Şimdi Ara

Aöf Kayıt Sildirip Yeni Kayıt Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 2009 yılında önlisans mezunu oldum. Aöf de 3. sınıftan devam edebileceğim bölümler işletme ve iktisattı. Ama ben geçen yıl uluslararası ilişkilere başladım sıfırdan. ve iki yıl üst üste kaldım. Şu an ki kaydımı sildirim, mezuniyetimle kazandığım 3. sınıfa devam etme hakkımı yeniden kayıt olarak kullanabilir miyim? Tekrar sınava girmeme gerek varmı? Bilginiz varsa yardımcı olmanızı rica ederim.

Görüşme üzere

• TAHMİNİ CEVABIM evet kayıt sildirip o haktan yine faydalanabilirsiniz.
  • Teşekkürler dostum, Açıköğretim bürosunu aradım ancak kesin birşey söyleyemeyiz, eylülde kitapcık yayınlanacak o zaman belli olur falan diyorlar.. Netleştirmem lazım bu konuyu. Tekrar sağol
  • ben şöyle yaptım, işletme okuyordum sonra onu okurken yüksek okula gittim ve yüksek okulu bitirdim sonra okuduğum işletmeyi sildirip, 3. sınıftan iktisat olarak başladım. yani senin sorunun cevabı değil ama bilgin olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stenia

Selamlar,

Ben 2009 yılında önlisans mezunu oldum. Aöf de 3. sınıftan devam edebileceğim bölümler işletme ve iktisattı. Ama ben geçen yıl uluslararası ilişkilere başladım sıfırdan. ve iki yıl üst üste kaldım. Şu an ki kaydımı sildirim, mezuniyetimle kazandığım 3. sınıfa devam etme hakkımı yeniden kayıt olarak kullanabilir miyim? Tekrar sınava girmeme gerek varmı? Bilginiz varsa yardımcı olmanızı rica ederim.

Görüşme üzere

Hiç gerek yok

Tahminen Ekim ayında olacak olan Dikey Geçiş başvurusu ile

3.sınıftan başlayabilirsin. Hiç bir engel yok ortada

Dikey Geçiş ile Uluslaarası İlişkilere de 3.sınıfa bu yıl hak verilmiş .

Bazı Teknik bölümlerin DGS hakkı yok ama
    Senin önlisans hangisiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihbsalih -- 17 Temmuz 2012; 22:53:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: salihbsalih

quote:

Orijinalden alıntı: Stenia

Selamlar,

Görüşme üzere

Hiç gerek yok

Tahminen Ekim ayında olacak olan Dikey Geçiş başvurusu ile

3.sınıftan başlayabilirsin. Hiç bir engel yok ortada

Dikey Geçiş ile Uluslaarası İlişkilere de 3.sınıfa bu yıl hak verilmiş .

Bazı Teknik bölümlerin DGS hakkı yok ama
    Senin önlisans hangisiydi

Hocam çok sağol ilgilendiğin için,

Ben bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum. 2009 Yılında mezun oldum. Yani ben sınava girmeden, şu an ki kaydımı sildirip ekim ayında başlayan dikey geçiş başvurusuyla 3. sınıf işletme veya iktisat bölümüne yerleşebilirim değil mi?

• tabii ki,

İktisat-işletme-çalışma ekonomisi-kamu yönetimi-maliye-uluslararası işletme-konaklama işletmeciliği

bölümlerinden birine , fark ders alarak 3.sınıftan devam edilebilir.

Yani 4 adet hazırlık sınıfı dersi ve 3.sınıf ilk dönem dersleri ile birlikte devam edilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbsalih

tabii ki,

İktisat-işletme-çalışma ekonomisi-kamu yönetimi-maliye-uluslararası işletme-konaklama işletmeciliği

bölümlerinden birine , fark ders alarak 3.sınıftan devam edilebilir.

Yani 4 adet hazırlık sınıfı dersi ve 3.sınıf ilk dönem dersleri ile birlikte devam edilir.

Hocam çok sağol, inşallah yönetmelik değişikliği ile hevesimizi kursağımızda bırakmazlar. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.