Şimdi Ara

Kayıt icin pasaport ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Uşak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefon kaydı icin pasaport ariyorum guvenilir sekilde imei nosunu verecegim kaydını yaptiracaksiniz sonra ben telekominikasyon kurumundan pasaport kaydı icin okey aldigimda paranizi hesabiniza havele yapacagim.. bu sekilde kabul eden arkadaslar varsa pm ile ulasip fiyat versinler.. aksi sekillerde olan kayıt islemleri icin pm atmasinlar ancak mantikli gelebilecek pm lere cevap verebilrim..

bu arada pasaportun iki yil icinde hicbir telefonu kaydı icin kullanilmamis ve en son bir ay icinde giris yapmis olmasi gerekiyor.. imei numarami cihazimin modelini veririm kayıt islemini yapip bana belgeyi faxlarsiniz. vodafone 24 saat icinde aciyo kullanima acildigi anda paranizi hesabiniza hemen yatiririm.. bunun garantisini ben veriyorum kuskusu olanlar referanslarima beni sorup sorustura bilirler..

gecen ay forumdan aytek arkadasimizdan masraflar dahil 60 liraya almistim yine masraflar dahil 60 liraya satacak varsa pm atabilir..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Forumda ne kadar okuma yazma bilgisi olmayan insan var .. yada baska problemleri var... gelen ozel mesaji degistirmeden kopyala yapistir ile koyuyorum siz kanaat getirin simdi bu sekildeki mesajlara cildirmamak mumkun mu??

quote:

Gelen Kutusu
    Kimden: sevann
    Kime: s_s64
    Tarih: 31 Mart 2010; 18:48:37
    Başlık: pasaport

300 tl fiyat yüksek olabilir fakat yurtdışından getirdiğimbenimde cihazlar oluyor istersen.

300 liraya ne satiyo anlamadim pasaport altin kaplama desem dunyada yok boyle bi pasaport demekki bu kisi dunyada esi benzeri olmayan bi insan.. yorum sizlerin arkadaslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 31 Mart 2010; 19:19:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

Forumda ne kadar okuma yazma bilgisi olmayan insan var .. yada baska problemleri var... gelen ozel mesaji degistirmeden kopyala yapistir ile koyuyorum siz kanaat getirin simdi bu sekildeki mesajlara cildirmamak mumkun mu??

quote:

Gelen Kutusu
    Kimden: sevann
    Kime: s_s64
    Tarih: 31 Mart 2010; 18:48:37
    Başlık: pasaport

300 tl fiyat yüksek olabilir fakat yurtdışından getirdiğimbenimde cihazlar oluyor istersen.

300 liraya ne satiyo anlamadim pasaport altin kaplama desem dunyada yok boyle bi pasaport demekki bu kisi dunyada esi benzeri olmayan bi insan.. yorum sizlerin arkadaslar...

HARBİDEN YA 300TL VERECEK ADAM ZATEN TELEFONU TÜRKİYEDEN ALIR

• hocam benim hala geçen hafta umre den geldi olur mu onun pasaport acaba.
  • pm ile cevap verilmistir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.