Bildirim
KAYSERİ/ 2017 YGS LYS ETÜT MERKEZİ TAVSİYESİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben develi de bakacam merkeze git gel yapmak istemiyorum ama burdakiler de kapandı her halde sı*tık -
develide var mıdır bilmiyorum hocam ama merkezde de fiyatlar normal değil uğur 4,5 5k açı 3,750 gibi rakamlar.. -
Bende kayserideyim konuştum çoğuyla çözümı 3500
Final6000 ama finalin 4000 olan şubesize var ama eğitim kalitesiz . Düvenönünde birey var soramadım kapalıydı . Hastane caddesinde fen bilimleri var daha görüşmedim. Ucuza istiyorsan hastane caddesinde yeni açılan dandik yerler var ideal vs gibi . Uğur'da 4500 diyor ama 2 gün farkli şubede 2 gün farkli yerde dersler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saranghae1 -- 22 Temmuz 2016; 13:11:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol kardesim, işin aslı dershaneye sıcak bakmıyorum ama peder bey git diyor, lysden önce 2 ay izin aldım okuldan evdeydim ve kafayı yicektim çok sıkıldım verimli ders calısamadım, dershaneye gitme amacım biraz insan yüzü görüp denemelere girip sorularımı sorabilmek. -
Bende kayseri deyim 3. Senem dershaneye gitmeyecegim fakat sorularını nasıl soracagimi bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ozcn038
Sağol kardesim, işin aslı dershaneye sıcak bakmıyorum ama peder bey git diyor, lysden önce 2 ay izin aldım okuldan evdeydim ve kafayı yicektim çok sıkıldım verimli ders calısamadım, dershaneye gitme amacım biraz insan yüzü görüp denemelere girip sorularımı sorabilmek.
Rica ederim yazılırsanhaber ver bana
Tamamdır :)
Çare FF
Mehmet erdem
Onun dershanesi yada etüt merkezi olduğunu duymuştum fiyatlar nasıl hocam
İlk defa duyuyorum nerde nasıl ve ücreti ne kadar hocam
quote:
Orijinalden alıntı: yuruyengemi
Bende kayseri deyim 3. Senem dershaneye gitmeyecegim fakat sorularını nasıl soracagimi bilmiyorum
2.senede dershaneye gittiniz mi, kaçtan kaça çektiniz,ve neden mezuna kalıyorsunuz hocam
Valla arkadaşlar gitti ben de bilmiyorum erdem_mehmet_ instagramda bu. Dm at bi görüş
Mehmet erdem diriliş etüt merkezi adı altında geçen sene gittim hoca kalitesi tartışılmaz ama sistemi hoşuma gitmedi ben yapamadım bu sene bedava gitmem diyorum.Fiyatı da bu sene 7-8 bin lira olacak galiba. Bana da final vip mantıklı geliyor kpss binasında olan. -
Dirilişi biliyorum Kadir Has a.l mezunuyum Mustafa Demirok kayserinin sayılı matematik hocalarından biri dirilişin kurucularından :) Fahri bal aynı şekilde coğrafya hocası oraya giden arkadaşlarımda var ama ben aileme o kadar yük olmak istemiyorum hocam bütçe maksimum 2 2.5k yani Dirilişe gidemem:)
quote:
Orijinalden alıntı: kissofdeath123
Mehmet erdem diriliş etüt merkezi adı altında geçen sene gittim hoca kalitesi tartışılmaz ama sistemi hoşuma gitmedi ben yapamadım bu sene bedava gitmem diyorum.Fiyatı da bu sene 7-8 bin lira olacak galiba. Bana da final vip mantıklı geliyor kpss binasında olan.
Final vip babada mantıklı geldi ama ayda 750 tl taksit biraz zorlar ya
Beni düşündüren de o zaten hocam ya. Çok pahalı ve pazarlık konusunda katılar :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kissofdeath123
Beni düşündüren de o zaten hocam ya. Çok pahalı ve pazarlık konusunda katılar :)
Ya gidesim varda paraya yazık olur diye düşünüyorum . Bireyle konuşmak mantıklısı
Seviye temel lisesi kimyacisi ahmet demir fizik kuşoğlu kaloteli eğitim kadrosu gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- biyokütle nedir
- uyku açan kahve
- lnx integrali
- tam nötralleşme nedir
- binom sabit terim bulma
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X