Şimdi Ara

Kayle ne ile counterlanır(Item)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ranked girdim şimdi ama kendimce bir inadım vardır darius aldım sürekli banlanırdı ranked girdiğim için full oynayamadım bir türlü karşısı kayle pickledi inat ettim gittim darius aldım bariz bir şekilde boşa ultilerim gidicek oyun loading screende ne çıkayım da etkisini azaltayım yardım edin lütfen :(
    Edit:Adam jungle spelleri almış mundo gelcek ama hala yardıma açığım kayle'a karşı ne yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahri -- 22 Şubat 2013; 19:13:37 >

• farm yapamayınca kayle'ye yazık oluyor. Sadece adcyi ultisi ile koruyabiliyor, kendisini koruması aptallık olur 0 hasarı ile.
    item: erken bir mr botu iyi olur. Hem slowunu azaltırsın hem hasarını.
    sadece başlığı okumuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commando Kayle -- 22 Şubat 2013; 19:18:31 >
  • Abi dariusa karşğ. Her türlü yapar farmını o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darius alma?
  • Ultini atmadan onun ultisini atmasını bekle. Heyecanlanıp atar.
  • İnat etmesen bu sorunla uğraşmazdın.
  • inat kötü bir şey :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • darius kayle oynayacaksan farmı falan boş vereceksin. full sustain başlayacaksın. level 3te flash atıp çekip vuracaksın. bi de ignite koyacaksın. zehir ignite damage i sayesinde muhtemelen ölür. o ölünce de farm yaparsın. ha ölmezse, lane gitti demektir. bence tek şansın bu.
  • kaylenin kantırı xinzahu dariusun tek adam gibi kantırı kayle hayatın kaymış kardeş gg easy report darius for feeding
  • inata devam.
  • mundo troll pick ile top gitti kayle jungle gitmek zorunda kaldı kayle ulti kullanmadan ulti atmadım ama alışasıya kadar 3-4 tane ulti salladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahri -- 22 Şubat 2013; 19:54:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.