Şimdi Ara

KAYITSIZ TELEFONLAR İÇİN PASAPORT İLE TELEFON KAYIT İŞLEMİ YAPILACAKTIR 75 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YURT DIŞINDAN DÜN GİRİŞİ YApilMIŞ PASAPORT VARDIR .

KAYITSIZ TELEFONU OLAN ARKADAŞLAR İLETİŞİM KURSUNLAR 29 GÜN SREM VAR

KAYIT İŞLEMİNİ BEN YAPTIRCAM FotoKOPI YADA FARKLI EVRAK İSTEKLERINIZ OLMASIN ARKADASLAR

İLETİŞİM İÇİN P.M

YADA CEP TEN ULASINIZ 0532 224 87 70

FİYAT PAZARLIKSIZ 75 TL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• son 1 adet pasaport kaldı elimde

• pahali degil mi biraz:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 6 Temmuz 2010; 12:20:58 >
  • forumdan bir arkadaşa kullanılacaktır konu kapanbilir.

• Kayıt işlemini ben yaptıracağım fotokopi filan istemeyin demişsiniz siz bence kayıt filan yapmayıp sadece imei klonluyorsunuz sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMAZOM

Kayıt işlemini ben yaptıracağım fotokopi filan istemeyin demişsiniz siz bence kayıt filan yapmayıp sadece imei klonluyorsunuz sanırım..

referans ıstersen verebılırım :) kayıt ıslemı ıle alakalı kımlık pasaport bılgılerımı neden vereyım kı sana ...

• 75 tl için adımı lekelemem nasıl alış verıs yaptıgımı referanslarıma sorabılırsınız .... ılan kırletmeyelım dıycem ama ılanlık bı durum kalmadı 2 pasaporttan bırı kullanıldı dıerı ıcın anlasma saglandı ... şunuda belırteyım tanımadıgın ınsanlar için agır ıthamlarda bulunmak bence benı deıl senı kucultur bu kanıya varman bence senle alakalı benle deil de ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinonline

quote:

Kayıt işlemini ben yaptıracağım fotokopi filan istemeyin demişsiniz siz bence kayıt filan yapmayıp sadece imei klonluyorsunuz sanırım..

referans ıstersen verebılırım :) kayıt ıslemı ıle alakalı kımlık pasaport bılgılerımı neden vereyım kı sana ...

Bu cümleleriniz bile her hususu açıklıyor,ayrıca ben sizden kimlik istemedim,pasaport kayıdı istemedim sadece benden fotokopi filan istemeyin demekte neyin nesi bu bile senin durumunu izah etmeye yetiyor..kişi kalkacak yasal işlem yaptıracak sizdende yapılan evrakları bırakın fotokopiyi aslını bile istemekte yerden göğe kadar haklıdır..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasinonline

quote:

Bu cümleleriniz bile her hususu açıklıyor,ayrıca ben sizden kimlik istemedim,pasaport kayıdı istemedim sadece benden fotokopi filan istemeyin demekte neyin nesi bu bile senin durumunu izah etmeye yetiyor..kişi kalkacak yasal işlem yaptıracak sizdende yapılan evrakları bırakın fotokopiyi aslını bile istemekte yerden göğe kadar haklıdır..

komık olmakla beraber saflıkta var biraz kayıt ıcın kımlık ve pasaport aslı gereklıdır kaydı ben ımei nosu ıle yaptırıyorum ıkı gun oncede yaptırdım ben kımlıgımı verdıgımde yada pasportumu verdıgımde basıma bı cok sey gelebılır ... bunun garantısını sen verebılırmısın ... boş konusma arkadasım kayıpt yaptırdıgım ınsan forumdan gereklı acıklama ıcın nıckını verıcem ben dahada bır sey soylemıycem bu konu ıcın ben senın gıbı clone lama nası yapılır nedır bılmem :) ben gıdıp turcell extrada 5 tl verıp yaptırdım kayıt ıslemını daha fazlası hakkında bılgı sahıbı deılım az sonra kayıt ıslemı ıcın alınan fısıde ekleyım sende hala tanımadıgın ınsanlar hakkında aklındakı cınlıklerle ıthamda bulunmaya devam et ....

