Şimdi Ara

Kavgada Dikkat Edilmesi Gerekenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
35.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sağlamsan tek yumrukta işi bitirirsin. tek yumruk at suratına adam dağılır zaten.
  • kardeş ben boksörum sana şukadarını anlatıyım sakın oldugun yerde sap gıbı durma ellerın sureklı calıssın ama delı gıbı dııl mantıklı hareket et adam kalıplıysa yakınına gelme sağ sol yap yumruklarını ya karın bosluguna yada suratına vur en ıyısı bu olmalı
  • öfkeli olduğun takdirde yapabileceğin en iyi şey ufak tefek zarar vermektir eğer teke tekse. ki sende baya bi zarar görürsün. Derin nefes alıp vermeli ve öfkeyi kontrol etmelisin. Ben opener olarak dalağa bi aparkat öneririm ama tutturman lazım yoksa kafadan bi yumruğa açık olursun. Eğer işe yarar bi vuruş olduysa muhtemelen kafasını eğicektir. Direk dizi geçiriceksin. Zaten az biraz sertliğin varsa karşındaki mal olmuş demektir. Sonra kulaklara doğru sallıycaksın yumrukları, adam felç.
    böyle anlattığıma bakma kavga etmeyi savunmuyorum bence mma tekniklerini bilmeyen adamlar böyle kavgalara falan karışmamalı çünkü illahaki bişeyler ters gider ve sende zarar görürsün. baktın adamlar birden fazla kahramanlık yapmıycaksın konuşucaksın. olmadı birinin karın vurursun diğeriyle uğraşırsın ama yine dayak yersin.

ha bide asla kortuğunu veya çekindiğini farkettirme. yoksa 1-0 yenik başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minotor -- 16 Eylül 2012; 19:23:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Düz yumruk atma da ne yaparsan yap, yapılabilecek en büyük hatadır. Yumruğu bükerek atmalısın yazarak anlatamam tabi göstermem lazım.. Yumruk düz bi şekilde hedefe kadar gelecek son anda bükülecek verdiği acı üçe beşe katlanıyor.. Boyun çok kısa değilse kafa atarak başla
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 16 Eylül 2012; 19:56:12 >
  • ZBlade kullanıcısına yanıt
    arkadaşım asıl olay acıtmak adamı havada uçurmak degil eli sert olan adam kodumu yapıştıtr adamın eli sertse seni yapıştırır tamam sen hava da uçurdun diylim admın eli serts sadece tek yumrukla seni morartabilir
  • Öncelikle ilk yumruğu sen atma. Eğer sağ laksan sol elini çenen 10-15 cm uzakta sağlam bir şekilde tut. Solaksan da tam teri. Çenene gelen yumruğu önlemesi açısından. Eğer elin çenene çok yakın olursa eline gelen darbe çenene de yansır.
    İlk hareketi karşıdan bekle, ben gelende öyle yaparım. Onun ilk atağına karşı ; eğer senin sol çenene doğru yumruk atmaya kalktıysa ve sen sağlaksan onun yumruk attığı tarafa doğru, sana doğru gelen yumruğun alt kısmına kafanı sok ve sağ yumruğunla yüzüne vurmaya çalış. Zamanlama çok önemli ve heyecanlı değilsen vücudunun salgıladığı adrenalini kontrol edebiliyorsan kavga biter. Kulağa, arkasına veya çene etrafına sert gelen bir yumruk kesinlikle bayıltır. (ben sağlağım ve hep kendime göre anlatıyorum, solak olanlar tam tersini uygulayabilir).
    Rakibin ilk hareketi sana doğru tekme de olabilir. Low kick dediğimiz bacak kısmına doğru gelen bir tekmeye, hangi bacağınıza doğru geliyo o bacağınızı dizden bükerek kaldırın, ve ters elinizle ( sağ bacağını kaldıran sol, sol bacağını kaldıran sağ eliyle ) rakibin suratına doğru kendinizi öne atarak hamle yapın, profosyonel değilse kesinlikle darbeyi alıcaktır. Düzgün bi noktaya denk gelirse bayılır.
    Eğer tekme sizin karın bölgenize geliyorsa iki ihtimal var. Ya tekmeyi elinizle tutmaya çalışırsınız, ya da çok hızlıysanız sağ veya sola doğru kendinizi atarsınız daha sonra bacağını tutmaya çalışırsınız. Kendi yaptığımı anlatim. Karın bölgeme gelen tekmeyi genelde tutmaya çalışırım, eğer başabilirsemde yukarıya doğru kaldırırım ve bastığı ayağa lowkick atarım. Kesinlikle düşer.
    Düşen rakibi sakın hafife almayın ve kavgayı bırakmayın, o sinirle kalkıp alışagelmedik hareketler yapabilir. Rakibiniz düştüyse hemen üzerine atlayıp 1-2 yumruk atmaya çalışın.

Başta da belirttiğim gibi ilk atağı siz yapmazsanız ve şahidiniz veya kamera görüntüsü varsa siz haklı çıkarsınız.

• Adam yorulana kadar defans yap yumruklardan kaç bende işe yaramıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.