Şimdi Ara

kaygı durum ve panik atak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet şu anda yaşadığım bir diğer hastalık bundan öncesini ve en önemli olanı çözüp iyileşmiştim oda tek bir cümlede saklıydı bilinçaltıyla inançlarım arasında bir yerde köprü görevi gören ufacık bir kelimeydi ve kabullendim her şey o saniyede düzeldi şimdi ikinci önemli hastalık kaygı durum ve panik atak bir kaç yazı okudum hatta insanlar işi paraya dökmeye bile kalkmışlar bir kaç 25 kuruşluk dvd ye vereceğiniz para ne kadar biliyor musunuz 158 küsür tl insanları sömürüyorlar hastalıklarında bile sömürüyorlar

mantıklı aslında ona vereceğimiz parayla dışarı sinema izlemeye gideriz ortalama 10 sefer gitmiş olsak şu an dünyanın en sağlıklı insanı oluruz dimi yani

burada yapmamız gereken tek şey aslında konu ne olursa olsun onu sevmemiz korkularımızı bile evet biliyorum içeride ki dünya dışarısından daha büyük hatta dışarı çıkınca bir kutunun içine giriyoruz sanki ama gerçek dünya dışarıda neden dışarı çıkmamız gerekiyor çünkü ev içerisinde yeterince oksijen almamız kolay değil şimdi yaptığım hesaba göre mutfakta pişen yemekler ve solunmuş havalar duvardan gelen sıcaklık içeride ki nem oranı falan filan bizim ihtiyacımız olan oksijenin %30 u bile etmiyor yani dışarı çıkmalıyız ki vücudumuzda ki tüm organlar düzgün çalışabilsin

sorunun en büyük temeli testesteron ve östrojen hormonları, arada ki mutlu eden üzen hormonları karıştırmayın dengelememiz gereken en önemli iki hormon birinde sorun yaşanırsa bütün sistemde sorun yaşanır

• yazdıklarını anlamadımda
    panik atak yaşıyorum. bazen uykuda bile yakalıyor. kalp çarpıntısı oluyor mümkün değil önüne geçemiyorum.
    ailemin yanına gidince onları kaybetme korkusu yüzünden rahat edemiyorum. tüm tatilim bu düşünceden dolayı rezil oluyor.
    birilerinin ameliyat olduğunu duymaya, ölümle ilgili hiçbirşeye katlanamıyorum. ellerim buz kesiyor kalbim hızla çarpıyor huzursuz hissediyorum kendimi. bu rahatsızlığı kendi başıma atlatmam zor hiç tedavi olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

yazdıklarını anlamadımda
    panik atak yaşıyorum. bazen uykuda bile yakalıyor. kalp çarpıntısı oluyor mümkün değil önüne geçemiyorum.
    ailemin yanına gidince onları kaybetme korkusu yüzünden rahat edemiyorum. tüm tatilim bu düşünceden dolayı rezil oluyor.
    birilerinin ameliyat olduğunu duymaya, ölümle ilgili hiçbirşeye katlanamıyorum. ellerim buz kesiyor kalbim hızla çarpıyor huzursuz hissediyorum kendimi. bu rahatsızlığı kendi başıma atlatmam zor hiç tedavi olmadım.

benim ki genelde ağız kuruluğu heyecana yakın garip bir durum sonrasıysa akciğer kalp damarında bir sorun yani sitrese bağlı oda kaygı durumdan ilki en kötüsüydü sanırım bir hafta geçmedi hafif hafif hareket ediyordum sonra sabah aç karna limon içmeye başladım spora devam ediyordum ama işte bazen işi beyinde halletmek gerekiyordu bu aralar duygularım çok farklı sürekli öyleydi evden çıkmak çok zor ufak bir şeyi tehdit olarak algılıyorum geçmişte kim ne dediyse hepsini listeye bile aldım sevdiğim insanları sevmez oldu

bu hastalık insanı çok değiştiriyor bazen bitmesin istiyorsun çünkü her şeyin farkında oluyorsun zihnin eskisine göre daha fazla çalışıyor o yönüde güzel bir şey bir kere okuduğun şeyi bir daha unutmuyorsun veya bir yerde karşına çıkıyor

işin kötü yanı kontrol edememek ipleri elimize alırsak çok daha güzel olacak her şey

ve şu koskoca forumda hiç psikolog yok mu bir kaç konuşma yapsa elleri yorulmaz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

quote:

yazdıklarını anlamadımda

benim ki genelde ağız kuruluğu heyecana yakın garip bir durum sonrasıysa akciğer kalp damarında bir sorun yani sitrese bağlı oda kaygı durumdan ilki en kötüsüydü sanırım bir hafta geçmedi hafif hafif hareket ediyordum sonra sabah aç karna limon içmeye başladım spora devam ediyordum ama işte bazen işi beyinde halletmek gerekiyordu bu aralar duygularım çok farklı sürekli öyleydi evden çıkmak çok zor ufak bir şeyi tehdit olarak algılıyorum geçmişte kim ne dediyse hepsini listeye bile aldım sevdiğim insanları sevmez oldu

bu hastalık insanı çok değiştiriyor bazen bitmesin istiyorsun çünkü her şeyin farkında oluyorsun zihnin eskisine göre daha fazla çalışıyor o yönüde güzel bir şey bir kere okuduğun şeyi bir daha unutmuyorsun veya bir yerde karşına çıkıyor

işin kötü yanı kontrol edememek ipleri elimize alırsak çok daha güzel olacak her şey

ve şu koskoca forumda hiç psikolog yok mu bir kaç konuşma yapsa elleri yorulmaz ya

panik atağın meslekle de alakası varmış. mesleğiniz neyki?

• Yediklerinize gördüklerinize duyduklarınıza dikkat edin. Yapay ve hormonlu gıdalar akıl sağlığını da bozar. Antidepresanlar bağımlılık yapar ve iyileştirmez.

Sinema ve tv insanı rahatlatmaz, psikolojisini bozar. Haftada 300 şiddet sahnesi izleyen bir zihinden sağlık beklemeyin.

Farabi türk müziğindeki makamların günün saatlerine göre insan psikolojisine iyi geldiğini tespit etmiştir. Nitekim şimdi ülkemizde müzik terapi merkezi de açılıyor. Ayrıca su ses de faydalıdır.

Bu saatten sonra kendinizi korumalı ve kendi doktorunuz olmak zorundasınız. Artık yeşil çay, melisa, kediotu, Allah ne verdiyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Millet -- 13 Temmuz 2013; 2:48:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

quote:

yazdıklarını anlamadımda

panik atağın meslekle de alakası varmış. mesleğiniz neyki?

şu anda bir mesleğim yok okulu bırakmıştım ileride yapacağım meslekte sporcu olduğum için büyük ihtimal güvenlik işi veya kaynak işi vs de olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.