Şimdi Ara

Kayseri Forum Media Markt Xbox oyun ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dün Kayseri' ye Kayseri Forum açıldı, bugün de Media Markt açıldı. Büyük bir ümitle D&R ' a koştum. Ne yazık ki hiç Xbox360 oyunu yoktu. Media Markt' a da bakacaktım ama sokmadılar, zaten içerisi bir garipti, kavga gibi bir şey vardı galiba, en son baktığımda oraya kasklı kalkanlı SWAT gibi bir ekip koşuyordu. Lanet olsun dedim çıktım geldim evime. Neyse konuya gelelim, sormak istediğim şey, " MEDİA MARKT' da XBOX360 Oyunu Var Mıdır ? " . Ben olacağını tahmin ediyorum ama yinede bir sorayım dedim, malum giremedim içeri . Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: RoccoLix

merhaba arkadaşlar dün Kayseri' ye Kayseri Forum açıldı, bugün de Media Markt açıldı. Büyük bir ümitle D&R ' a koştum. Ne yazık ki hiç Xbox360 oyunu yoktu. Media Markt' a da bakacaktım ama sokmadılar, zaten içerisi bir garipti, kavga gibi bir şey vardı galiba, en son baktığımda oraya kasklı kalkanlı SWAT gibi bir ekip koşuyordu. Lanet olsun dedim çıktım geldim evime. Neyse konuya gelelim, sormak istediğim şey, " MEDİA MARKT' da XBOX360 Oyunu Var Mıdır ? " . Ben olacağını tahmin ediyorum ama yinede bir sorayım dedim, malum giremedim içeri . Teşekkür ederim

Birazdan gideceğim, bu konuyu en çok merak edenlerin başında geliyorum eminim Fifa & Pes 12, 79 tl yazıyordu(PS3 için). Umarım vardır Xbox360 için de.

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

Orijinalden alıntı: RoccoLix

merhaba arkadaşlar dün Kayseri' ye Kayseri Forum açıldı, bugün de Media Markt açıldı. Büyük bir ümitle D&R ' a koştum. Ne yazık ki hiç Xbox360 oyunu yoktu. Media Markt' a da bakacaktım ama sokmadılar, zaten içerisi bir garipti, kavga gibi bir şey vardı galiba, en son baktığımda oraya kasklı kalkanlı SWAT gibi bir ekip koşuyordu. Lanet olsun dedim çıktım geldim evime. Neyse konuya gelelim, sormak istediğim şey, " MEDİA MARKT' da XBOX360 Oyunu Var Mıdır ? " . Ben olacağını tahmin ediyorum ama yinede bir sorayım dedim, malum giremedim içeri . Teşekkür ederim

Birazdan gideceğim, bu konuyu en çok merak edenlerin başında geliyorum eminim Fifa & Pes 12, 79 tl yazıyordu(PS3 için). Umarım vardır Xbox360 için de.

Umarım içeri girebilirseniz, beni sokmadılar En kısa zamanda buraya iletirseniz sevinirim sonucu

• Xbox360 oyunlar mevcut;).
  • İzmirdekinde de var ama az sayıda.
  • Brink, F1, Prison Break ... 49 lira
  • heyoo oyunsuz kalmayacağız İnanamıyorum be Kasyeri'den orjinal oyun alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankaradan x box 360 kınect alacağım önericeğiniz yer varmı ? (ör:teknosa bimeks..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentello_42_

ankaradan x box 360 kınect alacağım önericeğiniz yer varmı ? (ör:teknosa bimeks..)

http://www.pandoragame.com/ Ben buradan aldım, oldukça memnunum.
  • Orası biraz pahalı ama genede bide orada oyunlar kaç TL ?

Ayrıca teknosa felan da olur yhani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Airbus- -- 23 Aralık 2011; 20:36:53 >
  • oyunların fiyatları değişir. mesela sevilen bir oyun serisinin yeni bir oyunu 160-180 tl olur. çok sevilmeyen ama yinede tutan oyunlar 120-160 olur. Eski oyunlarda 70 tl ve üstü olur. Tabi bu oyunlar indirime girer-çıkar de bunu da katmak lazım. Teknosa filan olabilir tabi garanti veriyorlar diye duymuştum, benimki garantisiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrugPoint -- 23 Aralık 2011; 21:28:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.