktada Kayseri Şehir Hastanesi Göz Lazer bölümüne gidip muayene oldum. 4 -5 cihazla kontrol edip ilacli bir şekilde ayrıntılı olarak muayene edildim. Açıkçası hayran da kaldim.

Prk ve Lasik operasyon çeşitleri var

Gözüm 1.5 derece miyop ve ufak bir astigmat var bana Prk yi önerdiler ve 1800 TL gibi bir fiyat söylediler.

Operasyon randevusu alarak ayrıldım.

Aynı ameliyat veni vidi 5 bin civarinda (her ay kesinlikle üzerine 500 tl koyarak arttırıyorlar) Dünya göz ise 7000 tl olarak söyledi.

Aradaki farki bilen varmıdır?

Bu konuda yönlendirme yapmak isteyen bilgi vermek isteyenlere şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kayseri Şehir Hastanesi Göz Lazer Ameliyatı Bilgisi

Kayseri Şehir Hastanesi, son teknoloji cihazları ve alanında uzman kadrosuyla göz lazer ameliyatları gerçekleştirmektedir. Refraktif kusurların düzeltilmesinde kullanılan bu yöntem, miyop, hipermetrop ve astigmat sorunlarının giderilmesine yardımcı olur.

Lazer göz ameliyatı, hızlı ve ağrısız bir işlemdir. Ameliyat öncesi muayenede göz yapısı detaylı olarak incelenir ve uygun ameliyat yöntemi belirlenir. Ameliyat genellikle 15-20 dakika sürer ve sonrasında hastalar aynı gün içerisinde taburcu edilir.

Kayseri Şehir Hastanesi'nde göz lazer ameliyatlarının fiyatları, seçilen yönteme, göz yapısına ve ameliyatı gerçekleştirecek doktora göre değişkenlik göstermektedir. Hastanenin resmi internet sitesinden veya telefon numaralarından güncel fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Ameliyatın başarısı ve iyileşme süreci, hastanın göz yapısı ve ameliyat sonrası talimatlara uymasına bağlıdır. Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki uzman doktorlar, tüm süreç boyunca hastalarına destek olur ve iyileşmelerini takip eder.

Lazer göz ameliyatları hakkında daha fazla bilgi almak ve Kayseri Şehir Hastanesi'nde yapılan ameliyatlar hakkında yorumları incelemek için internette "Kayseri Şehir Hastanesi göz çizdirme yorumları" ve "Kayseri Şehir Hastanesi lazer göz ameliyatı fiyatları" gibi aramalar yapabilirsiniz.

Bu metin, yukarıda belirtilen anahtar kelimeleri içermektedir:

• Kayseri Şehir Hastanesi göz çizdirme fiyatları
    • Kayseri Şehir Hastanesi göz çizdirme yorumları
    • Kayseri Şehir Hastanesi lazer göz ameliyatı
    • Kayseri Şehir Hastanesi lazer göz ameliyatı fiyatları
    • Kayseri Şehir Hastanesi göz çizdirme
    • Şehir hastanesi lazer göz ameliyatı
    • Kayseri Şehir Hastanesi göz lazer fiyatları
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Göz Ameliyatı Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.