Şimdi Ara

Kavala Kurabiyesi İsteyen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
12.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edirne'nin kurabiyesini beğenenler kavaladan gelenden gerçek kurabiyei yamemişler. bimdeki kurabiye edirne kurabiyesinin yanında neyse edirne'nin kurabiyeside kavalanın gerçek kurabiyesinin yanında öyle kalır. Kavala'da kilosuda 8 eurodur eskiden türkiye'den daha ucuzdu euro artınca biraz dengeler değişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma Özel ----------------- Edirne Keçecizade Badem Ezmesi 500gr - Bademli Kurabiye 500gr ----

Hediye Çeki %20 Yndirimli , Kargo Bedava -- Hediye Çeki Kodu ... FORUM02

KEÇECYZADE Badem Ezmesi - KEÇECYZADE Bademli Kurabiye Olu?an Mükemmel Paket
    EDYRNE
    Kurulu?:1961

EDYRNE'nin Efsane Lezzeti Badem Ezmesi ve Bademeli Kurabiye Mükemmel lezzetler Yle Mutlaka Tany?yn

Hafta Sonu Verilen Sipari?ler Pazartesi Kargoya Teslim Edilir .

Paketi Hediye Çeki Yle Satyn Alan Üyelerimiz Di?er Kampanyalardan Faydalanamaz - Kargo Bedava - Kullanym Tarihi 30/05/2014 24:00

Forum Özel Hediye Çeki Kodu .... FORUM02 ....Forum Özel Hediye Çeki Kodu

HEMEN YNCELE ...http://www.nevigurme.co...li-KBadem-E,PR-372.html
    Payla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevigurme.com -- 10 Mayıs 2014; 0:11:38 >

• Bimdeki de fena değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.nevigurme.com/Fistikli-Kurabiye-500g,PR-28.html

fıstıklılar ve cikolatalilar var en guzelleri onlardir ,denemeyen mutlaka fıstıklı yesin bademliden daha guzel.cikolatalılarda oldukca guzel tabi fiyatlar pahali baklava fiyatına geliyor.
  • https://www.nevigurme.com/Bademli-Kurabiye-500g,PR-313.html

kampanyada yapmışlar bizim bademli kurabiyeye ..
    tabure veriyorlarmıs...
    keçecizade edirne nin iyi markalarındadndır.
  • Hocam kusura bakmayın. Kurabiye deyince aklıma Erdal Bakkal geliyor
     Kavala Kurabiyesi İsteyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: herbie

Siparişim elime ulaştı. yarım kiloluk pakette kavala kurabiyesi geldi. Tadı hakikaten 10 numara bence.

Kavala Kurabiyesi İsteyen Kavala Kurabiyesi İsteyen

yediğiniz orjinal kavalaya benziyor afiyet olsun bana özel gelmişti yerinden ordan biliyorum. Bimdekiler f/p süperler :D

• Foruma Özel ----------------- Edirne Keçecizade Badem Ezmesi 500gr - Bademli Kurabiye 500gr ----

EDYRNE

EDYRNE'nin Efsane Lezzeti Badem Ezmesi ve Bademeli Kurabiye Mükemmel lezzetler Yle Mutlaka Tany?yn

Paketi Hediye Çeki Yle Satyn Alan Üyelerimiz Di?er Kampanyalardan Faydalanamaz - Kargo Bedava - Kullanym Tarihi 30/05/2014 24:00

HEMEN YNCELE ...http://www.nevigurme.co...li-KBadem-E,PR-372.html
    Payla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevigurme.com -- 10 Mayıs 2014; 0:12:00 >

EDYRNE

HEMEN YNCELE ...http://www.nevigurme.com/Lezzet-Ikilisi-Bademli-KBadem-E,PR-372.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevigurme.com -- 10 Mayıs 2014; 0:15:30 >

• Adı kurabiye fiyatsa baklava..
    Un-Su-Bol altın tozu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 7 Mart 2014; 16:35:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Kavala'da yedim. Tr'de yiyemiyorum. Sacmasapan bir kurabiye. Adi kavala kendi degil. Kavala tas gibi gorunur fakat pamuk gibi agizda dagilir.

Gercek bademli kurabiye istiyorsan efibadem.com.tr den soyle imroz yani Gökçeada li Rumların tarifesine gore yapıyorlar.

