Şimdi Ara

Kayıp Oyunlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dreampowder

Syndicate'i hatırlamazmıyız ikincisini bende çok sevmemiştim ama ilkinin o 256 renkli ara animasyonlarını görünce ağzım açık kalmıştı :))
    oyunda süper bir hile vardı. adamlarınıza bütün silahları verirdi. kulak patladan bir minigun sesi vrdı hiç unutmam yerimden zıplatmıştı beni

Benim en çok özlediğim oyunlar arasında "Day of the Tentackle", "Indiana Jones Fate of Atlantis", "Planescape: Torment", "Master of Orion", "XCOM: Apocalypse" xcomun bundan sonraki sürünlerinni hepside rezaletti. Yeni oyun üreteceklerine eski hazinelere odaklansalar keşke

Syndicate Wars'u ben de çok beğenmemiştim, tarzı değişmişti. Ama devamlı göktelenlerin altına bomba koyup çökertiyordum. Kocaman gökdelen yerlebir oluyordu. Ps serisinde MediEvil vardı, o da çok güzeldi. Yenisi çıksa güzel olurdu. FPS yapacaklarına bunları yapsınlar.

• xbox değil ama cossacks diye bi streteji vardı...harbiden çok iyiydi age of yanında yavan kalmıştı zamanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

AMPED var kayak oyunu olarak
    Keşke CANNON FODDER'ın nextgen'i olsa
    ESKİLER BİLİR..

cannon fodder ne oyundu be.Amiga zamanı bitirmiştim,geçen sene emulator kurup pcye yine bitirdim.Cannon fodder çıktğında 16 yaşlarındaydım yanlış hatırlamıyorsam.

myfranco ben seni gençten bir arkadaş sanıyordum meğer sende bizdenmişsin;
    bende babamdan ilk defa dayak yememe sebep olan comodor'da oynadığım Bruc Lee'yi hiç unutamam;
    aslında bu oyunumu unutamıyorum yoksa pederden yediğim dayağı mı? onuda bilmiyorum.

• Paragrafında ki 2 olguda dayak içeren olgular:Biri oyun, diğeri gerçek hayat

Birde, RAMPAGE vardı ki sormayın gitsin.PS2'de yenisi yapılmıştı ama iğrençti.Ne espriler vardı yahu, binaların camlarından neler çıkardı
  • carmagedon
    king of the road bunların devamı gelse çok güzel olurdu

goal3 üde ateride oynardım nefisti keşke çıksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrayN -- 5 Aralık 2007; 12:43:37 >
  • Earth worm jim vardı mega drive 2de.Ona bayılırdım.Road rush vardı sonra.Her türlü pislik vardı yarışta.Daha sonra pc almıştım.Bungie'nin myth'i efsaneydi.Ondan sonra Sanitarium.Bunların yeni nesillerini isterim ama eski tadı vereceklerini düşünmüyorum.Mesela prince'nin 3d'si felaket kötüydü.Belki de hafızalrda eskisi gibi kalmaları daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 5 Aralık 2007; 16:50:35 >
  • carmageddon2 de bir keresinde networkten arkadaşla oynuyoruz, bilgisayar rasgele arçlar veriyo herkese öldükçe. bana baraj inşaatlarında kullanılan devasa kamyondan, arkadaşada WV beetle vermişti. sabaa kada gülmüştük
  • TWİSTED METAL'da TEKERLEKMAN vardı ben ona çok gülerdim
  • Kayıp oyun dendiğinde ilk akla gelmesi gereken oyun "Duke Nukem Forever" olması lazım.
  • ELDERZEUS bak, DUKE NUKEM FOREVER 2008 demosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 5 Aralık 2007; 19:36:09 >
  • Ne zaman çıkacağı belli mi? Ben artık takip etmeyi bırakmıştım da. Gerçi belli bir tarih varsa da inanmam ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Ne zaman çıkacağı belli mi? Ben artık takip etmeyi bırakmıştım da. Gerçi belli bir tarih varsa da inanmam ben

Ah pardon yaaaaaaaaBenim koyduğum video 2008 değilmişE3 1998 trailer'ıymış

NASILIM

• total carnage diye bir oyun vardı 3 kişi oynardık klavyeden.
  • Shenmue 3 bide Chrono Cross(nerdee bekliyorum ,keşke çıksalarda kaşısak
  • quote:

quote:

Ne zaman çıkacağı belli mi? Ben artık takip etmeyi bırakmıştım da. Gerçi belli bir tarih varsa da inanmam ben

NASILIM

Ne diyim ki şimdi

• quote:

quote:

quote:

NASILIM

Ne diyim ki şimdi

Bende ilk olarak 1998 senesinde bir dergide okumuştum haberini ve oyun içi screen bile vardı FPS olduğunu görünce şok olmuştum amaO kadar DUKE NUKEM oyun'unun üzerine kalkıp bu oynanırmı?Biz alışmışız o heykel vücud'lu, TERMİNATÖR vari DUKE'eŞimdi sadece ellerinimi göreceğiz.Varya sırf karakter modellemesinden kaçmak için FPS yapıyorlar tüm oyunları
    FPS'yi icat edene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 6 Aralık 2007; 11:57:43 >

• Double Dragon ,yeni nesil grafiklerle yeniden yapılsa harika olur...Bu oyun oynadığım ilk ilerlemeli aksiyon oyunudur...Golden axeyi de atari salonlarına takılan hemen herkes bilir...Bu oyun,ps3 ve xbox360 için yeniden yapılıyordu ...Çıkış tarihini bilmiyorum...Hangi oyun olursa olsun,aslından uzaklaşıp 3 boyutlu olarak yeniden yapıldığında hayal kırıklığı yaratmıştır...(Prince of persia ve diğer istisna oyunlar hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 6 Aralık 2007; 13:22:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer112

birde goal 3 vardı.Futbol şahaseri.top yıldız , muz gibi şeylere dönüyordu.500 pes'e 2000 fifa'ya değişmem.geçenler netten indirdim.oynuyom.arkadaş geldi o sıra.monitörün yanında 360 duruyor.sen harbi sıyırmışın.git bi veterinere görün dedi. eskileri tadı başka.Double dragon güzeldi de.final fight vardı.atari salonlarında Haggar AYISInı alırdık paso.şuanın parasızla 4 elite parası harcamışımdır jetonlara...

Sega Soccer Slam oyna , Xbox1 oyunu. Onda da süper vuruşlar filan var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.