Şimdi Ara

KAYNAK VE AİLE SORUNU LÜTFEN YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hedefim boğaziçi işletme veya hukuk idi bu sene çok büyük aksilikler yaşadım intihar etmeyi düşündüren aksilikler. Kazanabileceğim bir sınavı evet aksilikler yüzünden kaybettim.
    Babama 3 aydır kitap al çalışcam pc başında oturmaktan bunaldım herkes başladı ben başlamadım böyle gidersem tutturamıcam diyorum . Ama varya 3 ay önce dedim maaş yatsın alcam dedi ayın 1 i oldu almadı diğer maaşı bekle o zaman alcam dedi yine ayın 1 i oldu baba hani kitaplar ? dedim 1 hafta sonrayı bekle elime para geçicek o zaman alırım dedi 1 hafta geçti almadı demekten bunaldım belki alır dedim bekledim 19 gün geçti bugün sordum geçmişi hatırlatarak beni üzdü kazanaydın üniversite sınavını , param yok , parayı harcadım , dedi ve yine aynı yalanı söyledi ayın 1 in de maaş yatsın o zaman alırım dedi . Ben yine ısrar ettim bağırdım bana hakaret etti ve o kitapları alırım ama burnundan getiririm dedi. Çok zor durumdayım ne yapmalıyım bıktım artık derste çalışamıyorum :(

• Memur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonöysmbükücü

Memur mu?

yok değil
  • Ücretsiz kitap dağıtanlar vardı ,bir bak istersen yardımcı olurlar burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ondera96

quote:

Memur mu?

yok değil

20 gün oturacağına pc başında gidip lokantada çalışsan günlük 35 40 weriyorlar :)
  • jessie1212 kullanıcısına yanıt
    Sen neden bu kadar gereksiz bi insansın ?

• jessie1212 kullanıcısına yanıt
    Ben çalışmak istemiyorum !! ders çalışıp hedefimi kazanmak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOUN_PC

Cevap vermeyince gidiyor

• Babam hiç kitap almadı bana hepsini kendim aldım
    Herşeyi babadan bekleme

• Maddi yönden sıkıntıdaysanız Allah kolaylık versin.Ama o lokantada çalış diyen arkadaşı neden eksilediniz anlamıyorum çok şükür maddi durumumuz normal ama böyle bi durumda olsam ve çalışma isteğimde olsa en azından bilgisayar başında olmak yerine cidden çalışırdım paramı 500-600 yapar çok sağlam kitaplar alırdım
  • kendimden örnek vereyim benim ailem biraz büyüktür hocam 4 kardeşim var 1 tanesi de benim seviyemde aynı sene sınava girdik ben meslek lisesi öğrencisiydim kardeşim ortanın üstü bi anadolu lisesi, babama söylediğimde bir kişinin dershane+kaynak masraflarını karşılayabilirim sen mezuna kal dedi kabul etmedim çalışarak para biriktirdim son sene dershane+kaynak+ behzatın video setini kendi cebimden ödedim gerek yazın aldığım yevmiyeler ve devlet bursu falan öyle yani demem o ki her şeyi de aileden bekleme hocam maddi sıkıntınız varsa yarım gün ya da tam gün bi işe gir çalış sonradan alışkanlık haline gelir bu aileye yüklenme durumu reel hayatta da sıkıntı çekersin

o kadar yazdım okursun umarım hadi kolay gele hayatında başarılar
  • Millet dışarda işsiz aç geziyor, esnaf sinek avlıyor, gündelikçi mi çalıştırcak lokantalar,vb yerler boş yapmayın, o adam senin babansa görevini yapacak, çalışan bir insan 2 ayda 200 lira para ayıramaz mı

• electronicman22 kullanıcısına yanıt
    sigorta isteme sanayide çırağa bile günlük 30 lira sayarlar şu anda egede üzüm işinde keleter çekenlere günlük 70 lira yevmiye veriyorlar çalışacak adama iş çok sadece siz boş beleş iş istiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessie1212

quote:

quote:

Memur mu?

yok değil

20 gün oturacağına pc başında gidip lokantada çalışsan günlük 35 40 weriyorlar :)

niye eksilediniz bu yorumu?
    gayet de haklı o kadar çalışmak isteyen giderdi bi iş bulur bi ayda kitap parasını çıkarırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Nibbler

quote:

Orijinalden alıntı: jessie1212

quote:

quote:

Memur mu?

yok değil

niye eksilediniz bu yorumu?
    gayet de haklı o kadar çalışmak isteyen giderdi bi iş bulur bi ayda kitap parasını çıkarırdı.

üstüne en kral paralı videoları satında alırdı

• Adam istanbuldan Ege'ye tarım işçiliğine mi gitsin şimdi 2 kitap parası için,sanayide 30 lira devirleri kapanalı çok oldu dostum geç onları,suriyeliler karın tokluğuna çalışıyor

• electronicman22 kullanıcısına yanıt
    Ne kapanması iateyen iş bulur
    İstanbulda daha kolay bulunur
    Pc başında oturmaktan iyidir
    Gerekiyosa her yere gitçek ne zor şartlar altında okuyan insanlar var
    Babam kitao almıyı diyip geçiştirmejle olmuyo mücadele edeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 20 Ağustos 2015; 1:40:42 >
  • Bak dostum
    babanın alacağı kitapları 1 ay içinde bitirecek değilsin ya,adamın eli sıkışık demek ki neden bir anda hepsini almasını istiyorsun.30-40 lira iste verirse 2 kitap al onları bitir sonra yine istersin.Eğer veremezse ve verecek durumu yoksa kaymakam veya belediyeye git tek seferlik bir yardım iste.Eğer zor durumda olduğunu ispatlayabilirsen yardım edeceklerini düşünüyorum.
    Senden tek isteğim böyle intihar gibi saçma sapan tavırları bırakıp derslerine odaklanman,umarım çalışır ve kazanırsın
    başarılar
  • quote:

asıl sen neden bu kadar beynsz bir insansın . o kadar gün boş oturacağına 20 gün çalışsa 700 800 lira para kazanabilirdi. sınav dönemine kadar da idare ederdi onu belki o para. ama sende bunu anlayacak beyin nerde asalaak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

Cevap vermeyince gidiyor

gitmiyorum sizin gibi 24 saat burada değilim. 4-5 dakika ara verirsem o zaman bakıyorum arada. ne demek istediğimi anlamayacak kadar sendede akıl yok zaten. daha da üstelemyeceğim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.