Bildirim
Kavga ettim ssli (edit: olay ve yeni ss geldi) (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ufakken kavga ettiğimizi veya dayak yediğimizi söyleyemezdik aileye , bu çocuğunkide o misal
ya düştü ya bişi oldu , güzel senaryo yine de klişe ama_____________________________ ''Because God Commanded İt'' -
Valla kemik falan gorunuyo diyince ben bile kotu oldum. Gecmis olsun _____________________________ -
Cesaretli çocukmuşsun helal olsun aferin elin hassas ise birdaha ilk önce kafa ile gir karşındakine tam burnunun üzerine sert bi kafa attığın zaman yerden kalkamaz .
Geçmiş olsun dikiş yer sanırsam orası bende 2012 şubat ayında istiklaldeki burger'da bi elemanı tuvalette yere serip 15 civarı yumruk atmıştım yüzük parmağım dıştan içeriye doğru yarılmıştı 5 dikiş yemiştim ._____________________________ dh | MOTORCU KULUBU YZF R25 -
kardeş bir dahakine yumruk atarken gözünü kapama. saatine vurmuşsun yok yere elini kesmişsin. zaten eleman, Allah tarafından tırsıp kaçmış, yoksa elemana yumruk atacam diye kolu bacağı parçalayacakmışsın.
gözünü kapama kavgada , en önemlisi ise dilini çıkarma :)_____________________________ !!! Esek olana semer vuran cok olur. Esege ipinden tutarak yol gosteremezsin, lakin semeri sirtina vurursan, sulaleni tasir !!! -
quote:
Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami
quote:
Orijinalden alıntı: ZeroSystem
Gerçekte olan:annesine atarlanıp cam kapıya yumruk.
Elemanin saatine geldi yumruk. 1 parmagim kullanilmaya bilirmis elim sargida onuda koycam birazdan
bişi olmaz qeçen cama yumruk attım kemik göründü elim dam gibi ayrıldıydı ameliyatla diktiler parmaklarda bi sıkıntı yok şuan elim seninki gibi sargıdageçmiş olsun buarada
_____________________________ -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X