Şimdi Ara

KAYITLI CEP TELEFONLARI KAPATILIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: epyhon

Enayiliğine doyma ozaman ne diyelim 3 kuruş kar yapıcam diye atlamasaydın senin başına geldiyse herkez gidip eli alemin pasaportuna kayıt yaptırmadıki kapatılsın

kendi pasaportuma olan kayit kapatildi sim kart babamin uzerine kayitla umarim anliyorsundur..bilmeden atlama herseye
  • Yaşın küçük sanırım baya babanın ismine olduğuna göre neyse geçmiş olsun haberde denileni söyledim ben ayrıca senin ne yaptığından banane
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Yaşın küçük sanırım baya babanın ismine olduğuna göre neyse geçmiş olsun haberde denileni söyledim ben ayrıca senin ne yaptığından banane

laf kalabaligi yapma bosuna gidipte ustume almadim ugrasmadim yurt disinda yasiyorum her seye de sazanlama atlama.. benim yaptigim kendime.. burada insanlari bilgilendiriyoruz.. senin gibi atip tutmuyoruz umarim anlamisindir
  • Mutlu musun %50
  • Tmm sensin
  • Aferin
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Kusura bakmayın ama çok güzel olmuş ;-)
    2. El piyasası ölüyordu bu kaçak cihazlar yüzünden
    Hükümet güzel bi şey yapmış bu sefer ;-)

Hımm ikinci elciler (umarım istisnasınızdır) genel irtibarla fırsatçılık yapmaya devam mı edecekler Kusura bakmayın, 100liraya almayı teklif ediyor adam c5-03 eski telefonumu. en az 200'e de satcak. He bu arada bu yasa tam anlamıyla uygulanmaz bayım, heveslenmeyin
  • maliye bakanı nın nereden geldiğine iyi bakın hangi kurumdan geldi.zihniyet sömürü
  • 2008 de samsng f480 almistim hongkong tan kendi pasaportuma kayit ettirdim , son 2 senedirde peder kullaniyor ama bi problem Yasamadik henuz insallah bi terslik olmaz hala canavar gibi peder memnun ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az bile yapmışlar. hat sahibinin telefonu arkadaşına bile kullandırtmsaı, bi bakıyımcıların önüne geçmeleri lazım. hatta telefonu başka gören birisi olursa falan diye de önlem almalılar. bi e-posta falan atalım da çalışma başlatsınlar bu konu hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

az bile yapmışlar. hat sahibinin telefonu arkadaşına bile kullandırtmsaı, bi bakıyımcıların önüne geçmeleri lazım. hatta telefonu başka gören birisi olursa falan diye de önlem almalılar. bi e-posta falan atalım da çalışma başlatsınlar bu konu hakkında

Hatta telefonu sadece kim ürettiyse o kullanmalı. Bence aksi çok saçma oluyor. Dubaili üretiyor Avrupalı kullanıyor. Ayıp denen birşey var yani.
    Namus meselesi gardaş, kime kayıtlıysa o kullanmalı.
  • bu konu üst konu olmalı hala ikinci elde bu durumu bilmeyen çok kişi var
  • fazla itibar etmeyin böyle bişey olacağını sanmam... şişirme haberdir... baksanıza haberturk yazıyo...
  • imei çakma işi yapanlar zam yapar artık yurtdışından cihaz getirenler imei çaktırmak için pasaport kayıt parası kadar verirler artık her cihaza imei çakılmıyor tabi en kolay samsunglara çakılıyor

• uygulncagini sanmiyorum. oyle olsa pasaport kayitli satin aldigim tel kapanirdi. belki yeni alinack tellerde uygularlar. ayrica kimsenin kendi adina kayitli hat kullanmasi zorunlu degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

uygulncagini sanmiyorum. oyle olsa pasaport kayitli satin aldigim tel kapanirdi. belki yeni alinack tellerde uygularlar. ayrica kimsenin kendi adina kayitli hat kullanmasi zorunlu degil.

Katılıyorum, kimse kendi üzerine kayıtlı hat kullanmak zorunda değil ki. Bence de uygulanması çok zor.
  • Bu saçmalık yürürlüğe girerse isyan çıkar.
  • Saçmalık bu böyle şey olamaz. Hem teknik hem de mantık olarak
  • Ben de yurtdışı garantili bir telefon alacaktım. Bak noldu şimdi?
  • telefoncudan aldığım cihaz kapandı onlar geçici kayıt yapıyordu
    yeni aldığım Z yi umreden gelen bir yakınımın üzerine yeni kayıt yaptırdım telefon kapalı idi açıldı
    şuan ilgili yazı çıkıyor

Durumu : IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.
    Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.