Şimdi Ara

Kayıt Sildirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
4.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucilled -- 9 Haziran 2015; 20:16:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: larryy

Marmara üniversitesi fizik bölümündeyim ve sınava girip başka bir üniversiteye gideceğim. Yani fiziği bırakıyorum. Dilekçe yazacağım fakat bulamadım ilişik kesme dilekçesi marmara ünivesitesi fen edebiyat fakültesi için bir yardımcı olabilir misiniz

Hocam kayit silmenin bi tarih araligi var mi? Lys sonuclarindan sonra silebilirmiyiz.?

• quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

quote:

Marmara üniversitesi fizik bölümündeyim ve sınava girip başka bir üniversiteye gideceğim. Yani fiziği bırakıyorum. Dilekçe yazacağım fakat bulamadım ilişik kesme dilekçesi marmara ünivesitesi fen edebiyat fakültesi için bir yardımcı olabilir misiniz

Hocam kayit silmenin bi tarih araligi var mi? Lys sonuclarindan sonra silebilirmiyiz.?

Tabiki de.. Okullar genel de açık olur. Bana ne zaman istersen gel sileriz demişlerdi.
    quote:

Öğrenci işlerine gidin orda verirler.

• bende kayıt sildiricem ama lys sonrasını bekliyorum daha önce kayıt sildiren varsa bu konuda tecrübeli olanlar sürecin nasıl işlediğini kısaca anlatabilirler mi acaba askerlik tecil hakkında ne yapmamız gerekiyor vs
  • lys sonuçları açıklanınca bende sildircem kaydımı ocaktan beri okula gitmiyorum kayıt sildirme işlemleri nasıl oluyor bilgilendirir misiniz?
  • Up

• up ağustosta kayıttan önce lazım olacak bu konu bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayıt sildirmek
    6 yıl önce açıldı
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenci işlerine git oaradan sana ilişik kesme formu verirler. Olmadı üniversitenin öğrenci işleri daire başkanlığı sitesinde falan vardır heralde. Öğrenci işlerine gittiğinde seni kütüphaneye falan yollar borcu yoktur kitap almamıştır vs diye yazılar almak için. göndeceği yerden yazıları alacaksın ardından bu belgeler ve ilişik kesme formuyla birlikte okula vereceksin ve sana diplomanı verecekler ve transktrip verecekler. ilişkini kesmiş olacaksın. bir saatini almaz zor bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

Öğrenci işlerine git oaradan sana ilişik kesme formu verirler. Olmadı üniversitenin öğrenci işleri daire başkanlığı sitesinde falan vardır heralde. Öğrenci işlerine gittiğinde seni kütüphaneye falan yollar borcu yoktur kitap almamıştır vs diye yazılar almak için. göndeceği yerden yazıları alacaksın ardından bu belgeler ve ilişik kesme formuyla birlikte okula vereceksin ve sana diplomanı verecekler ve transktrip verecekler. ilişkini kesmiş olacaksın. bir saatini almaz zor bir şey değil

peki kaydi aldirmadan tercih yapilabilinir mi? tercihlerin gecersiz sayilma durumu var mi? yani tercih yapip, kazandiktan sonra kaydi aldirip, kazanilan yere gecebilirmiyiz?

• popeyex kullanıcısına yanıt
    istediğin zaman kaydı aldırabilirsin sorun olmaz. diğer okulun kayıt gününe kadar aldıktan sonra sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

istediğin zaman kaydı aldırabilirsin sorun olmaz. diğer okulun kayıt gününe kadar aldıktan sonra sorun olmaz

Kayıt olup hiçbir sınava veya derse girmesek dahi hatta hazırlık atlama sınavına bile girmesek dahi kaydımızı sildirebiliyor muyuz bir engel var mı bunda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.