Şimdi Ara

kayıt sildirme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar halihazırda hemşirelik 3.sınıf öğrencisiyim bu sene sınava girip diş hekimliği kazandım, şimdiki kayıtlı olduğum fakültenin öğrenci işlerine gidip kaydımı sildirmek için dilekçe verdim bu hafta içerisinde kaydımın silineceğini söylediler sonrasında diğer bölüme e devletten kayıt yapıcam deneyimli arkadaşlar varsa yapmam gereken bir şey var mu yok mu yardımcı olabilir misiniz bir de 2024 e kadar tecilliyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• beyler up, benim gibi 2023 ün sonuna kadar tecilli olup kayıt yapıcak var mı sorun olur mı

• raste kullanıcısına yanıt

Tecilin yetişmiyor ise, askerlik şubesine gidip geçici tecil alabiliyorsun sanırım. Üniversite kazandığını gösterir belge ile. Tam emin değilim ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuduğun sürece 28 yaşına kadar askerlikle işin yok

• Makakubukak kullanıcısına yanıt
    hocam hala tecilliyim zaten kayıtlar haftaya, kayıt yaparken sorun olmazsa önemli değil zaten 1-2 ay sonra tekrar tecil ettiririm

• raste kullanıcısına yanıt

Hocam ben 1 ağustosta sildirdim hala tecil devam ediyor,zaten kazandık belgeyle birlikte tecil yaptırabiliriz diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aslında benim üni sonrası otomatik tecil olmadı sadece liseden beri olan tecilim var belgede 31/12/2023 e kadar askerlik ile ilişiği yoktur diyor herhalde tamamdır yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayıt sildirmek
    5 yıl önce açıldı
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    8 yıl önce açıldı
    kayıt silme
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• uppidi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.