BİRKAC GUNDEN BERİ DİVX PLAYERLARI İNCELEMEKTEYİM.KAWAI PLANTINIUM SLIM CASE DIVX / DVD / MP3 / VCD / CD PLAYER FİYAT ACISINDAN GERCEKTEN DİGERLERİNE GORE BAYA UYGUN... BU MARKA KULLANAN ARKADASLAR CIHAZDAN MEMNUNLARMI?? NE GİBİ + VE - OLDUGUNU YAZARLARSA SEVİNİRİM
AYRICA BASKA HANGİ MARKA DİVX PLAYER ALMAMI ONERİRSİNİZ?
HERKESE SİMDİDEN TSKKURLER...
kardeş 3 gün önce teyzemin oğlu aldı ve çok memnun. her cd yi okuyo diyo. yani fiyatına göre süper diyo. eğer bu fiyat civarlarında arıyosan düşünmeden alabilirsin. ama eğer 100 milyon civarında daha katabilirsen kesinlikle kullanmakta olduğum philips DVP720SA modelini öneririm. kalite açısından üst düzeyde. yani anlican 130ytl civarında kawai 240ytl civarında philips. başka markaya bakmana gerek yok.
tavsiyen için tesekkurler!!! philipsin iyi oldugunu herkes soyluyor ancak o kadar cıkamıcam para.bunu bir kullanalim,sonra digerine geceriz.
bu modelde altyazı sorunu olduğu söyleniyodu,sonra sanırım firma altyazı dosyası çıkardı ama kullananlar yazarsa bi fikir edinebiliriz,en azından altyazı ne durumda? Kawai nin bunda sonra çıkardığı yeni 968 model dixv player modeli var bide genmellikle o daha iyi olduğunu duymuştum,
ayrıca arka çıkışlarına falan baktım çoğu divx player da olmayan (ben sadce bertone de gördüm şimdiye kadar) vga girişi gördüm,yani pc den bağımsız olarak monitör bağlanabiliyor sanırım. Acaba nasıldır ama tam bi fikrim yok yani çünkü inceleme şansı pek bulamadım
gecen ay migros tan SHOW aldim cok memnunum..her bisiyi okuyo..fiyatida 59 ytl
59 ytl ye divx playermi aldın. vcd player olmasın sakın.
:)..bidaha bakim senin icin... 2 model war zati biri 59 biri 70..
genelde; kawai, show, bertone gibi markalar vcd'leri ve dvd'leri çok iyi okuyorlar. Yani çok pahalı olan markalardan daha iyiler ilginç bişey. Ama divx player için firmware çıkaracak sağlam bir marka lazım internet sitesi olması gerek en azından. divx'lerde codec olayı çok önemli.
kawaii alan arkadaşım o cihaz xvid oynatıyormu peki?
ya zaten benimde ilgincime o gitti zaten. xvid leri philipsten başkası okumuyo biliyodum ama denememizde sorunsuz okudu. yani philips te okunan filmler kawaide sorunsuz okudu.
peki arkadaslar sansui dvix,lg dvix playerler için fikirleriniz nedir bende bir dvix özellikli dvd almayı dusunuyorum
sansui alabilirsin kalitesinden şüphen olmasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme