Şimdi Ara

Kayitli Dosyalari Diger Hesaba Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bi hata yapip sec olarak paylastigim hesaptan witcher 3'e basladim sec hesap sahibiyle ayni zamanlarda hesaba girince de sikinti cikti tabi,hata ben de oldugu icin sec hesap sahibinden ozur diledim simdi yapmam gerekenin ne oldugunu biliyorum kendi cihazimda ayri hesap acip oradan witcher 3'e devam edicem yalniz sorunum su ayri hesap acinca diger hesapta oynadigim kayit dosyalari gozukmuyo bunu nasil halledecem mubarek gun biri aydinlatsin beni cok sevap isler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazz16 -- 10 Haziran 2017; 18:46:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kayit dosyalari sadece hesaba ait calisir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazi biraz kurcaladim bahsettigim sey icin plus gerekiyo sanirim o da bende yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 8 9 saatimi gomdum su witcher'a bi yardim edin yok mu bilen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız witcher hesabını pri hesap yapıp kendi ana hesabınızda oyuna tekrar başlamanız lazım. Her oyunun kayıt dosyası oynanan hesaba aittir. Geçmiş olsun.
  • Hocam witcher zaten pri bende ve pri olarak onun disinda 3 tane daha hesap var hepsini sec olarak baskalariyla paylasmis durumdayim bundan sonra hangi hesaptan nasil oynamaliyim kafam allak bullak oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ana hesabınızdan bütün oyunlarınızı oynayacaksınız. Anlattığınıza göre diğer hesaplarınızın hepsi pri hesap. Kardeşlik olayını ve hesap paylaşımını kısaca özetleyim size.

    1-) Her ps4 sahibinin kendi ana hesabı olur. En sevdiği oyunları veya plusunu o hesaba alır. Ve pri veya çft hak aldığı oyunlarıda o hesabından oynar.

    2-) bir oyun kardeşlik olarak para değerinin %60 a %40 oranında alınır.ilk hak primary yani pri ikinci hak secondary yani sec dir.

    3-) Pri hak oyun alırsanız o pri hak oyunu ps4 de ana hesap yap dedikten sonra oyunu indirisiniz ve artık o hesaba giriş yapmassınız. Kendi ana hesabınıza geçip oyunu oynarsınız. Bu sayede sec sahibi de rahat bri nefes alır oyundan düşmez.

    4-) sec hak oyun alırsanız oyunu sadece sec hakkına ait hesapta oynarsınız. orada kayıt dosyanız olur. Ana hesap yapmassınız sec hesabı ki pri hak sahibinden papara yemessiniz.




  • Sagol hocam gayet aciklayici anlatmissin ama suanda soylediklerinin hepsini biliyorum zaten sikintim en basta acemiligimden asil hesap diye dusundugum hesabi da paylastim baskasiyla orda patladi olay neyse saglik olsun artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.