• :)

KAYITSIZ TELEFONLAR İÇİN PASAPORT İLE TELEFON KAYIT İŞLEMİ YAPILACAKTIR 75 TL

• Yahu hakikaten siz yazdıklarımı anlamakta zorlanıyorsun ben sana bu işleri nası yaptığını sormuyorum ayırıca senden iyi bildiğimde kesindir...siz kendiniz yazmışsınız fotokopi evrak filan istemeyin benden..demekle neyi kast ettiniz demekki kendiniz bile ne yaptığınızı bilmiyorsunuz..şimdi kişiden imei almakla telefonun kayıtlı olduğunu şahsa evrak göstermeden nasıl halletiğinizi sadece ilgili şahsın size nasıl güvendiğini anlmaktada hayli zorlanıyorum,artık neme gerekki size yanıt veriyorum dileyen istediği gibi yapsın benim amacım saadece kişileri uyarmaktı..
  • quote:

Yahu hakikaten siz yazdıklarımı anlamakta zorlanıyorsun ben sana bu işleri nası yaptığını sormuyorum ayırıca senden iyi bildiğimde kesindir...siz kendiniz yazmışsınız fotokopi evrak filan istemeyin benden..demekle neyi kast ettiniz demekki kendiniz bile ne yaptığınızı bilmiyorsunuz..şimdi kişiden imei almakla telefonun kayıtlı olduğunu şahsa evrak göstermeden nasıl halletiğinizi sadece ilgili şahsın size nasıl güvendiğini anlmaktada hayli zorlanıyorum,artık neme gerekki size yanıt veriyorum dileyen istediği gibi yapsın benim amacım saadece kişileri uyarmaktı..

yanlıs kapıda uyarıyosun ınsanlara burda senden daha fazla guven veren biri var ayrıca bunun ıcın telekomınıkasyon kurumunu aradıgınızda kaydı nerden yaptırdıgınız neyle yaptırdıgınız sıze bılgı olarak vermekte benım bılmedıgım clone nası yapılır arkadasım bak soluyorum o yorumla ben yazmadım referanslarıma alıs verıs yapanlar yazdı bu sızın ıcın bı olcu olabılır ben hızmet bedelı ıcın sızce turkcell de nasıl bı ıslem yaptırabılırım bence sız bu sorunun cevabını arayın... bos konusmak yerıne sessiz kalmanız erdem olur sizin için işinize bakın kayıt ıslemını bırlıktemı yapıyoreuz sızınle bu kadar kesın ıthamlarda bulunuyosunuz . ayrıca sehır dısında bırı benım elımdekı pasaportla nasıl kayıt yaptırır bunu acıklarmısınız bana pasaport sahıbı+kımlık+turkcell nosu ıstıyor kayıt yapan yer :D .... komıklık yapıyosunuz ben kayıt ıcın osmanıye dekı arkadasın yanınamı gıtcektım :D

• quote:

Yahu hakikaten siz yazdıklarımı anlamakta zorlanıyorsun ben sana bu işleri nası yaptığını sormuyorum ayırıca senden iyi bildiğimde kesindir...siz kendiniz yazmışsınız fotokopi evrak filan istemeyin benden..demekle neyi kast ettiniz demekki kendiniz bile ne yaptığınızı bilmiyorsunuz..şimdi kişiden imei almakla telefonun kayıtlı olduğunu şahsa evrak göstermeden nasıl halletiğinizi sadece ilgili şahsın size nasıl güvendiğini anlmaktada hayli zorlanıyorum,artık neme gerekki size yanıt veriyorum dileyen istediği gibi yapsın benim amacım saadece kişileri uyarmaktı..

