Şimdi Ara

Kavga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim ablalarım ve arkadaslarım şimdi ben Kavga edeceğim yaşım 13 boyum 1.69 kilom 60 şimdi benim bir arkadas grubum vardı bunlarla kavga ettik küstük 3 kişilerde o grup la arkadasken sevmedimiz bi çocuk vardı dışladığmız ben bunlarla küstükten sonra grubum bana kötülük osun die bu çocukla arkadas oldular buda boyu boynuma gelen artist götü kalkık bişi arada sıkıştırır tehdit ederdim bunu bazende biraz döverdim şimdi bunun götü kalkmıs gene biz bedende mac oynarken şut çektim ama gol olmadı çocuk sabri die bağırdı karsılık verdim hemen kes lan ezik die buda dedi ya hehe ananda öle diodu die sonra tuttum bunun boğzından yapıştırdım duvara bidaha anneme küfür edicen mi lan dedim dedi edersem nolcak lan dedi etraftakiler araya girmeye basladı ben bunun boynunu çizdim bu ağlayarak tuvalete gitti boynu kan içinde tuvaletten çıkıp gelirken karsılastık dedi çok acıyo aaa die dalga geçmeye başladı ağlayarak bide gizlemeye çalışıyordu bunu dövebilicemi herkes bilior kendide bilior ama dövemezsin diyor sizce ben bunu döveyim mi döversemde nasıl döveyim yardımlarınızı bekliorum arkadaslar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet yerini bulmuş diyosun ki zamanında ben dışlıyordum bunu dövüyordum. Şimdi o seni dışlıyor,haketmişsin küçük dostum.
  • Konuyu acmak icin uye olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gülümseyen alıntı yapsın
  • sıkıştırıp dövüyordum çünkü laf atıp duruyodu dayaktanda anlamıyo

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Okulda kavga ettinizmi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkalp1

sıkıştırıp dövüyordum çünkü laf atıp duruyodu dayaktanda anlamıyo

Eğer bi daha küfrederse git hocana söyle kavgayla uğraşma. Bu arada mesajlara cevap vermek için mesajların sağ üst köşesindeki "Alıntı" ya tıkla öyle yaz.

____________________________________________________________________________

Bu arada benim kavga konumda beni azdıran elemanlar nerdeler şimdi lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

quote:

Eğer bi daha küfrederse git hocana söyle kavgayla uğraşma. Bu arada mesajlara cevap vermek için mesajların sağ üst köşesindeki "Alıntı" ya tıkla öyle yaz.

hocaya söylesem korkak durumuna düşüyorum bide anneme küfür ettiği için yüzde yüz döverim heralde

• quote:

quote:

quote:

hocaya söylesem korkak durumuna düşüyorum bide anneme küfür ettiği için yüzde yüz döverim heralde

Git o zaman tenhada sıkıştır ağzını burunu dağıt ama dikkat et o da seni dövebilir. Selametle...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Git o zaman tenhada sıkıştır ağzını burunu dağıt ama dikkat et o da seni dövebilir. Selametle...

valla dediğini düşündüm ama çocuğun nerde oturdunu bilmiorum ve dışardada hiç görmedim ancak okulda dövücem bide o beni dövemez zaten sıkıştırıp bir kaç kez dövmedimde vurdum dielim ama anlamıo işte nasıl döveyim sence

• Tutmayın küçük enişeteyi salıverin gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al eline emaneti
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CERKES_

Al eline emaneti

kavga okulda olucak :D
  • Hadi oolmm öldürürsün onuu
  • quote:

quote:

Al eline emaneti

Kemer
  • quote:

quote:

quote:

Al eline emaneti

Kemer

yok öyle bişiy yapmam fakat karsımdaki çıkarırsa hemerini bende çıkarırım ben bileğime güveniorum :D
  • hahahha küçük arkadaşım eğer anaya laf ettiyse git ağzını burnunu dümdüz et derdim de dur hele yav yaşın kaç başın kaç nereye gidiyor bu memleket oldu olcek al eline pıçağı sapla küçük arakadaşım ilk konuş adam akıllı senin benle derdin ne eğer derse bana yaptıkların yüzünden az bile yapmışım beni göm kafayı burda ben sinirlendim sen daha sinirlisindir ye onu şampiyon

• vur kır parcala dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.