Şimdi Ara

Kaykay Sürmeye Yeni Başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yeni bir kaykay aldım ismi cosfer gittigidyordan aldım 80 tl ben kay kay sürmeyi hiç bilmiyorum ve yaşadığımız yerde kimse kaykay sürmüyor bende bu yüzden biraz çekiniyorum ve 15 yaşındayım başkaları nasıl bakar .


    Not : Lütfen kendisini komik zannedip te trollemek isteyenler yazmasın.



    http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/cosfer-tasima-cantali-silikon-teker-kaykay-251702964



  • Boşver milleti bende dışarda koşu yapan yok diye yapmazdım. Ama sadece kaykay ile olmaz dizlik filanda gerekiyodur herhalde. Onları da almadan deneyip de kırma bi yerini. Bol şans
  • cok zevkli bir is ama ucuz malzeme kullanmani onermem. bir deneyeyim begenmezsem birakirim dersen ozaman olabilir ucuz yolla bitirmis olursun ama seversen daha iyisini isteyeceksin bu sefer bu verdigin para ekstra masraf olarak kalacak.

    oncelikle cevrende kayabilecegin bir kestir gozune, oyle bir yer bulursan urunu al youtube videolari ile bile ogrenebilirsin. koruma olarak en onemlisi kendine bir kask al. kaykaydan dusup kafasini yere vurup bitkisel hayatta olanlar var. kask fiyatlari genelde uygun oluyor.
  • Ben de yeni başladım yaşım 27. Ama standart kaykay değil de penny (nickel) board alarak başladım. Tek tarafında tail yok, sadece turlamak için üretilmiş kaykaylar. Şimdilik denge kurmayı öğrenme aşamasındayım. Dün bisiklet yolunda üzerinden inmeden epey bi ilerledim. Birkaç kere ayağımın altından kaçırdım ama yine fena değilim. Durmayı ve taile basarak dönmeyi bilmiyorum. Keşke çocukluğumda böyle bir imkanım olsaymış.

     Kaykay Sürmeye Yeni Başladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 7 Ağustos 2017; 13:36:16 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.