Şimdi Ara

Kavgada teknik mi guc mu daha onemli? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
10.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerine göre değişir. Sokak kavgasında yada bir anda başlayan kavgada teknik %20 ise %80 güç kazanır. Ama bir spor dalında ki teknik dendigine göre ring maçları falan ise oran %50 %50 olmakta. Bu arada absorbe demissin sağlam bir ağır siklet boksörü örneğin Mike Tyson tekniği hatsafada olan birine yumruk atarsa o kişi absorbe edeceğini sanmıyorum. Ancak savusturur, tekniği sayesinde kaçar sıyrılır. Ama yumruğu yerse işin rengi güzel olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpachi

ikiside dengede olmadığı sürece bir diğerinin kıymeti kalmaz ve şu koyduğunuz protein tozuyla balonlaşmış adamlar iyi bir boksörün en fazla 1 dakikasını alır,vücudun darbeye alışmasıyla ameleliğe alışması arasında çok fark vardır

Hocam ufakken çok fazla dayak yedim, gerek ailemden olsun gerek büyüklerden.
    Arkadaşlar vurunca şakasına sert bile çok acımıyor sesimi çıkarmıyorum diye vuruyorlar sürekli ama birbirlerine vurduklarında kavga seviyesine geliyor çünkü sanırım dediğin gibi darbeye alışmamışlar.
    Ben alıştım mı noldu neden böyle bi yorum yapabilir misin acaba?
  • İstediğiniz kadar güçlü olsun, kavga tecrübeniz yoksa dayağı yersiniz.
  • bence deneyim meşale bende deneyim yok kalipli olduğum halde kavgada titriyom :'(

• quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

bu adamın karşısında teknik bilsen neye yarar ki?
     Kavgada teknik mi guc mu daha onemli?

alakası bile yok dostum.

• Hayatımda 1 defa kavga ettim. Onda da ne yaptığımı bilmiyorum zaten o adrenalinle düşünemedim hiç. Yani ne kadar teknik öğrensem boş benim için.
  • Zayf çelimsiz bir arkadaş var 5 yıldır spor yapıyor sixbag felan var hatta bıçak silah felan çekildiğinde nasl elden alınır felan biliyor ben yakalamiyorum onu ama bana vuruyor felan ama tuttmmu atıyorum kenara vurdum mu düşüyor ama tutturmak çok zor kaçıyor :D

• sen teknik derken karşıdakinin elide armut toplamıyor 1inden kaçarsın 2.sinden kaçarsın 3. de bir gömerim birde yer gömer ayağa kalkamazsın
    1 vurursun bişey olmaz 2 vurursun birşey olmaz ben bi gömerim yerde resmin çıkar

şaka bir tarafa güç önemlidir eğer mal gibi dikilmiyorsan karşındaki de jackie chan değilse tabi

genelde güçsüzlerin kendini avutma taktiğidir teknik
  • guc daha onemlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

sokak kavgasında ne tekniği ya, yersin kafana tuğlayı kalırsın öyle

bunlara teknik mi söker. tek teknik var o da kaçmak

• Ortantısız güç, güç değildir.
  •  Kavgada teknik mi guc mu daha onemli?

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Şaka mısın kardeş ipman dediğin adamı basit bir adam zannettin sen herhalde
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

Kaslı adam yazıp googleda aratmış.

• Kickboxa giden biri olarak teknik derim Rakibe atacağınız bir aparkat (tekniği doğru olduğu sürece) dağ gibi adamı yere serer
  • Teknik her zaman üstün gelir ancak iyi bir teknik için de hem güç hemde çevikliğe ihtiyacınız vardır.
  • Çocukken mahallemdeki amca çocukları toplanıp bana karışırlardı 4 kişi bir den ben de dayak yerdim neyse bi gün teki başımı yardı ben de yemin etdim intikamı mı alcam diye.

bi dönem okulla gitmedim 3 sınıf filandım herhalde,
    gece gündüz nasıl döverim bunları diye düşünüp şınavdı,mekikdi, teknik di vs çalıştım hepsini tek tek dövdüm sonra toplanıp geldiler aynı teknikle bunlara epey dayandım baya vurdum bunlara dokunamadılar nerdeyse 18 yaşıma geldim hayla öyle dövüşürüm bi keresinde başka çocuklar beni tutup biri vurmuştu öyle dayak yedim daha da yemedim tekniğim sayesinde tabi geçen yaz muay thai,kickboks ve wu shu ile tekniğimi güçlendirdim

teknik, hız, güç,kondisyon bunlar olmadan zayıf kalırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Kickboxa giden biri olarak teknik derim Rakibe atacağınız bir aparkat (tekniği doğru olduğu sürece) dağ gibi adamı yere serer

Tecrubeyle sabitdir.

• Krav maga Güçlü güçsüz farketmez eğer biliyorsa tek hammer fist ile yere serer adamı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.