Şimdi Ara

Kaygı bozukluğu geçirdim..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,bundan 2 gece evvel uyurken panikle kalktım ağzım,burnum uyuştu hissettim sanki boğazımda hiç tükürük kalmamıştı. Acile gittim kan tahlili,boğaz röntgeni falan doktor temiz bir şeyin yok,psikolojiktir dedi..annem 5 miligramlık cipralex veriyor sabah kahvaltından sonra..netten araştırdım,kaygı bozukluğu olabilirmiş.. Hiç böyle bişey yaşayan var mı?
    (bir kaç haftadır içim hiç rahat değildi,canım sıkılıyordu herşeyi kafama takmaya başlamıştım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metafizik varlıklar uğramış.

Bol bol nas felak ayetel kursi oku.

O ilaçların etkilerini @naberabi açıklasin

• Annenizin verdiği ilacı içmeyin?
    Düzgün bir doktora görünün derim.Size olanın aynısı bana da oldu gece bilincim açıldı ama el ayaklarımda uyuşma vardı.Hatta konuşmak istedim,konuşamadım gece.
    Bunun belli sebepleri olabilir susuzluk,fazla yeme,şeker düşmesi/yükselmesi,tansiyon düşmesi/yükselmesi bunlardan olabilir.
    Son günlerde yeme-içme düzeninize dikkat edin.Acille de yetinmeyin güzel bir uzmana gözükün derim.
    Dahiliye ve psikaytriden randevu almanızı öneririm.Bir görünün ama tekrarlanmadıysa çok dert etmeyin.
    Bir kere olan bir şeye kafaya fazla takmamak gerekir.İlaç almayın bir daha tekrarlarda durumu düzgün bir uzman doktora görünün derim.
  • Çaylanan Adam kullanıcısına yanıt
    o zaman buga giriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Annenizin verdiği ilacı içmeyin?
    Düzgün bir doktora görünün derim.Size olanın aynısı bana da oldu gece bilincim açıldı ama el ayaklarımda uyuşma vardı.Hatta konuşmak istedim,konuşamadım gece.
    Bunun belli sebepleri olabilir susuzluk,fazla yeme,şeker düşmesi/yükselmesi,tansiyon düşmesi/yükselmesi bunlardan olabilir.
    Son günlerde yeme-içme düzeninize dikkat edin.Acille de yetinmeyin güzel bir uzmana gözükün derim.
    Dahiliye ve psikaytriden randevu almanızı öneririm.Bir görünün ama tekrarlanmadıysa çok dert etmeyin.
    Bir kere olan bir şeye kafaya fazla takmamak gerekir.İlaç almayın bir daha tekrarlarda durumu düzgün bir uzman doktora görünün derim.

Evet hocam dediğiniz gibi.. Bir kere başına gelince insan geceleri uyumaya çekiniyor. zor günlerde çok stresli ve sıkıntılıydım .. Yediğime de fazla dikkat etmiyordum.

• Hocam bana da oluyor.Biraz rahat bir uyku çekmeye bakın derim.Şöyle güzel bir koşu,yürüyüş yapın açık bir alanda iyice yorulup bir uyuyun derim.Uyumadan en az 2 saat öncede yemeği keserseniz daha iyi olur sizin için.1 defa yaşadım diye hemen ilaca başlamayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam bana da oluyor.Biraz rahat bir uyku çekmeye bakın derim.Şöyle güzel bir koşu,yürüyüş yapın açık bir alanda iyice yorulup bir uyuyun derim.Uyumadan en az 2 saat öncede yemeği keserseniz daha iyi olur sizin için.1 defa yaşadım diye hemen ilaca başlamayın derim.

Kötü birşey hocam..gece uyandığımda hafif ellerde uyuşukluk hissetim. Su içmeye gittiğimde yutkunamadığımı hatta yutkunamayacağımı düşündüm. İyice panik oldum ve hastanelik olacağımı düşündüm. Spora 15 gün ara vermiştim en kısa zamanda tekrar başlıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anksiyete tamamen Geçti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam spordan önce bir doktora görünün derim.Uzman dahiliyeci ve psikoloğa görünün derim.Çünkü spor ağır bir şey gece ağız kuruluğu,yutkunma gibi şeyler olunca kalp,metabolizma vs. bir çok şey olabilir.Fazla dert etmeyin,korkmayında ama bir doktora gözükün acille sınırlı kalmayın derim.Sağlık şakay gelmiyor.
  • Panik atak da olabilir. Belirtileri kişiye göre değişiyor. 6-7 sene önce benim de başıma geldi. Sanki gerçekten kalk krizi geçiriyormuş gibi hissediyorsunuz tüm belirtiler tutuyor. Ama sonuçta psikolojikmiş.
    Psikolojik olduğunu kendime inandırdım ve hemen geçti :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.