Şimdi Ara

(KAYBETTIK) BABAM Yoğun Bakımda ve BANKALAR Üzerimize Geliyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
3
Favori
10.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim hemen jandarmaya başvur kısa sürede bulunur inş.
  • ya ruh hastası veletler şöyle yalan konulardan ne zevk alıyonuz
  • Allah rahmet eylesin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçek ise allah rahmet eylesin fakat değil ise büyük günah işliyorsunuz Rabbim sizleri doğru yola sevk etsin inşallah.
  • Geçen gün annem ile ilgili bir konu açıldı bir iki gün önce de babam ile ilgili bir konu gerçekten inanmak istiyorum..

Eğer gerçek değil ise yazık insanlar küçülecek kadar düşmeye başlamış artık ne diyeyim..

Benim Babam , Annem , Kardeşim , Eşim 'in başına bir şey gelecek ben burada yazı yazıyor olacağım ha öyle bir şeyi yaşamam demek bırak Donanımhaber 'i her şeyi unuturum demektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 21 Mayıs 2015; 6:36:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Ya bide millet inanmış. Adamın babası olmüs(lafta) işi gücü yok konu acıp 2005 yılındaki konuları hortlatıyor. Lada samara hakkındaki konuya bir sürü yorum yapıyor. Her defasında millet yutuyor su veletleri yalanlarını.

Aynen dostum bu insanlar ya da şahıslar yalnızlıktan öyle bir hale gelmişler ki işte konuyu açan bir şahıs bunun örneği.. Köpek , kedi veya hayvanlar bile daha şerefli nefes alıyor be sevilmedikleri zaman köşesine çekilip sessiz sessiz bakıyorlar uzaktan..

Ha bir de şahıs babasını bir kenara bırakmış borçların faizlerini bile hesaplamış evlerin değeri ne kalacak ne gidecek oo daha ölmeden hesaplar bile yapılmış süperrrrr

İnsanı günaha sokmaktan başka bir şey değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 21 Mayıs 2015; 6:43:22 >
  • Ulan 2 daireniz var ve 400 bin lira para ediyor ve hala nasıl ödeyeceğim diye kafa şişiriyorsun. Ne insanlar var hiçbirşeyi olmadığı halde borçlarını ödemeye çalışan. Herkes ölüp gidecek birgün Allah gecinden versin ama yani buraya gelipte yalandan ağlayıp sızlaman yanlış.

Muhtemelen trolün tekisin yani ben bunlarıda anlayamıyorum tamam adı üstünde trol ama yani ne bilim insanız sonuçta işimiz gücümüz olur uğraşırız sizler nasıl insanlarsanız artık anlayamıyorum. Git çalış elin kolun tutuyorsa çalış kazan uğraş ver biraz trollük nedir ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuoYuanJi -- 21 Mayıs 2015; 6:44:42 >
  • Başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin

• Umarim csbdir. Degilse basiniz sagolsun Allah sabir versin

• Allah rahmet eylesin, redd-i miras yapacaksınız artık tek kurtuluşunuz...
  • Baban ölmüşsse borçların tamamı silinir

• biride dememis ki kredi kartina o kadar borc olur mu?

• benim babaminda evleri var ve beni cok sever yaninda olmadigim icin herzaman gel al senin olsun der ama emek onun oldugu icin ben sicak bakmam

Borcu varsa koc gibide ogullari var yapilandir veya adamin dedigini yap 300 500 patlat avukata o kostursun

evi satak kolay ilerde Allah gostermesine vlilik var kardeslerinden biri sikisacak eve gecer hic olmassa bu arada allah rahmet eylesin Allah yasayanlara uzun omur versin
  • İyi olmuş darısı dh 'nin başına

• Allah rahmet eylesin.
    Dairenin birini satıp borcu ödemeniz en hayırlısı hem babanız hem sizin için.
  • Başın sağolsun.
  • yalan inanmayın şu veletlere
  • Mekanı Cennet olsun. Allah sana sabır versin. Herkese de gecinden versin.
  • gerçekse,ne edip yapıp borcu öde,öbür tarafaa babaın borçlu gönderme
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.