Şimdi Ara

Kayseri Bimeks Açılış İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimeks açılıyormuş bir tane daha açılışa özel indirimler felan billboard doluydu. iPhone 6 16 GB 2200 TL asmışlar hepsine bilgisi olan yokmu farklı cihazlarda da indirim var mıdır acaba uygun bir şeyler varsa sömürsek

Katalog: (@zekkayseri'e teşekkürler)

http://www.bimeks.com.tr/insert/04042015_kmg/index.html

Ben işe yarar bir şey bulamadım tırt çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48562487 -- 4 Nisan 2015; 9:53:04 >

• nerde açılıyor görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

nerde açılıyor görmedim

Yerini göremedim otobüsle geçerken billboarduna gözüm takıldı açılışa özel indirimler yazmış birde üzerine iPhone 6 16 GB 2200 TL yazıp bırakmışlar başkada detay yok uzak olduğu için adresi göremedim.
  • MuscleTower kullanıcısına yanıt
    BYZ'de kapanan Teknosa'nın yerine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler orası zaten bomboştu
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    Hocam broşür felan hiç bir şey yok güzel fırsatlar var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir defa gittim sadece o da simit yemiştim içerisi fena boş. Yarın da uğrayacağım oraya broşür bulursam koyarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu cumartesi açılacakmış. Zamanım yoktu fazla bakamadım, broşür filan denk gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseri de olsam giderdim haftaya kayserideyim belki ugrarım byz Garage gerçekten başka yere açılsa olumlu olurdu karşıda meysu outlet var ne geregi vardı ildem beyazşehir hürriyet tarafına yada erkilet tarafına İdeal olabilirdi ildem tarafına ildem park yapılıyor zatende

Kayserililer toplanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 3 Nisan 2015; 0:39:45 >
  • Konu toprak kokuyor biz almaya gitsek kesin radara düşeriz 200/300 lira uygun alacağız diye 400 lira ceza yeriz kesin

• bu bimekslerden yada gold'dan bişey alan var mı ya, nasıl kar ediyor bunlar bu kadar personel parası kira felan anlamak zor.
  • 4 nisan cumartesi saat 10.da byz garage avm kayseri de Bimeks açılıyor.

reklam indirimi olarak aypon 6 16gb olanı var 30 adet stokludur.

merak edenlere duyurulur.
     Kayseri Bimeks Açılış İndirimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 3 Nisan 2015; 2:37:02 >
  • 8 gblik flash 4 liraydi almak isyeyenler icin indirim cok

• erdemgtr kullanıcısına yanıt
    30 adet bizim milletin dişinin kovuğuna gitmez. Şöyle 5-10bin tane olsaydı :)

• İldeme 25km özellikle indirim için gidilmez. Başka işim olsaydı sanayide falan uğrardım. Artık İldem avm yi beklicez
  • Güzel bir şey çıkarmı ki acaba gitsem mi yarın? Telefon arıyıp duruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48562487 -- 3 Nisan 2015; 9:46:53 >
  • kronik kullanıcısına yanıt
    o beğenmediğin bimeks gold aynı ürünü teknosadan 250 tl daha ucuza veriyorken teknosaya bunun sebebini sorduğumda biz TEKNOSA'yız diyorlardı. merak etme hocam teknosanın 2 kat cirosu var bulunduğu yerlerde
  • Sadece iphone koymuşlar aynen bu meysuda ve byzde hiç satış yapılmıyor bunlar ne kazanıyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

Sadece iphone koymuşlar aynen bu meysuda ve byzde hiç satış yapılmıyor bunlar ne kazanıyorsa

haftasonu meysudaki kalabalığı gördünüzmü hiç tıklım tıklım orası

ama byz açıldı açılalı hep boş ama başyazıcı olduğundan batmıyor. teknosa ordan çekildi bakalım bimeks tutatacakmı
  • Dişe deger indirim varsa arkadasimi göndereceğim ben ik dışındayım:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.