Şimdi Ara

Kavgada 4 kişiye karşı şansım var mı ?[önünü kestiler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hiç sokakta kavga Edip adam dövmedim. Sadece bir kaç kez karşılık vermediğim için dayak yemişliğim var.

Ben 2012-2014 yılları arasında vücut geliştirme yaptım. 2014 den beri 4 senedir de profesyonel lisanslı olarak kick box yapıyorum.

Lisansım olduğu için kimseye el kaldıramıyorum. Yaşım 25 Boyum 188 kilom 74.

Acaba 4 tane 18-20 yaş arasında insan beni rahat dövebilir mi ?

4vs1 atabilir miyim ? Yoksa dayak mı yerim arkadaşlar. Dün beni sıkıştırdılar ,Az kalsın 4 kişiye saldıracaktım fakat özür dileyerek geçiştirdim. Yoluma gittim.

Dayak yermiydim yoksa saldırsam alırmıydım çocukları ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir yumrukla ölen insanlar var moruq vg kick box fasa fiso kavgadan kaçmaya bakın
  • 4kisiden birisinde bicak vardir arada kaynar gidersin dikkat etmek lazim

• Çok zorda kalmadıkça kavgaya girmemeni tavsiye ederim alırdın veya dayak yerdin meselesi değil oradan birisi bıçak yada sopa yada benzeri bir cisimle arkandan saldırsa farketmesen hayatın kararır yada lisanslı kick box cusun adamları dövsen şikayet etseler seni direk kesici delici aletle saldırmış gibi suçlanıyorsun en son böyleydi kanunlar değişmediyse tabi nefsi müdafa durumu hariç yani kavgadan mümkün olduğunca uzak dur allah göstermesin ters bi haraket yaparsın o anın heycanıyla adamı öldürürsün işin bu kısımlarıda var
  • Pek tavsiye etmiyorum böyle şeyleri.

Amaç zarar vermek olduğu için birileri cisim kullanabilir. Yinede sen bilirsin full hp kesebiliceğini düşünüyorsan sana kalmış
  • 5 Yıldır spor yapıyorum. Benim gibi birisini 1 vs 1 de alamazsın

4 kişi falan demişsin bir de kendine gel. O boya kilon çok az bir kere , yumruk gücü = kas
  • Be kardeşim 188 ben olayım 100 kişiyi tek doverim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yürü len balık

• karşıda bıçak muşta vb yoksa biraz şanslıysan alabilirsin ,yoksa 4 kişi çullanır üstüne tekmeler mesafeyi koruyup 1 e 1 girmeye çalışabilirsin en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masyur

karşıda bıçak muşta vb yoksa biraz şanslıysan alabilirsin ,yoksa 4 kişi çullanır üstüne tekmeler mesafeyi koruyup 1 e 1 girmeye çalışabilirsin en fazla
    Hocam aklıma bıçak vs gelmedi o anda. Ama antraman ve maçlarda karşımda hep 1 kişi oluyor . Bazen şakasına 2 vs 1 antraman yapıyoruz.

4 kişi den muhtemelen dayak yiyebilirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLastis

Çok zorda kalmadıkça kavgaya girmemeni tavsiye ederim alırdın veya dayak yerdin meselesi değil oradan birisi bıçak yada sopa yada benzeri bir cisimle arkandan saldırsa farketmesen hayatın kararır yada lisanslı kick box cusun adamları dövsen şikayet etseler seni direk kesici delici aletle saldırmış gibi suçlanıyorsun en son böyleydi kanunlar değişmediyse tabi nefsi müdafa durumu hariç yani kavgadan mümkün olduğunca uzak dur allah göstermesin ters bi haraket yaparsın o anın heycanıyla adamı öldürürsün işin bu kısımlarıda var
    Evet hocam ben saldırdığımda silahlı olarak gözüküyorum polislerin gözünde. Birde bir zarar verirsem lisansım iptal oluyor.

En iyisi her şeyin ortasını bulmak. Bazen haklıyken bile özür dilemek gerekiyor. Bunu öğrenmiş oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakıltaşı__1

Evet hocam ben saldırdığımda silahlı olarak gözüküyorum polislerin gözünde. Birde bir zarar verirsem lisansım iptal oluyor.

En iyisi her şeyin ortasını bulmak. Bazen haklıyken bile özür dilemek gerekiyor. Bunu öğrenmiş oldum.

Alıntıları Göster
    haklı haksız olmak değil mesele bende gençken çok kavgaya girdim gözü kara yaşlarda sorun buna değip deymemesi diyorum ya yanlış bir haraket yanlış bir durumda ya sen ya karşı taraf yaralanabilir ölebilir belkide sakat kalabilir buna değer mi canına yada yanındaki sevdiğin ailenin canına kast olmadığı sürece çok zorda kalmadıkça kavgaya girme he de geç birşey kaybetmezsin

• 4 kişi teker teker gelse dövebilirsin ama 4 kişi aynı anda gelip biri seni arkadan tuttumu napıcan

• Hastayım bu lisanslı dövüşçüyüm, el kaldıramıyorum, önüne gelen ağzıma vuruyor yalanına da..
  • gel ws potsuz
  • Adamlarda sopa, bıçak filan yoksa kendine yaklaştırmayıp mesafeni koruyup çok rahat kapışırsın bence. 4 yıllık boksörsün ve karşındakiler mahallede it dalaşı yapmak hariç bir tecrübeye sahip değil. Arkana geçmelerine izin vermeyip mesafe koruduğun sürece tek yumrukla bir kişi rahat indirirsin. Zaten yol kesen tipler genellikle cılız oluyorlar güvendikleri tek şey ya abileri ya da ceplerindeki bıçak. Nefsi müdaafa olacağından dolayı boks lisans olayını düşünme. Ne yapacaksın 4 kişi üstüne gelirken lisansım var diyip dayak yemeyi mi bekleyeceksin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 8 Ekim 2018; 3:20:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavga basit bir olay değil emanetle gezenler çoğaldı canından değerli değil denk gelirsin birine aman hocam he de geç

• panpa birini indirdin mi diğerleri dağılır zaten.

önemli olan onlara dövebileceğini hissettirmen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.