Şimdi Ara

Kavga İçin Özel Teknikler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,kavgalarda nasıl kendimizi savunabiliriz ? Bana yardım edin işi hemen bitirecek tekniklerinize ihtiyacım var öğrenmem lazım.

• saldırı en iyi savunmadır ancak öyle mal gibide saldırı olmaz adam gibi yumruk atmayı bilmiyorsan dengeni kaybedip düşersin yerde suratına bi tekme yedinmi kalkamazsın önce ilk yumruk atmak önemli veya kafa eğer yumrukları tutturamıyorsan kafanı eğip beline sarıl karşındakinin ve yere yatır bamgüm giriş
  • Diafram,böbrek yada karaciğerine vur sağlam vurursan devirirsin.
  • boğazına yapış direkt öldür
  • baktın kavga çıkcak adamıda göze alamdıysan direk malum bölgeye tekme ve kaçış istersen o kıvrnırken iki üç tane yumruk yada tekme geçirebilirsin. Ama ne kadar kas yaparsa yapsın yada karakuşak filan o harketten kurtuluşu yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

baktın kavga çıkcak adamıda göze alamdıysan direk malum bölgeye tekme ve kaçış istersen o kıvrnırken iki üç tane yumruk yada tekme geçirebilirsin. Ama ne kadar kas yaparsa yapsın yada karakuşak filan o harketten kurtuluşu yoktur.

şerefli bi kavga istiyosan malum bölgeye hiçbir kavgada vurulmaz o biraz şerefsizlik olur.. yumruğa yumruk göze göz dişe diş olacaksın.. iş aslında birazda cüssede bitiyo.3 tarafta kavga etmeye niyetlenmişse cesaret hiçbiboka yaramaz sadece vurduğun yer sızlatacak o kadar..ben biraz boks dersi aldım.. sağ yumruğun göz hizasında önce sol yumruğun daha geride sola yüzünü koru solla geçir....keşke yanımda olsan sana tek yumrukta adam indirmeyi gösterecektim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.