Şimdi Ara

Kavgada Dikkat Edilmesi Gerekenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
35.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. ve 2. kural, bundan bahsetmiyceksin kimseye.. gerisi gelir.
  •  Kavgada Dikkat Edilmesi Gerekenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rec0VeRy -- 19 Mayıs 2010; 0:25:04 >
  • "yumruk son anda bükülecek bak en önemli nokta bu. Saçma geliyo olabilir ama gerçek"
    ne yaparsan yap bunu yapma.arkadaş bişiy biliyo belli ama rahat ifade edemedi bence kendisini.sakın böyle bişiy deneme.kırarsın bileğini.

vururkan öncelikli kural,belden güç alarak vurucaksın.vücudun yumruğa ivme kazandırıcak şekilde dönücek.ve vurduktan sonra yumruğu geri çekip beklemeden vurucaksın.hızlı ve çevik olman lazım.ard arda 3-4 yumruk salladıktan sonra bu şekilde(sallama diyorum ama kol dümdüz) elbet 1isi çeneye veya burna denk gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

Kavgada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bebelere balon
  • Hızlı Tekme Atamıyorsan Sakın Tekme AtmaÖzellikle Kavganın Başnda
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

Hiç meclis tv izlemedin mi ? :D. İşin esprisi bu tabi. Kulaklarına ve boynuna darbe almamaya bak direk yere inmeyesin.

• Aslında kavga dediğimiz olay ringte olmadığı için bu kadar üstünde durulcak bi mevzu değil... Sonuçta olucağı en fazla 30 saniye o yüzden en büyük hedefin ilk vurmak olsun. Kavgaya kafayla başlarsan bide ilk vurursan zaten iş bitmiştir
  • Bas kafayi adamin burnuna nefes almaya çalişirken ağzini dağitirsin. Adam yere falan düşerse sankin duraksama sakin geri adim atma adam osinirle seni yer ö
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

"yumruk son anda bükülecek bak en önemli nokta bu. Saçma geliyo olabilir ama gerçek"
    ne yaparsan yap bunu yapma.arkadaş bişiy biliyo belli ama rahat ifade edemedi bence kendisini.sakın böyle bişiy deneme.kırarsın bileğini.

vururkan öncelikli kural,belden güç alarak vurucaksın.vücudun yumruğa ivme kazandırıcak şekilde dönücek.ve vurduktan sonra yumruğu geri çekip beklemeden vurucaksın.hızlı ve çevik olman lazım.ard arda 3-4 yumruk salladıktan sonra bu şekilde(sallama diyorum ama kol dümdüz) elbet 1isi çeneye veya burna denk gelir.

Neyse aynen. Forumdan tavsiyeyle olmaz bu iş. Bükülmeden kastım başka bişey benim de anlatamadım.
  • Burada edindiğin bilgiler boş. Dışarıda kavga gibi bir durumla karşı karşıya kaldığında spontane ve pratikle gelişir bu işler. Atik olman lazım.
  • Yumruk bükme muhabbeti nedir ya ?. 3 yıldır boksla uğraşıyorum. Daha ben böyle bi şey görmedim.
    Direkler omuz çeneyi kapatacak şekilde atılır. Kol ve bilek dümdüz olmalıdır. Yumruk atarken bel de hafif döndürülür ve böylece vücudun ağırlığı da verilmiş olur.
  • dil, dişlerin arasına alınır ve ardından hasmı korkutmak için ağızdan salyalar saçarak, bol küfür edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

Yumruk bükme muhabbeti nedir ya ?. 3 yıldır boksla uğraşıyorum. Daha ben böyle bi şey görmedim.
    Direkler omuz çeneyi kapatacak şekilde atılır. Kol ve bilek dümdüz olmalıdır. Yumruk atarken bel de hafif döndürülür ve böylece vücudun ağırlığı da verilmiş olur.

Baştan beri onu diyorum boks diplomamız yokki dinlenelim
  • direk buruna ve çeneye yumrukla dal gerisi çorap söküğü gibi gelir
  • tamamen yurduma özgü, kendi içinde en az uzak doğu savaş sanatları kadar estetik barındıran sanatlardır.
    örneklerle başlayalım:

adana adliye sümsüğü*:

ilk ortaya çıktığı yer olan adana adliyesinden adını alan bu teknik, uygulaması basit, ustalaşması zor bir tekniktir. öncelikle önemli olan, yüz ifadenizi gözlerinizi pörtletmek suretiyle hasmı korkutacak hale getirirsiniz. sağ elinizi kullanıdığnızı farz ederek, sol kolunuz rahat ve ileri uzanmış şekilde hasmınıza yönelmiştir, sağ kolunuz, sol kolunuzla 180 derece açı yapacak şekilde arkanızdadır. sağ kol-sol kol doğrultunuzun yer ile yaptığı açı da 30 derece civarında durursa bu hareketin devamından maksimum verimi alırsınız.

evet sol kolunuzu geriye sağ kolunuzu ileriye doğru hiç bükmeden sallayın, sağ eliniz ile yumruk yapmış olun ancak yumruğu elinizin sıktığınız bölümüyle değil, el ayanızın bilek ile birleştiği yerden hasmın burnuna ekletiverin.

'naamnskiaam' efektiyle beraber maksimum hasara ulaşabilirsiniz.

alıntı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

"yumruk son anda bükülecek bak en önemli nokta bu. Saçma geliyo olabilir ama gerçek"

Neyse aynen. Forumdan tavsiyeyle olmaz bu iş. Bükülmeden kastım başka bişey benim de anlatamadım.

o olayı anlatır mısın bi çok merak ettm

bu arada düz bi yumruk atmam genelde bilek düz olucak ta sağlam tutabiliyosan orta parmağı çıkar dısarı doğru oda acıtır

• Şampiyonlar dolmuş
  • ister amatör olsun ister profesyonel ama herkese karşı bu konuda dikkatli ol eğer surat omuz vb. kısımlara tekme atacaksan 2 elini yumruk yapıp hayalarını koru mazallah adam eğilip bi patlatır oraya yamulur kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.alper

Şampiyonlar dolmuş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.