Şimdi Ara

kavga çıkarma sebebi lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
5.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kavga çıkarma sebebi lazım , serseri kavga eden tiplerden değilim sınıftan elemanın teki hakkımda ağır bir küfür etti , o an sinirden niye ise vurmadım bağırdım çağırdım yakasına yapıştım , ama içimde o küfürün acısı var , bana kavga çıkarma sebebi lazım , siz söylemeden diyim liseliyim , ergenim vb...

• Gözünün üstünde kaşın varde vur .
    Neden istersen kızı niye kesiyorsun kavgası çıkar tabi çocuk yuvarlak değilse.
  • Ayagina celme tak ve kavgayi baslat iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yaparsan yap gidipte arkadan,haberi olmadan vurma çocuğa
  • Sen bana nasıl küfür edersin de dal işte lan,
  • Zil caldıgında kapıdan cıkacakken omuz at artislen falan D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ne yaparsan yap gidipte arkadan,haberi olmadan vurma çocuğa

niye ki?

geçen sene birinin arkasından kulağına geçirdim çocuk bir şey yapamadı 1 2 dk duyamamıs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Gözünün üstünde kaşın varde vur .
    Neden istersen kızı niye kesiyorsun kavgası çıkar tabi çocuk yuvarlak değilse.

bunu demek için gelmiştim şimdi gidiyorum
  • Kalem kılıçtan keskindir yeğen :) Bizde zamanında koşturuyorduk.2 kişiyi dövecez diye girip bi cafeye sağdakilerin annesini soldakilerin bacısını diyerekten küfürü basıp kavgaya dalıyorduk.Hiç bişey yaramıyor ama.Soluğu karakolda alıyorsun.İçeri atacakları yok mahkeme mahkeme uğraşması büyük dert.Bende ergendim bende cahildim.Şimdi çok mu büyüdüm tabi ki bilinmez fakat kavgayla değil de kültürünle,bilginle yapacağın işlerle döv onu.O zaman yaptıklarımdan çok pişmanım keşke süt çocuğu diye tabi edilen kişilerden olsaydım diyorum şimdi.
  • Şşşşt de. Bakınca ne bakıyon lan de giriş
  • bugün özür diledi şakayla karışık biraz vurdum , barıştık.
  • Birincide nasıl kendine hakim olduysan şimdide ol bu konu hakkında çok fazla düşünürsen sinirlerin daha fazla bozulacak ve eninde sonunda kavga edeceksin zaten. Söz sahibine aittir. Yakasına yapışıp bağırmak ta bir uyarıdır. İnsanlar kötü söz söyleyebilirler asıl tepki anında olmalı ya da devam etmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 25 Aralık 2013; 23:01:14 >
  • Omuz at ve kavgayı başlat.

• Hiç bişe diyemedin koy kafayı mevzu çıksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

niye ki?

geçen sene birinin arkasından kulağına geçirdim çocuk bir şey yapamadı 1 2 dk duyamamıs

bence çok korkakça bir davranış en azından vurmadan bir adını bağır ya da hey sen nalet olası zenci filan birşey deyin.nasıl kavga ediyorsunuz bilmiyorum ama ben haber vermeden hiçbir zaman kavga etmedim,yani kendime yediremem birine haberi olmadan arkasından gelip vurmayı
  • Behzat Amirim kullanıcısına yanıt
    Sana bi kaç tavsiye liseli kardeşim;
    Lise hayatım kavgalarla geçti gördüğüm faydaları var otorite saygı vb. (serseri değilim) ama genel itibari ile gereksiz bir şeydir.
    Okulda kavga etme.
    Arkadan vurma.
    Küfür etme.
    Adam toplama.
    Dayak yiyeceğini bilsen de küfürün altında kalma demiyeceğim dayak yiyeceksen stratejini değiştir. Dayak yemenin luzumu yok.
    Kavga çıkarma sebeblerine gelince;
    Omuz at, bi daha at bi daha at. yol verme. Tip tip bak sana bakarsa diklen. El kol yap. (ilk safha)
    Üzerine yürü üstüne üstüne git.(2. safha)
    Gerisi malum.
    Eğer yok direk sebep lazım diyorsan. Sana baktığı bi anı yakala( hatta gerek bile yok baktığını uydur) Ne bakıyosun lan doktor musun de yapıştır sümsüğü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

bugün özür diledi şakayla karışık biraz vurdum , barıştık.

Küfürün özürümü olur ? Ağır bir küfür diyosun söylediği zaman vurmamakla büyük bir yapmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElvedaPart2 -- 26 Aralık 2013; 11:56:02 >
  • Dalacagın yok ama ınsan heveslenıyor işte
  • BaybarsHan61 kullanıcısına yanıt
    ne bakıyosun lan doktor musun jkdgnsjdflshhf
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

niye ki?

bence çok korkakça bir davranış en azından vurmadan bir adını bağır ya da hey sen nalet olası zenci filan birşey deyin.nasıl kavga ediyorsunuz bilmiyorum ama ben haber vermeden hiçbir zaman kavga etmedim,yani kendime yediremem birine haberi olmadan arkasından gelip vurmayı

Kavganın onuru karsındakı adam kadardır guzel kardesım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.