Şimdi Ara

Kawai CN35 görüş/tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süre araştırdıktan sonra Kawai CN35 piyano almaya karar verdim.

http://www.muzikyol.com/KAWAI-CN35R-Dijital-Piyano-Rosewood,PR-28983.html

En ucuz burada buldum. Firma güvenilir mi, daha önce alış veriş yapan oldu mu?

Kawai benim gibi yeni başlayacaklar için fiyat/performans açısından mantıklı bir seçim gibi duruyor. CN35 modelini de KDP90 ve CN25 gibi modellere göre USB giriş/çıkış sebebiyle tercih ettim, zaten 2 bin lira üst limitten 3-4 bin liralara çıkınca aradaki fark o kadar da gözüme görünmedi.

Normalde kafama yattı siparişi verecektim ama bayram nedeniyle ürünü kargolamaları zaten gecikecek. Bu sürede forumdan da daha değişik öneriler gelebilir diye bir miktar beklemeye karar verdim. Varsa bu fiyat aralığında daha iyi bir öneriniz ya da İstanbul'da gidip alabileceğim bir mağaza tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• http://shop.zuhalmuzik.com/KAWAI-CN35R-Dijital-Piyano-Rosewood_6937.html#0

Bugün gittim Zuhal Müzik'ten iyi bir fiyat verdiler piyanoyu aldım. Yarın geldikten sonra uğraşmaya başlayacağım, zaman içerisinde yorum yapabilecek duruma gelebilirsem inceleme yaparım.

Taksim Tünel'de çeşitli mağazaları dolaştım. Hayatında hiç bir piyanoya dokunmamış biri olarak sadece Yamaha CLP-545 modeli daha iyiydi diyebilirim. Ahşap tuşlarla mı ilgili bilmiyorum ama hem diğer düşük yamaha modelleri hem benim aldığım Kawai oyuncak gibi hissettirdi onun yanında. Zaten düşündüğüm bütçenin 2 katına çıktım, Yamaha için Doremusic çok güzel bir fiyat verse de bütçemi daha da arttırmamaya karar verdim. Kendimi geliştirebilirsem daha pahalı ürünleri zamanla düşünürüm.

Neyse, benim gibi ilk kez satın alacaklara önerim imkanınız varsa gidip yerinde deneyin.

• Hayırlı olsun. Ne kadara almış oldunuz? 545'i kaça bırakıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyarar C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Peşin ya da tek çekim olursa benim aldığım model 4800 civarı, 545'i de 7000'e kadar indiriyorlar. Taksitli fiyatları bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.