Şimdi Ara

Kayıtsız İphone5 SİM YOK Sorunu Acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefonum kayıtsız 2el iphone5.simi takmama rağmen sim kartı görmüyor.İMEİ Sorgulamada da kayıt bulunamadı diyor.Kaydı olmadığından SİM YOK diyor olabilir mi lütfen acil yardım bekliyorum

• Kayıt yoksa zaten Sim'i görmüyor olabilir bir ihtimal.

Kendi eski SIM kartını mı kestin yoksa yeni Nano mu aldın ? Kestiysen ondan olmuş olabilir.

Ve son ihtimal Sim-Kilitli olabilir.
  • öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim.sim kiltili olduğunu sanmıyorum A1429 MODELİ.telefoncuda kestirdim nano almadım.Kayıt yok ama daha ilk açılışı tr de onu anlamadım en azından simi görüp şebeke olsa anlayacam ama şebeke de hiç yok.simi kök görmüyor hocam.ne yapabilirim.Kayıt bulunamadı diyor sorgulayınca da .
  • Sim kökü görünmemesi normal. Çünkü telefon kitleniyor bir anlamda. Kayıt dışı olduğunu kesinse eğer, Son bir ay içinde ülkeye giriş çıkış yapmış, pasaportunda son 2 yılında telefon kayıtlı olmayan bir pasaport bulup onunla kayıt yaptırabilirsin. 110 TL civarı bir masrafı var
  • yarına kadar farklı bi nano simle deneyecem onu görüp görmeme durumuna bakacam sorunu anlamak için.ama yok yine olmuyorsa bir an önce kayıt.ilginize çok teşekkür ederim.durumu bildirecem işlemleri yapar yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaglar93

yarına kadar farklı bi nano simle deneyecem onu görüp görmeme durumuna bakacam sorunu anlamak için.ama yok yine olmuyorsa bir an önce kayıt.ilginize çok teşekkür ederim.durumu bildirecem işlemleri yapar yapmaz

sim kartindaki pini soruyor mı ?
    soruyorsa sıkıntı kayıtla ilgilidir ama kayıtla ilgili sorun olsa zaten servis yok ibaresi olur. yani sim yok demesi sim veya yua ile ilgili gibi geliyor. sen pin olayını kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sim kartımda pin yok.diğer husus simi hiç görmüyor sim takılı olduğu halde simi takın servis yok diyor.yuvayla ilgisi olduğunu da sanmıyorum çünkü aldığım kişi sağlam kullanıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone4 kapanma sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorunun sim kartla ilgili olmasını temenni ediyorum
  • Merhabalar

Sim kartınızın bozuk olma ihtimaline %90 diyorum sim kilitlide olsa uyarı verir kayıtsız olsa zaten servis yok yazar yeni bir kartla deneyip mesajımı alıntıla yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam hocam yarın sabah ilk iş deniyorum farklı bir simle durumu da bildiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Merhabalar

Sim kartınızın bozuk olma ihtimaline %90 diyorum sim kilitlide olsa uyarı verir kayıtsız olsa zaten servis yok yazar yeni bir kartla deneyip mesajımı alıntıla yardımcı olurum

nano simi yeni aldım ve cihazım sorunsuz çalışıyor çok teşekkür ederim kardeş Allah razı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaglar93

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Merhabalar

nano simi yeni aldım ve cihazım sorunsuz çalışıyor çok teşekkür ederim kardeş Allah razı olsun :)

estafullah biz ne yaptık. güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.