Şimdi Ara

♩Kaynak Tavsiyesi♩ [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese Merhaba. Sizden ders ders kaynak önerisi isteyeceğim.
    TYT-Türkçe:345 soru bankası aldım. Bunu temizleyip direkt denemelere geçmek istiyorum. Aklımda 345 ve 3D’nin denemeleri var. Bunların haricinde kaliteli ve zorlayıcı yayınevlerinin denemelerini çözmek istiyorum.
    TYT-Matematik:Şimdilik problem fasikülleri ile ilerliyorum. Soru bankası olarak aklımda 345 var.
    TYT-Geometri: sınav senemde Acil çözmüştüm ve beni çok geliştirmişti. Bu sene 345 alabilirim ama fiyatı çok tuzlu geldi.
    TYT-AYT-Coğrafya:Hiçbir fikrim yok sanırım Yavuz Tuna’nın anlatımı ve kitapları iyi diye duymuştum. Ayriyeten deneme de lazım.
    TYT-AYT-Tarih:
    EDEBİYAT:
    TYT-Felsefe ve Din: Delta kültür fasikülleri yeterli diye düşünüyorum. Üstüne full deneme çözsem yeterli olur.
    TYT-Fen:
    Fizik: 345-3d-nihat bilgin yayınlarının iyi olduklarını biliyorum. İçlerinden birini çözsem kafi.
    Kimya: Aklımda aydın yayınları var. Ayt kitabını çok beğenmiştim. Tyt’si de güzeldir diye düşünüyorum.
    Biyoloji:Birey b veya limit olabilir
    ~Fen için palme ve paraf dışında her şeyi önerebilirsiniz~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 27 Eylül 2021; 20:46:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tyt kimya için orbital fizik için de 3d zordu cidden ama hoştu tyt 345 fizikte fena değildi ama 3d daha hoş

• Hocam 3d’de gereksiz zorluk yok değil mi? Ve de K-O-Z olarak ayrılmış diye biliyorum. Böyle olması benim için daha iyi olur

• Gereksiz bir şey yok hocam rahatlıkla alabilirsin

• 345 ile arasında çok kararsız kaldım ya. Biraz daha arastırsam iyi olacak. Tavsiyen için teşekkürler

• TYT kimya için orbital,aydın aşırı gereksiz alma palme yazma demişsin ama palme al ardından aydının tyt kimya denemesi ile üstünden geç palmeye gıcığım arkadaş diyorsan merkez yayınları fena değildi.TYT Fizik için 345'ten şaşma derim hocam soruları çok iyiydi.Türkçe için Paraf önerirdim fiyatı tuzlu ama güzeldir.Geometri için acil tadında bir şey arıyorsan orijinal yayınlarına mutlaka göz atmalısın.Matematikte problem olarak Endemik al hocam o da sınav tadı veriyor.

• LELEB kullanıcısına yanıt
    Matematik için endemik problemler ve tyt denemesini kesin çözeceğim. Fizik için ise 345’e kaydım. Ayt’sini çözmüştüm ve çok beğenmiştim. Dediğinize göre tyt’si de iyiymiş.
    Geometri için benim dönemimde orijinal yayınlarına ait çok fazla hatalı soru vardı o yüzden pek sıcak bakmıyorum. Bir de kenan kara ile birlikte gitmek istediğim için acil yayınlarına yakın duruyorum.
    Tyt kimya için orbital soru bankası+deneme gidebilirim ama bir yandan da konu anlatımı kitabı lazım. Eğer palme konu anlatım alirsam orbital almayı düşünmüyorum. Palme’nin içinde zaten testler var diye hatırlıyorum. Ya da başka bir çözüm yolu olarak el kitabı alabilirim.
    Şimdilik bunları düşündüm hocam.
    Ayt dersleri için ayrı konu açmayı düşünüyorum ama tyt kadar yardıma ihtiyacım pek yok. Kendi dönemimde 75 net yapmıştım. Oradaki kaynaklar hakkında fikirlerim var. İhtiyaç olursa yine sizlere sorarım

Bu arada çok teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 25 Eylül 2021; 0:21:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaç k mezun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezun değilim. Konu dışında sorun varsa özelden sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 25 Eylül 2021; 6:46:25 >
  • Rica ederim

• Fizik 345 alabilirsin diğerlerine kıyasla daha iyi bence.
    Kimya için kesinlikle aydın palme alma bence.Çok eski soruları ve kendini tekrar ediyor.Bilgi sarmal kesinlikle öneririm çook çok iyi veya 345 2022 de güzel.
    Biyoloji biyotik iyidir başka bilmiyorum.
    Geo için bilgi sarmalı al bence ve orijinal seviyen iyiyse
    Mat 345 3d orijinal dışına çıkma da ne alırsan al.
    Coğ/Tar için 3d çok iyi diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç ders adına kararımı verdim. 345 tyt fizik,3d tyt mat, endemik problemler,biyotik tyt,acil geo,tarih-cografya el kitabı+3d soru bankaları. Endemik problemler ve 3d tyt matı aldım. Diğerlerini de yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum.

Teşekkürler hocam

• Hocam siz kazanmamış mıydınız ?

• mas1an_ M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam üniversitedeyim,tekrardan hazırlanıyorum

• baskan kolay gele hızlı gırıs yapmısız  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Evet hocam üniversitedeyim,tekrardan hazırlanıyorum

Sebep hocam ne okuyodunuz

Bölüme istemeyerek aile zoruyla gelmiştim o yüzden. Diş okuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Bölüme istemeyerek aile zoruyla gelmiştim o yüzden. Diş okuyorum

Sağlık olsun hocam , başarılar dilerim .

Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.