Şimdi Ara

KAYSERİ/ 2017 YGS LYS ETÜT MERKEZİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
25.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Kayseri de dershane/etüt merkezine kayıt olanlar veya araştırma yapanlar ücret bilgisi ile yazarlarsa birbirimize yardım etmiş oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben develi de bakacam merkeze git gel yapmak istemiyorum ama burdakiler de kapandı her halde sı*tık
  • develide var mıdır bilmiyorum hocam ama merkezde de fiyatlar normal değil uğur 4,5 5k açı 3,750 gibi rakamlar..
  • Bende kayserideyim konuştum çoğuyla çözümı 3500
    Final6000 ama finalin 4000 olan şubesize var ama eğitim kalitesiz . Düvenönünde birey var soramadım kapalıydı . Hastane caddesinde fen bilimleri var daha görüşmedim. Ucuza istiyorsan hastane caddesinde yeni açılan dandik yerler var ideal vs gibi . Uğur'da 4500 diyor ama 2 gün farkli şubede 2 gün farkli yerde dersler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saranghae1 -- 22 Temmuz 2016; 13:11:31 >
  • Sağol kardesim, işin aslı dershaneye sıcak bakmıyorum ama peder bey git diyor, lysden önce 2 ay izin aldım okuldan evdeydim ve kafayı yicektim çok sıkıldım verimli ders calısamadım, dershaneye gitme amacım biraz insan yüzü görüp denemelere girip sorularımı sorabilmek.
  • Bende kayseri deyim 3. Senem dershaneye gitmeyecegim fakat sorularını nasıl soracagimi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcn038

Sağol kardesim, işin aslı dershaneye sıcak bakmıyorum ama peder bey git diyor, lysden önce 2 ay izin aldım okuldan evdeydim ve kafayı yicektim çok sıkıldım verimli ders calısamadım, dershaneye gitme amacım biraz insan yüzü görüp denemelere girip sorularımı sorabilmek.

Rica ederim yazılırsanhaber ver bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DENİZLİ DERSHANE ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır :)

• Çare FF

• Mehmet erdem

• bubbachuck B kullanıcısına yanıt
    Onun dershanesi yada etüt merkezi olduğunu duymuştum fiyatlar nasıl hocam

• 60celalettin 6 kullanıcısına yanıt
    İlk defa duyuyorum nerde nasıl ve ücreti ne kadar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: yuruyengemi

Bende kayseri deyim 3. Senem dershaneye gitmeyecegim fakat sorularını nasıl soracagimi bilmiyorum

2.senede dershaneye gittiniz mi, kaçtan kaça çektiniz,ve neden mezuna kalıyorsunuz hocam

• ozcn038 kullanıcısına yanıt
    Valla arkadaşlar gitti ben de bilmiyorum erdem_mehmet_ instagramda bu. Dm at bi görüş

• Mehmet erdem diriliş etüt merkezi adı altında geçen sene gittim hoca kalitesi tartışılmaz ama sistemi hoşuma gitmedi ben yapamadım bu sene bedava gitmem diyorum.Fiyatı da bu sene 7-8 bin lira olacak galiba. Bana da final vip mantıklı geliyor kpss binasında olan.
  • Dirilişi biliyorum Kadir Has a.l mezunuyum Mustafa Demirok kayserinin sayılı matematik hocalarından biri dirilişin kurucularından :) Fahri bal aynı şekilde coğrafya hocası oraya giden arkadaşlarımda var ama ben aileme o kadar yük olmak istemiyorum hocam bütçe maksimum 2 2.5k yani Dirilişe gidemem:)

• quote:

Orijinalden alıntı: kissofdeath123

Mehmet erdem diriliş etüt merkezi adı altında geçen sene gittim hoca kalitesi tartışılmaz ama sistemi hoşuma gitmedi ben yapamadım bu sene bedava gitmem diyorum.Fiyatı da bu sene 7-8 bin lira olacak galiba. Bana da final vip mantıklı geliyor kpss binasında olan.

Final vip babada mantıklı geldi ama ayda 750 tl taksit biraz zorlar ya

• Beni düşündüren de o zaten hocam ya. Çok pahalı ve pazarlık konusunda katılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kissofdeath123

Beni düşündüren de o zaten hocam ya. Çok pahalı ve pazarlık konusunda katılar :)

Ya gidesim varda paraya yazık olur diye düşünüyorum . Bireyle konuşmak mantıklısı

• Seviye temel lisesi kimyacisi ahmet demir fizik kuşoğlu kaloteli eğitim kadrosu gerçekten

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.