Şimdi Ara

kayıt sildirme ve askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler üniversiteden kayıt sildirince tecil ne kadar sürede düşüyor? Yoklama kaçağı olursam yeni kayıt olamam. Yarın askerlik şubesine ve üniversiteye de danışacağım ama bu süreci yaşayanlar tecrübelerini anlatırsa faydalı olur. Geçen sene bu konuda değişiklik vs olmuş olabilir mi haberler karmakarışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiversintheSeas -- 29 Temmuz 2021; 21:3:33 >

• Ben hiç duymadım böyle bişi yaş sınırına takılmıyorsan her türlü kayıt yaptırabiliyorsun .
    Kaydını ne zaman sildireceksin bende yeni kayıt yaptırıcam eskisinden sildirip .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın üniversiteye gidip soracağım sildirme ne kadar sürüyor diye. Ayrıca askerlik şubesine de giderim. Üniversite kayıt sildirince 2 sene tecil ettirme gibi şeyler yazıyor internette. 22 yaşındayım hocam 29 yaşından sonra lisans ile tecil ettiremiyoruz diye biliyorum.

• RiversintheSeas kullanıcısına yanıt

Kayıt sildirip yeni kayıt oluncaya kadar geçen sürede kaçak gibi bir durum olmaz ben arayıp sormuştum o durumu sene içerisinde , sorun olmuyor sadece yeni üniversitene kayıt yaptırdıktan sonra arayıp bilgilerin sisteme işlenmiş mi diye kontrol ettir dediler.

• Togolu00 T kullanıcısına yanıt

Sıkıntı olmaz o zaman hocam yarın askerlik şubesi ve üniversiteye de teyit ettireyim ve üni kayıt sildirme her ünide değişiyormuş falan kaç gün sürdüğünü öğreneyim. Ona göre tercihleri bekleyip beklememeye karar vereyim

• Ben bugün 2 saat içerisinde kayıt sildirdim askerlik 2030'a kadar tescilli gözüküyor sorun çıkmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pepsicola77 -- 29 Temmuz 2021; 22:47:31 >
  • Pepsicola77 kullanıcısına yanıt

Bende 2026 ya kadar tecilliydim ama sildirince ne zaman tecil düştüğünü askerlik şubesine arayıp sormak daha iyi. Bir de hocam üniversiteden kayıt sildirince 2 yıl tecil hakkı var diyorlar internette bunu sordunuzmu üniversitenize?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Üniversiteden mezun olmadan herhangi bir sebeple okulla ilişiği kesilenlerin, ilişiklerinin kesildiği tarihten itibaren 2 yıl tecil hakkı vardır. Ancak bu süre en fazla 28 yaşınızı tamamladığınız yılın sonuna kadar olabilir.

20 yaşındayım tecil bozulsa bile bu haktan yararlanıp tecil yaptırırım diye düşünüyorum.

• Pepsicola77 kullanıcısına yanıt

aynen doğru bu bozulsa yaparız tecili sıkıntı olmaz

Haber et hocam ama en mantıklısı yerleştirme sonuçları açıklanınca sildirmek gibi duruyor

• Togolu00 T kullanıcısına yanıt

askerlik şubesi sıkıntı olmaz dedi ben de tercih yaptığım zaman açıklanmaya yakın yerleşmem kesin olduğundan sildiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Togolu00

Haber et hocam ama en mantıklısı yerleştirme sonuçları açıklanınca sildirmek gibi duruyor

öyle yapacaksın zaten. yerleştirmeler belli olmadan kayıt silme gibi bir çılgınlık yapma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.