Bildirim
kaynaklardan hangisini önerirsiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sb içinse: limit, aydın, 345
deneme içinse: paraf, aydın, paraf -
Yazdıklarından:
Biyoloji - Prf
Kimya - Aydın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam biyo için palme bitirdim aydın aldım hızlı tekrar yapıcam aydın yayınları ile hemde kendimi bir kat daha gelişitiricem
kimya için orbital yayınları bitirdim orbital yayınlarıda sadece kimya üzerine özelleşmiş sayılı kaynaklardan şuan ise bilgi sarmalı aldım kimyadan güzel kombine olucağını düşünüyorum
fizikten ens yayını bitirdim tonguçun fizİK'sına başladım hızlı tekrar için
matematik: 345+ bilgi sarmalı çözüyorum (bilgi sarmalı çözmeden sınava girme özellikle ilk 12 konu kısmında problemlerine daha gelemedim ama çok kral sorular var kendini çok geliştirirsin
türkçe: hız ve renk bitirdim sayılır 345 ile de hızlı tekrarımı bitirip komple tytyi ekim sonu kasım başı gibi bitirmek istiyorum
sosyal: sosyali çalışmıyorum mfciyim bu sene sınavda 14 doğru 4 yanlış yaptım yeter bana ( fende 7ye 6 yapmıştım sınavda, dershane denemesinde 11 net yaptım) bu kaynaklar beni ilk 100kya kapak attırmassa okumayı bırakır fabrikaya başlarım ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exommas -- 25 Eylül 2020; 20:58:15 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X