Şimdi Ara

Kayar kapak tavsiye ve u700 hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kayar kapak kamerası 3 mp civarı hafif ve kaba olmayan görünüşü zarif fiyatı 400-600 civarı.

Görünüşü ve kibarlığı çok önemli cepte taş taşımayalım.Önerilerinizi bekliyorum..

ayrıca samsung U700 kullanan arkadaşlar varsa şikayetlerini memnuniyetlerini söylerlerse sevinirim.
    Ayrıca arkasındaki kayar kapak düzeni çok hassas bir şey gibi gözüküyor.Bir sorun yaşadınız mı ??

rep filan veriliyorsa veririm sorun değil.

• kayar kapak değil ama yeni samsung U800 u incelemeni tavsiye ederim. Ben kullanıyorum çok memnunum.

Kayar kapak tavsiye ve u700 hakkında
  • yok ben kayar kapak istiyorum.

ayrıca bu kayar kapaklar hemen bozulmuyor demi ??
  • Şahsen U700' ü tavsiye etmem. Aşağıdaki linkte kullanıcı yorumları var.

http://www.haberkulesi.com/haber_oku.asp?haber=846
  • U600' ü incelemeni tavsiye ederim. U600' de 3G yok; onu belirteyim. U700' de var.
    U700' de radyo yok; U600' de var.
    Duyduğuma göre U600' ün kamerası daha kaliteliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 10 Ağustos 2008; 21:22:09 >
  • tamda u700 ün yorumlarını okudum alınıcak bir şey değilmiş görüntüsü çok güzel diye hoşuma gitmişti ama yorumlar çok kötü başka bir şey araştırıcam artık :(
  • samsung F400 nasıl sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kunta Kinte

samsung F400 nasıl sizce

O fiyata çıkabilirsen çok iyi telefon
  • F400 ile ilgili bir konu var aşağıdaki linkte. Biraz göz attım ben. Telefon hakkındaki yorumlar büyük çoğunlukla olumlu.

http://forum.donanimhaber.com/m_21088436/mpage_1/key_samsung%2Cf400/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 10 Ağustos 2008; 21:47:21 >
  • evet süper bir telefon umarım çok takoz değildir eğer takoz değilse alıcam bu telefonu inş.
  • hepsiburada kullanıcı yorumları çok olumlu , incele istersen .
  • u700 sorunlu f400 piyasada yok görmeden alamam o yüzden w910 i alıcam heralde gerçi kf 510 u da inceliycem tekrar ama w910i alıcağım büyük çoğunlukla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.