Şimdi Ara

Kayıp (2013) | Kanal D (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
9.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cinayet adlı dizi Kayıp'ın yerine gelecek anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final yok devam kararı alındı. Şimdi bir haber gördüm bu bölüm kaçırılma hikayesinin finaliymiş.

quote:

Kanal D’nin bu yıl flaş projesi olarak sunulan ama beklediğini bir türlü bulamayan “Kayıp” için devam kararı alındı. Yarın yeni bölüm ekrana gelecek. 14 bölüm boyunca izleyicinin merak ettiği her şey ortaya çıkacak. Kerem’i kaçırma planını kimin yaptığı belli olacak.
    Kanal D Ceo’su İrfan Şahin’e “Diziyi devam ettirecek misiniz?” diye sordum. “Devam” dedi. Her bölümde 3-4 olayın yaşanacağını ve 13 bölümün kendi içinde bir finali olduğunu belirtti. “Mesela pazartesi akşamı dizi final yapacak. İzleyici merak ettiği tüm soruların cevaplarını öğrenecek. Sonra yeni bir hikaye başlayacak” dedi. “Her 13 bölüme bir final” konseptini Şahin şöyle özetledi: “Normal 39 bölümün finali gibi düşünün, her 13 bölümü.” Şahin dizisinin arkasında.

http://cadde.milliyet.com.tr/2013/12/22/YazarDetay/1810884/_KAYIP_TA_HER__13_BOLUM_BIR_FINAL

• Türk televizyonlarının en iyi dizilerinden biri. İzlemeyen bence çok şey kaçırıyor. Umarım en azından bir sezon boyunca devam eder. Ratinglere bakılmamalı. Önemli olan sosyal medyada insanların tepkileridir.
  • Soluksuz izliyorum derler ya aynen öyle oldu ne bölümdü ama ...
  • Özlem çıktı çocuğu kaçıran

• Özlem
  • Kafamdaki tüm soru işaretlerinden kurtuldum çok iyi bölümdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Haftaya final olacak gibi görünüyor

geçtiğimiz hafta, finalin iptal olduğu, ve dizinin devam edileceği, hem sosyal medya da hem de televizyonda söylendi durdu.

Hala ne finalinden bahsediyorsun, dünyadan haberinmi yok senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mentalist

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Haftaya final olacak gibi görünüyor

geçtiğimiz hafta, finalin iptal olduğu, ve dizinin devam edileceği, hem sosyal medya da hem de televizyonda söylendi durdu.

Hala ne finalinden bahsediyorsun, dünyadan haberinmi yok senin

Onu duydum da bu hızla ne kadar devam ettirecekler bilmiyorum. Diğer Türk dizilerine benzemese bari.

• Dizi son anda devam kararı aldığını çok belli etti bu bölümde. sonradan giren 2 karakter dizinin seyrini değiştirecek. (Falko'nun ablasının Mehmet'i arkadan vurma sahnesi dizinin uzama noktası oldu. normalde Mehmet orda işi bitirirdi, cocuk da kurtuldu, özlemi de bir şeklide bulurlardı. bu şekilde biten bir final de bizi yeterince tatmin ederdi)

bu arada ekşide bir arkadaş çok öncelerden Özlem kendi çocuğunu aldırmak zorunda kaldı, bu sebeple onların çocuğunu kaçırttı demişti. tebrikler adama. ben daha o kadar derin izlemesini öğrenemedim.
  • Son bölüm resmen şahaneydi, hele o özlem in arabadaki o bakışları yokmu, kadın milletinin ne kadar sinsi ne kadar içten pazarlıklı olduğunu bir kere daha gösterdi.
    Birde Falko nun ablası resmen döktürmüş, ne rolü oynamış.
    Olan hasan abiye oldu yazık.
    Bakalım önümüzde ne hikaye çıkacak haftaya

• Oha diyorum sadece nasıl bölümdü o öyle , bu bölümle birlikte şuan benim için piyasadaki en iyi dizi.Son sahneyi ağzım açık izledim.
  • Bu 13-13-13 olayı bir yerden tanidik geliyor sanki

Her 13te farkli hikaye ise haftaya yayinlanacak bolum 14.bolumse mehmet'in intikam olaylarina ya da sebnem'in olaylarina girerler.son 13 nolur bilinmez

• kafamızı karıştırtırıp mehmetin arkadaşı küpelediden bi sey bekliyorduk,
    olmadı, neyse dizi bitmesin tabi ,
    bundan sonra amcaların karısını öldürme durumları açıga cıkacak.
  • Biraz önce bitirdim ağzım açık izledim valla süperdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim Türkiye'ye hep aynı konulu saçma sapan diziler gerekiyo.Böyle güzel dizi varken Arka Sokaklar'ın tekrarı nasıl ilk sıralarda yer alır.Belki de ölçüm yaptıkları evlerden kaynaklanıyodur.Haftada 1 dizi izliyorum o da Kayıp oluyo.Ben böyle her bölümü heycanlı dizi daha önce görmedim.Heyecan olurdu ama ilk bölümlerden sonra dizi cıvımaya başlardı ama Kayıp gerçekten mükemmel.
  • Son bölüm şahaneydi cidden ama ben mantık hatası görüyorum

kısa bi analiz yapalım.

Saatler tamamen uydurmadır.

Mehmet Saat 20:00'de falcoyla depoda buluştu ve dövüşmeye başladı diyelim.
    kavganın 30 dakika sürdügünü farzedelim. 20:30'da falco'nun elleri kelepçelendi.
    20:30'da mehmet Amirine telefon edip çocugun yerini söyler.
    Polislerin cocugun yerine gitmeleri 30 dakika sürsün diyelim. saat oldu 21:00
    Tam tesadüf ki 21:00'de falconun ablasıda ordadır, polislerde.

burayada sorun yok. Falconun ablası 21:00'de orayı terkedip falconun yanına gelmesi en azından 30 dakika sürer.
    Haliyle saat 21:30 olur... Eeee aradan geçen 1 saat nasıl olurda mehmet işini bitiremedi kardeşim

• özlemi
  • Yukardaki haberi yeni okudum ozaman yeni bir hikaye başlayacak.
    Sonunda farklı kompsette bir dizi çekilmeye başlandı Türkiyede...

13 Bölümlük hikaye olsada bence 1 öncekine baglı olacaktır. tren misali...
    En azından izleyiciler sıkılmaz. Zaten 50 bölüm boyunca çocuk'u tutsak tutamazlardı saçma olurdu. böyle olması iyiymiş.

Yukarda söyledigim mantık hatası her nekadar olmuş olsada falco'nun kaçması dizinin devami için önemliydi.

Ayrıca şu küpeli'de başka işler var. o da nasibini aldı
  • Başlayayım mı beyler
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.