Şimdi Ara

kavga etmeyin korkmayin...savcilik var ona guvenin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazilari forumda kavga etmekten bahsediyor. Arkadaslar biri size vurursa siz de ona vurun fakat isinizi kavga yoluyla degil savcilik yoluyla halledin.gidip sikayetci oldugunuz zaman sut dokmus kediye donuyorlar.

Ben onceden mafyadan kabadayilardan korkardim. Ya da catismayi da goze alirim ama yapmam. Sinirimi savcilik a sikayet ederek aliyorum. Bu da beni saldirmaktan kurtariyor. Gidip birini cekip vurmak kolaydir fakat geri kalan omrunu hapishanelerde harcarsiniz.

Arkadaslar savciliga guvenin...onlar bizim huzurumuz var.

Eger biri size satasiyorsa ondan korkarsaniz hayat boyu basarisiz olursunuz...sinirinizi sikayetci olarak alin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sokağın ortasında ben savcılığa gidip derdimi anlatana kadar adam yok olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Sokağın ortasında ben savcılığa gidip derdimi anlatana kadar adam yok olur.

isyeri ve sehir kameralari var.onlar incelenir...suclu her turlu bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 19 Haziran 2014; 22:51:56 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

Kasisli dalgalı yolda aracın vitesten çıkması normal midir?

Debriyaj balatası ve şanzımanda sorun olabilir. Normal değil.
  • Naber turbo parayı kırma yolu buldum 2 güne milyarderim

• Çatışma derken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmx__

Çatışma derken

biri sana silahla saldirdigi zaman sen de silahla saldirirsin bu da catisma olur.para oldugu zaman boyle olaylar olacak...paranin oldugu yerde her turlu pislik olur.

• bigün takarbiri bıçağı görürsün.bisürü manyak var şikayet ettin diye neler yapar kim bilir.hiç bulşamıycan bişey yaptıysa ve gücün varsa aynısını yap.bikere yaparsa salla,2.de şikayet et veya pusu kur iz bırakmadan döv.eter satıyorlar gir apartmanlarının bodrumuna o çıakrken falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

bigün takarbiri bıçağı görürsün.bisürü manyak var şikayet ettin diye neler yapar kim bilir.hiç bulşamıycan bişey yaptıysa ve gücün varsa aynısını yap.bikere yaparsa salla,2.de şikayet et veya pusu kur iz bırakmadan döv.eter satıyorlar gir apartmanlarının bodrumuna o çıakrken falan

benim yaralanmam 10 sene onun icerden cikamamasi demek...olmem demek 30 sene icerden cikamamasi demek....yaralamak kolay degil

• oo hoşgeldiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dmx__

Çatışma derken

biri sana silahla saldirdigi zaman sen de silahla saldirirsin bu da catisma olur.para oldugu zaman boyle olaylar olacak...paranin oldugu yerde her turlu pislik olur.

Yine döndü dolaştı paraya geldi

• Turbolinea sonunda düzgün konu açmış dedim.Bu konu da para olayı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayım metrobüste bir çocuğu (19-20 yaşlarında) nedensiz yere dövmüş ağızını burnunu kanatana kadar. Metrobüs durağında kameralar vardı ve durak dayımın evine nerdeyse 200 metre uzaktaydı. Ona rağmen dayımın kapısına polis bile gelmedi. Çocuğun şikayet ettiğine eminim. Yani bu işler öyle rahat değil, bizim polisimiz ancak taksimi kuşatsın.

• sikayetci olursunuz.dava acilirsa durusma gunu o kisiyle karsilasmak istemiyorsaniz ifadenizi durusma gununden once verebilirsiniz.

• Turbo nabiyosun sen çatışma matışma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

bigün takarbiri bıçağı görürsün.bisürü manyak var şikayet ettin diye neler yapar kim bilir.hiç bulşamıycan bişey yaptıysa ve gücün varsa aynısını yap.bikere yaparsa salla,2.de şikayet et veya pusu kur iz bırakmadan döv.eter satıyorlar gir apartmanlarının bodrumuna o çıakrken falan

benim yaralanmam 10 sene onun icerden cikamamasi demek...olmem demek 30 sene icerden cikamamasi demek....yaralamak kolay degil

kafası sakat bir sürü insan var. bu dediklerin aklı olanlar içni geçerli.kimisi öyle salak ki sonuçları göremiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

Dayım metrobüste bir çocuğu (19-20 yaşlarında) nedensiz yere dövmüş ağızını burnunu kanatana kadar. Metrobüs durağında kameralar vardı ve durak dayımın evine nerdeyse 200 metre uzaktaydı. Ona rağmen dayımın kapısına polis bile gelmedi. Çocuğun şikayet ettiğine eminim. Yani bu işler öyle rahat değil, bizim polisimiz ancak taksimi kuşatsın.

takipsizlik gelirse ona da itiraz edebilirsiniz.kameralarin incelenmesi icin.vs.vs....agir ceza inceliyo savciliktan sonra...savciliga guvenin...benim guvenim tam.

• quote:

Birisi arkadaşa "Kolu kesilen kişinin kolunu kesen kişi hakkında şikayette bulunduğu halde kolunu kesen kişinin serbest bırakıldığı" şu haberi paylaşsın ben bulamadım.

Edit: Buyrun buldum.

http://haberand.com/parkta-kolunu-kesen-magandalar-serbest-kaldi-h-463249.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaOsmanlı -- 19 Haziran 2014; 23:14:29 >

• Türkiyede en yavaş işleyen şey hukuk ve adalettir

En hızlı işleyen şey ise cenaze işleridir öldükten sonra toprağa girmeniz 12 saat sürmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.