BUGUN ALMIS OLDUGUM KAWAİ PLATINYUM DVX VAR BU MODELIND E ALTYAZIDA SORUN YAZANIYORMUS ANCAK KAWAI BIR YAZILIM ILE BU SORUNU COZUYORMUS OYAZILIM SUAN BEND E MEVCUT ANCAK BEN ILK FILMDE HEM ALTYAZI SORUNUNU YASADIM HEMDE SES YOK FILMDE NE YAPACAGIMI SASIRDIM SORUN NE OLABILIR ACABA LUTFEN YARIM NE SES VAR NE NE ALTYAZI NASIL OLCAK ACABA BU İŞ
DIVX altyazının açılması: altyazı destekli bir dıvx cd si takınız. cd yi okur okumaz, kumanda dan STOP tuşuna basınız. sağda film(ler) ve altyazı(lar) çıkacaktır OK tuşları ile önce altyazıya ( ?- soru işaretli olanlar) seçeneğe gelin, kumandadan ANGLE tuşuna basın Divx subtitle selected yazısı çıkacaktır Bir kez ok tuşlarıyla film dosyasının üzerine gelip ENTER tuşuna basın, alt yazı filmle beraber çıkacaktır
Ses olarak cihazdan 5.1 veya Stereo olarak ses çıkışlarını ayarlayıp öyle bağlamanız lazım hoparlörlere.
DOSTUM BUGUN IKI UYGULAMAYIDA YAPTIM KAWAI COM DA KI GUNCELLMEYI YAPTIM CD YI OKUMADI ACMADI YANI 2. SI CD YI TAKAR TAKMAZ STOP A BASIN ISLEMINI YAPMAYA CALISTIM BIR TURLU STOPA BASINCA SONRAKI ASAMALRA GECMEDI CD YI OKUR OKUMAZ STOPA BASIN DIYOR BASIYORUM BIR TURLU OLMADI BU ISLEMLER IKI FARKLI ISLEM DEGILMI BIRBIRLERI ILE BIR BAGLANTISI YOK YANI...
1. anlattığım altyazılar için update dosyasının yüklenmesi. İkinci paragrafta anlattığım ise filmi altyazıyla nasıl izleyeceğin üzerine. Yani iki konu birbirinden bağımsız. 1. konu: Firmware update dosyasını yüklemek için, rom uzantılı dosyaları cd içerisine direk atıp yazdırın (herhangi bir klasörün içerisinde olmadan direk cd altında olması lazım), cd yi sonlandırın ve düşük hızda yazın. cd yi taktıktan sonra erase ve write işlemlerinin bitmesini bekleyip ekran mavi veya boşa düşünce cihazın elektiriğini power düğmesinden kesin. Daha sonra cihazı tekrar çalıştırıp hemen cd yi çıkartın yoksa update işlemini tekrarlar.
2. konu: filmi altyazıyla izlemek için anlattıklarımı uygulayın.
Bunlara rağmen cihazda takılma vs gibi sorunlar varsa hemen yetkili servise.
bu konuıle ılgılı yenı surum varmı
dostum selam ben platinyumda setupta dolaşırken ayarını progressive yaptım görüntü gitti ses var nasıl açarım tekrar yardımcı olurmusunuz.
gezerken farkettim sorunu, eğer halen çözüm bulamadıysan cihazın arkasındaki monitör çıkışından görüntüyü bir monitöre ver daha sonra menüden ayarı eski ahline getirebilirsin, bende yaşamıştım...