Şimdi Ara

KAYNAK ARAYAN MFCİLER İCERİ BUYRUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
20
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır göruyorum kaynak önerisi isteyen arkadasları mfciler için kaynakları tek bir konuda vermek istedim eger yazmadıgım güzel bir kaynak varsa sizinde paylasmanızı öneririm

Öncelikle
    TYT TÜRKÇE
    ---------------------
    -Palme Paragraf soru bankası(Gayet iyidir paragraf için)
    -Paraf Türkçe soru bankası(Hiç kullanmadım lakin güzel diyorlar)
    -Paraf Türkçe denemeleri(Gayet iyi ve TYT nin zorlugunun 2 tık üstüdür)

TYT MATEMATİK
    ----------------------------
    -Karekök TYT soru bankası(Ben kullanmadım lakin gördügüm kadarıyla iyidir)
    -Birey B Soru bankası (İyidir bu sorubankasıda)
    !!Bence 1 soru bankası yeterlidir tyt için sonra deneme yapmak daha yararlıdır.
    -Üç dört beş YGS deneme(tyt si cıkarsa alması gereken soru bankası diye düşünüyorum)
    -Ritmik yayınları TYT deneme(Gayet güzel bir deneme)
    -Endemik TYT deneme(Genel olarak basittir lakin özgün soruları vardır denemelere başlangıç için tercihimdir)
    -Apotemi YGS deneme (Baya bir kasıntıdır zor deneme isteyenler için tavsiye ederim)
    -Apotemi Problemler (Bence kesinlikle alınması gereken bir kitap.Soru bankasındaki problemleri bitirdikten sonra bu kitap ile güzel bir cilalarsınız problemlerj)
    -Sonuç Derece YGS deneme(Buda biraz kasıntıdır zor denemedir)
    TYT Geometri
    ------------------------
    -Birey b geometri(Mütiş bir kaynak)
    -Eis ygs/lys geometri(Hala varsa alınabilir)

TYT FEN BİLİMLERİ
    ---------------------------------
    -Palme YGS Kimya Soru bankası (Ygs denmesine bakmayın TYT ile arasında bir fark olmadıgını söylememe gerek yok galiba ve kimya için tek bu kaynak yeterli bence.)
    -Fen Bilimleri TYT Fizik soru bankası(Gayet iyi)
    -Palme Biyoloji A/B Soru bankası (Biyoloji için bence alınması gereken tek kitap.Sorularının çogu özgün ve orta seviyedir.)
    -Palme YGS Deneme(Fen için kesinlikle alınması gereken bir denemedir)
    -Endemik YGS deneme (Gayet iyi)
    -Karaagaç fasikülleri(Bunu zorlandıgınız konuda almanızı tavsiye ediyorum biraz kasıntıdır ama iyi anlatır)

!!!Sosyal kaynak su ana kadar pek kullanmadım onun için pek tavsiyede bulunamayacagım sadece Sınav yayını Akordiyon Cografya gördüm ve gayet güzel

YKS Matematik
    --------------------------
    -Karekök YKS soru bankası(Çok kaliteli bir kitap)
    !!!Yks denemelerine pek bakamadım

YKS Geometri
    -----------------------
    -Karekök YKS soru bankası(Kalitelidir.Birey b den sonra çozulmesi gereken bir geometri kitabı

YKS Fen Bilimleri
    ----------------------------
    -Biyolojiden dedigim palme yeterlidir ama ikinci bir soru bankası isterseniz FEN BİLİMLERİ YKS BİYOLOJİ SORU BANKASI gayet kalitelidir.
    -Nihat bilgin YKS soru bankası(Eger varsa kesinlikle alınmalı ayriyetten denemesi çok çok kalitelidir)
    -Palme Kimya LYS soru bankası(Kimya için bence en iyisi palme hem tyt hem yks)
    -Palme Organik Kimya soru bankası(Çok kalitelidir)
    -Apotemi sistemler (Sistemler için çok iyi bir konu anlatımlı fasikül)

İnşallah yardımı dokunur sizlere.Yukarıda belirttigim gibi güzel başka kaynaklar biliyorsanız yorumlara yazarsınız.

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labittimla -- 11 Aralık 2017; 22:23:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Knk bunlarin hepsi bitermi 6ayda

• Valla bitirebilen var ama ben bitiremem

• Yks(ilk sınav) için karekökten sonra endemik de çözülebilir iyi bir kaynak.Bende eski basımı var.Kaliteli çok beğendim

• Fava aldim

• Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler
    Gecen yil Sinav dershanesine gidiyordum akordiyon kitaplarini biliyorum kullanisi biraz kotudur. Ama konu anlatimi guzeldir ozet seklindedir. Hani bir konu vardi hocalar der ki asin bunu duvariniza bakin her gun. Heh iste o duvara asilacak kagitlari kitap haline getirmisler. (Tabi ki de arada sizin birkac bir sey eklemeniz gerekiyor)
    Biyolojide palme A bitmisse kitap ariyorsaniz karekok ygs alabilirsiniz. Lyssinde inanilmaz bilgi sorulari vardir ama ygssi iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Favori

• Faydalı Konu.
    Sonuç Derece'nin ygs denemesi hakikaten zor. ÖSYM standartlarına epey yakın olmuş.
  • Akordiyon hakkında dediklerinize aynen katılıyorum hocam zaten bende onu konu anlatımı için almıştım güzel konu anlatımı var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.