%100 katılıyorum. 1 yıldır Edirne'deyim. Kavala kurabiyesi yemediğim, yedirmediğim yer kalmadı. Her yerde yememe rağmen tek bir yer aklımda kaldı o da Gökçeada'daki efibadem. Kurabiyeyi yediğin zaman badem tadı alıyorsun. Edirne'deki en iyi kavala kurabiyesiyle normal un kurabiyesi arasındaki fark çok çok az. Bademi kurabiyeye koklatıyorlar. Badem ezmesi derseniz, o Edirne'den yenir. İstanbul'daki Bebek Badem Ezmesinde kilosu 140 liraya yakın, Hacı Bekir deseniz iyisi 90 lira civarı. Gerçi badem oranları Edirne'dekilerden yüksek ama o fiyata değecek kadar değil. Onun için badem ezmesi alacaksanız Arslanzade ve Keçecizade gibi 50 metrede bir dükkanı bulunan yerleri geçin, Sayınbaş'tan ya da Kervansaray'dan yiyin.

Bu arada yanlış anlamadıysam site Edirne'deki Süzülmüş marketlerinin peynirini satıyor. İşte o peynirlere diyecek laf yok. Edirne'nin bir numaralı peyniri. Biz sadece keçi peyniri yiyoruz, özellikle güzel. Paçal'ını da tavsiye ederim.

• bimdeki hangi marka olan iyi şimdi. biri yazsın da burdaki bimde varsa deneyelim
  • sayınbaş yada kervansarayda ne kadar kilosu badem ezmesinin bilgin varmı?
  •  Kavala Kurabiyesi İsteyen

bimdeki bu, sık sık alırım... sabahları adamı 3-5 tane idare ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

sayınbaş yada kervansarayda ne kadar kilosu badem ezmesinin bilgin varmı?

1 ay kadar önce aldım 45 liraydı Sayınbaş'ta.
  • Büyük marketlerde satılan kurabiyeleri yazmışsınız fiyat olarak uygun olabilirler ama Edirne nin Kurabiyesi tadıyla lezzetiyle bir başkadır....Her şeyin bir değeri vardır ...
  • Edirne de badem ezmesinin fiyatı yarım kilosunun fiyatı markasına göre 25-30 tl arası ...
  • Arslanzade hakkındaki övücü yazılardan sonra badem ezmesi ve bilimum ürünlerini sipariş ettim. Ama ne yazık ki biraz hayal kırıklığı yaşadım.

Badem ezmesinden kayısı badem tadı geliyor ve bence lezzetli değil. Devai misk benim ağız tadıma hitap etmedi. Narlı lokumu fena değil . Kallavi kurabiyesi başarılı sayılır ama aman aman bir tadı yok.
    İçlerinden sadece kare kesim kavala kurabiyesini gerçekten beğendim.

100TL lik sipariş vermiştim biraz acele davrandım galiba. Badem ezmesini gerçekten lezzetli bekliyordum, ilk defa tattım. Beğenmedim.
     Kavala Kurabiyesi İsteyen Kavala Kurabiyesi İsteyen

• Arkadaşlar birçok badem ezmesini denemiş biri olarak Bebek badem ezmecisinin üstüne yok ! Çünki bademezmesini Çiğ bademden yapıyorlar ve ağzınıza taneleri geliyor ve keskin ve acımsı bir tadı yok Bu yedikleriniz Çiğ bademden yapılmadığı için tadı kayısı çekirdeği gibi gelebilir ayrıca aroma artırıcı koyuyorlar sanırım ve bu firmalar bademi toz haline getirip yapıyorlar youtube'da videoları var izleyiniz ... , Çiğ bademden yapılan badem ezmesinin kilosunun fiyatını da bir araştırın :))

http://www.ascihaber.com/v4/haber/devam.asp?haber_id=12235

Yazıdan bir alıntı ;

Bademin en önemli şeyi yöresi ve rahlesi. Bu nedenle İşgüder Elazığ, Diyarbakır ve Malatya’dan alıyor. Badem, biraz şeker ve hamuru tutturmak için de biraz suyla karıştırılıyor. Badem ayıklanıyor, dibekte saatlerce dövülüyor. Sonra mermere alınıyor. Mermerde fitiller açılıyor. Kesilip kutulara diziliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 9 Mayıs 2014; 23:59:13 >

EDYRNE

HEMEN YNCELE ...http://www.nevigurme.com/Lezzet-Ikilisi-Bademli-KBadem-E,PR-372.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevigurme.com -- 10 Mayıs 2014; 0:15:03 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.