Dostum Ne kadar Yanlş Yönlendirmeler yapıyorsun Sen Bu arkdşı Tanıyormusun ? Bu Üç beş kuruşa ihtiyacı Olan Birimi ? Önce Bir Bilgin Olsun etsin ondan sonra yap ayrıca Kimse zorlana yaptırtmıyor Fiyat fazla geldi diye Böyle karamalamalar yapmayın aranızda referans varki var en önce seninki ne hesabı adam indirim yapmayınca karalama yapıyorsunuz yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Fresten

quote:

Dostum Ne kadar Yanlş Yönlendirmeler yapıyorsun Sen Bu arkdşı Tanıyormusun ? Bu Üç beş kuruşa ihtiyacı Olan Birimi ? Önce Bir Bilgin Olsun etsin ondan sonra yap ayrıca Kimse zorlana yaptırtmıyor Fiyat fazla geldi diye Böyle karamalamalar yapmayın aranızda referans varki var en önce seninki ne hesabı adam indirim yapmayınca karalama yapıyorsunuz yazık

saçma sapan konuşmayın ben yukarıda kayıt yapan arkadaşın benden evrak,fotokopi bile istemeyin demesinin ne manaya geldiğini soruyorum,kayıt yaptırmasının sadece Türkcell bayisinden aldığı 5 tl.lik fişmi belgesimi oluyor..telefonun kayıt altına pasaporta işlenmiş olduğunu gösterir bir belge,fotokopisi verilemiyormu,bu kadarmı sakıncalı yok bu işler böyle oluyor derseniz size güvenen kişi sadece kayıt altında olduğunu söylemenizle,Telekomdan imei sorugulamasında kayıt altında olduğunu belirtmesi yetiyor değilmi sizce...
    Ayrıca benim bu kişiyle ne alışverişim ,tanışıklığım oldu dahası yaptığı işlemin pahalı olmasıda beni değil sadece bu işe talip olan kişiyi bağlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 10 Temmuz 2010; 1:52:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fresten

quote:

saçma sapan konuşmayın ben yukarıda kayıt yapan arkadaşın benden evrak,fotokopi bile istemeyin demesinin ne manaya geldiğini soruyorum,kayıt yaptırmasının sadece Türkcell bayisinden aldığı 5 tl.lik fişmi belgesimi oluyor..telefonun kayıt altına pasaporta işlenmiş olduğunu gösterir bir belge,fotokopisi verilemiyormu,bu kadarmı sakıncalı yok bu işler böyle oluyor derseniz size güvenen kişi sadece kayıt altında olduğunu söylemenizle,Telekomdan imei sorugulamasında kayıt altında olduğunu belirtmesi yetiyor değilmi sizce...
    Ayrıca benim bu kişiyle ne alışverişim ,tanışıklığım oldu dahası yaptığı işlemin pahalı olmasıda beni değil sadece bu işe talip olan kişiyi bağlar..

referanslarımdan bakabılırsın kayıp yaptırdıgım ınsanın nıckıne kopya ıle kayıt yapılmıyor bu 1 turk telekomu aradıgın zaman ne zaman nerde nasıl kayıt yaptırdıgın bılgısını sana net olarak verıyor bu 2 kayıt ıcın senın yorumlarına ıtımat etmeyıp bekleyen bı cok ınsan var buda 3 ılan kırletmek ıcın baska kapıda ekmek ara burdan sana ekmek çıkmaz ben bu sekılde yapıyorum yanlısta yapmıyorum kendım pasaport sahıbı ıle gıdıp kaydı yaptırıyorum guvenıp guvenmemekte ınsanların kaanatidir o kadar referansı ben yazıdrmadım kımseye zorla buda benım alıs verıs tıcarı ahlakımın bı olcusu olsun ... kısa ve oz bu konuda sana laf dusmez kendını boşa yorma ... ayrıca gider kayıp yaptırdıgım yerden bı kopya kayıt ıslemı ıle alakalı alırım ama kımse buna gerek duymadı bence bunu sen deılde kayıt işlemi yaptıranlar ıstese hakkıdır . karsılıklı guven oldugu surece sana laf düşmez ...

• bir kayıt işlemi için daha görüşmelerim devam ediyo pasaport sahibi arkadaşımla 1 kişi için daha kayıt işlemi yapabilcem bir aksilik olmazsa ...

• 5 adet PASAPORT KAYIT HAKKI VARDIR 90TL TURKCELDEN PM DEN ULASINIZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.